Tur jau tā lieta, ka iditoi ir visur. Arī tagad, braucot jau ar veļo, starp velobraucējiem gadās jautrība. Arī starp tiem ir visādi “gudrīši”, kuri iedomājas, ka ir parāki par pārējiem, tai skaitā velobraucējiem. Šķiet, jau šajā tēmā rakstīju, kā vasarā uz Jūrmalas veloceliņa uz līkuma, pat pārredzama, viens man mierīgi dzenās virsū, jo redz viņš ir krutā formā, uz kruta velo, ātri brauc, bet viņam priekš divas meitenes mieīgi izbauda braucienu. Man dēļ viņa jābremzē, lai mēs nesaliktos, jo es jau tā jau esmu maliņā, vai nu man jābrauc vispār jau nost no celiņa. Uz vantinieka vispar jautrība. Veina daļa jau ir kruta, un pa veloceliņu nebrauc, brauc pa pašu tiltu, jo tas jau zem viņu goda ar citiem mīcīties. Tiem, kam bail braukt pa pašu tiltu kopā ar auto ,tiem nesās turpat starp gājējiem un citiem velobraucējiem, kuri solidāri rindiņā, vienā ritmā to tiltu pārbrauc, tā lai īpaši gājējus netraucētu un citus velobraucējus. Uzbraucot no centra, man arī tajā šaurajā vietā cik nav nākuši pretī labā tempā, jo viss pie kājas. Cik nav tādi, kas kaut kur taisnā posmā, piem. gar Skanstes ielu, tur es kādus apsteidzu, pie luksafora viņš jau man kaut kur piespiežas priekšā. Vai arī kāds ir aizmugurē, un pārbraucot ielu, viņām redz baigi jāuzmiņ, un jāspiež pēc tam mani malā, lai tiktu pēc tam uz lēzenās uzbrauktuves.
Katrā gadījumā ir tā, ka braucor ar velo, man visvairāk ir jāuzmanās no citiem velobraucējiem, no no auto. Vispār pagājušā gadā neatceros reizi, kad man kāds auto būtu kaut ko “nodarījis”.
Un kas būtu, ja tagad kaut vai 50% sasēstos uz velo, un viņiem pat atdotu kaut vai Brīvības ielu visu?! Pie luskafora būtu bardaks, jo redz, ar velo taču var paspiesties garām, vēl kādu šķirbiņu atrast, tad viens bars sāktu raudāt, ka viņiem, redz tie opji un meičas neļauj braukt, ka viņiem vajag savu, ātro joslu un tml.