Vadītāju kauna kakts

Paga kā normāli var tikt uz Jūrmalu nebraucot pa Kalnciema ielu? :DDD

ā, pareizi, ir tak tas sabrukušais “veloceliņš” :D Ar šosejnieku tur pašnāvība braukt

98% imho ļoti labi attiecas arī uz velo
http://www.tvnet.lv/zinas/tava_balss/514796-jatnieka_lugums_autovaditajiem_cienisim_viens_otru

jābrauc ir ar 50cm amplitūdu, frekvence atkarīga no ātruma, domāju ka 1 Hz būtu optimāli, lai šie spēj saprast, ka tur ir regulāras svārstības.

jābrauc ir ar 50cm amplitūdu, frekvence atkarīga no ātruma, domāju ka 1 Hz būtu optimāli, lai šie spēj saprast, ka tur ir regulāras svārstības.[/quote]

Īsti nesapratu, vai tas bija sarkasms, vai kas, bet intervāls ir pareizs termins…

Nē nu… tēlot dzērājlisapēdistu, protams, palīdzēs.

jābrauc ir ar 50cm amplitūdu, frekvence atkarīga no ātruma, domāju ka 1 Hz būtu optimāli, lai šie spēj saprast, ka tur ir regulāras svārstības.[/quote]
+1000
Ziemā pietiek dažreiz sabloķēt aizmugurējo ratu un paslidināties, lai visi apkārt esošie auto automātiski palielinātu intervālu. :D

Jo tu taisnāk brauksi, jo drošāk šoferi tevi apdzīs(neievērojot itin nekādu intervālu(atstarpi). :)

meitenēm ari svārki un mati palīdz. :)

Jāvelk parūka?

Pietiks ar svārkiem

[quote=KasparsZ]Paga kā normāli var tikt uz Jūrmalu nebraucot pa Kalnciema ielu? :DDD

ā, pareizi, ir tak tas sabrukušais “veloceliņš” :D Ar šosejnieku tur pašnāvība braukt[/quote]

Man nav šosejnieka. Vismaz pagaidām. Lai gan arī tā kā es braucu, apmēram ar 27km/h, arī jau bīstami, un ne dēļ nelīdzenumiem, bet dēļ citiem, kuri nesaprot, ka viņi tur nav vieni uz tā veloceliņa.
Šogad gan šis tas pielāpīts, nav vairs tas “pakāpiens” uz tā mazā tiltiņa, lai gan nelīdzenumi tāpat daudz un dikti. Jūrmala savā galā arī apdzīvotas vietas zīmi uzlikusi.

Valsts numurs PO-5575, apsteidza jau pie tīra dzeltenā, ar 5cm intervālu. Man šķiet, ka pastūrēju nedaudz malā un, ja to nebūtu izdarījis, būtu uz mutes.

mani arī tie intervāla neievērotāji kaitina, bet nekādu ērtu risinājumu nespēju iedomāties, jo to vajag ērti izliekamu un novācamu, kad es lienu starp stāvošām automašīnām, tad intervāls nerūp :D

Šodien, tapat ka gandrīz katru rītu braucu ar riteņi uz darbu, un satiku … nez ka viņu nosaukt…

Story:
Braucot pa Tadiķu ielu es griežu pa labi uz Vaiņodes ielu, protams informejot par to pārejos ar nostiepto labu roku, pirms paša krustojumā (tapat ka ar auto uzrādot labo pagriezienu, pec csn bla bla bla).
Preteja virziena pa to pašu Tadaiķu ielu, brauca Nissan X-Trail, bez dienas vai vel kadam gaismam priekšā. Nekādu pagriezienu šitais “pokemons” protams ka nerādija (krutiem melniem X-Trail no rūpnicas to nav taču…) un momenta kad es jau biju pie krustojumā šis aizgaja kreisaja pagrieziena, tieši uz mani.
Kaut ka sabremzejos un iegāju pagrieziena ša ta bez kritiena etc. … Vaiņodes ielas gala ir luksofors, ta ka es panācu šo “gada vadītāju”, piebraucu pie loga un ko jus domājat?

Conversation:
es: akls esi? neredzi kur brauc?
pokemons: kur tev priekša atstarotājs?? tu esi NEREDZĀMS!!

Result:
Adrenalina pilns gribēju šitajam jau iepumpēt tieši caur logu… bet zaļa gaisma un šitais gļevulis pedali gridā…

Information:
25 maijs, 9:00 no rīta, tīrs debess, putni dzied utt., man virsu gaši dzeltena jaka un balta ķivere galvā… saule spīd no sana, ta ka nekads tur apžilbinājums nav ne tuvu. Un es esmu “NEREDZAMS !!!”

Ja es netaisītu labo pagriezienu un nepiebremzētu līdz minimālajam atrumam lai tikai nenokristu, tad sedētu dotaja bridī blakus esošaja 2aja Rīgas slimnīca.

P.s. Nu un ka te strada “katrs var kļudities” un “vajag visu analizēt 360 grad. ap sevim”?
35+ gadīgs kretins ar X-trail pārkapa viena vieta trīs CS noteikumus, neskaitot to ka gandriz ka notriecot mani - aizmūka…

Ir tādi kam patīk mācīt, lai dievs dot neapstāties pie nākamā sarkanā :)

Tu tik daudz atceries, bet numuru nē?

Tāpēc vajag vispirms iečekot nummuru un tad atstutēt velo šķersām pret mašīnas priekšu, lai saruna netiek traucēta pazūdot no notikuma vietas
Sorry, ka samācu šitādas lietas te :D

Pagājušajā piektdienā pa ceļam no Rīgas un Ogri, nedaudz aiz Salaspils gandrīz notrieca Galss Buss šoferis.
Tukša šoseja, divas brīvas joslas un tas kretīns uz simta palidoja man garām pārdesmit cm attālumā

Vēl ir ļoti jauki autovadītāji, kas braucot pretim apdzen tieši tajā mirklī, lai mēs visi trīs izmainītos trijatā. Pēdējo reizi no Tīnūžu apļa līdz apvedceļam tā notika 3 reizes viena brauciena laikā. Tādās situācijās gribētos GoPro uz stūres un likumdošanā atbalstītu video iesniegšanu, pēc kura vainīgajiem tiek atsūtīts rēķins pa pastu. Tāds oficiāls video serveris krietni uzlabotu visu iedzīvotāju, ne tikai autovadītāju disciplīnu.

Uz apvedceļa un Liepājas šosejas šķiet katrs trešais tā iet garām :D un cik esmu novērojis, tad bieži vien to dara tuvāk pretīmbraucošam riteņbraucējam nekā apdzenemajam auto.