Paskaidrojiet man kā var importēt workoutu “import from file”! Kur atmiņas kartē es varu atrast to failu?
@sd nav neviena mapīte priekš endomondo! :/
Karlito, Endomondo mobilā aplikācija pati ielādē treniņus Endomondo serverī pa WIFI vai 3G. Uz SD kartes, vai kādā citā viegli piekļūstamā vietā uz telefona šie treniņi nestāv.
“Import from file” paredzēts treniņu importam no Garminiem u.c. GPS iekārtām un programmām, kas ražo .gpx, .tcx, .fit formāta failus. Tas nav paredzēts datu importam no pašas Endomondo mobilās aplikācijas.
Paldies par informāciju! :)
[quote=cuu508]Karlito, Endomondo mobilā aplikācija pati ielādē treniņus Endomondo serverī pa WIFI vai 3G. Uz SD kartes, vai kādā citā viegli piekļūstamā vietā uz telefona šie treniņi nestāv.
“Import from file” paredzēts treniņu importam no Garminiem u.c. GPS iekārtām un programmām, kas ražo .gpx, .tcx, .fit formāta failus. Tas nav paredzēts datu importam no pašas Endomondo mobilās aplikācijas.[/quote]
Papildinot šo, ja telefonam (vismaz manējam) datu plūsma ir atslēgta (piem., bez sim), tad gan tie k-kur uzkrājas un tiek ielādēti uz servera, kā tik ir pieejams i-nets un vēlreiz palaista Endomondo aplikācija.
Ja nu dikti interesē, tad android-endomondo datubāze ir šeit: /data/data/com.endomondo.android.pro/databases/EndomondoDatabase
Datu bāze aplikācijai ir viena lieta, pavisam cita - faili, kurus var importēt endomondo webā. Tas tā, lai kāds nesadomājas no tā /data/data/blahblah mēģināt importēt webā :)
Hmm, kaut ko pēdējo nedēļu slikti lādē augšā nobraukto, citreiz neparādās, citreiz parādās ar kavēšanos, man vienīgajam tā?
jā, pedējās(man liekas pat 3 nedēļas) nerāda workoutus no garmin iekārtas. Tagad kačāju garmin lapā un tad gpx uz endomondo, bet nu paralēli sāku iemēģināt strava.com, jo endomondo sāk izskatīties pēc vēstures.
viss strādā ideāli
Strādā ideāli, bet dažreiz nogļuko ANT+ HR…līkni rāda, bet pie average ir 0.
Esmu piefiksējis, ka man visādas muļķības parādās, ja krāmēju pa taisno no mobilā caur GPRS, ja caur Wi-Fi, tad viss OK. T.i. faktiski nevar krāmē brauciena laikā, tikai pēc tā, kad STOP jau nospiests.
Pirmkārt, par gļukiem var paziņot pašam endomondo. Otrkārt, ar aprakstu “muļķības rāda” diez vai ies cauri.
Man viss ideāli un endomondo frendiem arī Live.
Nu manis iecienītajai platformai (windows mobile :D) viņi supportu nodropojuši jau pirms pāris gadiem, tā ka nav dižas jēgas ziņot :D Par gļukiem savulaik palasījos googlē, kad pašam bija problēmas - viņu attieksme bija “dzēs visu nost un instalē pa jaunam - tad varbūt pārstās crashot”, pofig, ka tiek zaudēti dati, kurus nesanāk uploadot.
Sveiki!
Gribēju no zinošākiem un pieredzes bagātākiem riteņbraucējiem saprast - ja šobrīd lietoju endomondo telefonā LG-P690, un tas man smuki saraksta nobrauktos, kilometrus, laiku, uzzīmē gpx failiņu un skaistu ātruma līkni, tad kāda veida ierīces man vēl būtu jāpiepērk un jāpieslēdz šim ?telefonam?, lai es papildus ātruma līknei varētu vēl Endomondo failā ieraudzīt sirds ritma un kadences līkni???
Pie tam pats būtiskākais, vai šādu opciju pieļauj manis patreiz lietotā ierīce (telefons)?
Ko darīt, lai izdotos uzzīmēt šādu grafiku?
makreckis, meklē ar bluetooth savietojamu HR un kadences sensoru. Rēķinies gan, ka, darbinot Bluetooth, baterijas laiks nebūs ilgs.
Cik man zināms ka dažos SonyEriccson Xperia telefonos ir ANT+ uztveršanas iespēja, un tam attiecīgi var lietot esošos Garmin jostiņu un kadences sensoru.
Ar SonyEriccson Xperia tagad uzmanīgi - šī gada modelim Xperia Go, kurš aizvieto Xperia Active ANT+ nav atstāts. Tas būs krietni dārgākajam Xperia Acro S.
Bet tikmēr var paķert Xperia Active, cenas nokritušas līdz ~120 Ls.
Telefonu mainīt netaisos, lietoju LG-P690, tāpēc droši vien jāskatās šajā virzienā!
Doma ir tāda, ka, izmantojot patreizējo telefonu, es gribētu sev piepirkt kadences sensoru un pulsometru, lai, kaut kādā veidā sinhronizējot šīs visas ierīces, būtu iespējams endomondo failā uz ātruma un augstuma grafika iezīmēt arī kadences un sirds ritma līkni!
Varbūt kāds jau kaut ko līdzīgu dara un izmanto, tāpēc varbūt varētu ieteikt, kādas ierīces man būtu vērts piepirkt (konkrētus nosaukumus), lai es zinātu kurā virzienā skatīties?! Jo patreiz man par to visu ir tumša bilde! :(
Paņem labāk uzreiz Garmin, piemēram šo http://pulsometrs.lv/garmin/?u=Edge_500_Bundle&sp=Komplektacija#sp4
Varēsi visus nepieciešamos datus ievadīt endomondo. Nebūs jāčakarējas ne ar telefonu, ne atsevišķu pulsometru, kā arī brauciena laikā atšķirībā no telefona visus datus var ērti apskatīt.
Personīgi es, kopš pārgāju uz Garmin, vairs nesaprotu, kā varēju lietot endomondo telefonā.
Pieņemot, ka tie sensori ar telefonu “sarunājas” caur bluetooth, varbūt ir vērts salīdzināt:
(1) telefona darbības laiku AR endomondo un BEZ bluetooth un
(2) telefona darbības laiku AR endomondo un AR bluetooth?
Tad varētu saprast, vai ar to darbības laiku vispār pietiek - ka nesanāk, ka sapērk pričendāļus, kuri pēc tam nav lietojami, jo telefons ilgāk par 1h nespēj izturēt. Es gan nezinu, cik daudz BT ēd, ja nav savienojuma ar citu ierīci (ja mazāk, tad šādam “testam” nav jēgas)…