par endomondo

elementāri, viss aizies tikai kusties savādāk visu laiku pause būs. :D

Kā es:
Saņemos, ieslēdzu Edomondo.
un garu, visu laiku turu on-line, nekas īpaši liels man nesanāk, rēkinā, jo ir LMT internets 5 , pa 5LVL
Ar ko atsķiras pirktā no nepirktās, un kas ir tur lai pirktu!???

PRO features
• Graphs: Play around with speed & altitude curves, lap times and playlists that interact with the map (NEW)
• Beat yourself: Set a previous workout as your target and the audio coach will help you perform better this time
• Low Power Mode: Increases battery standby time
• Time goal: Set a time goal and let the audio coach help you reach it
• Calorie goal: Set a calorie goal and get live audio feedback during your workout

Pats nopirku Pro versiju, kad bija pa 0,05ls, nesen bija arī pa lēto! Nedaudz jau arī finansiāli jāatbalsta veidotāji.

Sveiki visiem:) it kā sapratu kātas viss strādā,šodien biju orientēšānas treniņā,un lēnā tempā dažviet staigājot pārbaudiju šo mantu,nu lūk, tad man šodienas treniņš,links zemāk

fail!

Kāpēc?

Tu tik gudra komentāra vietā, būtu labāk pateicis kā ielikt linku pareizi ! ;)

Lai pareizi ieliktu linku, nekopē no augša, bet sāna ir poga ‘‘SHARE’’, tas nozīme dalies, un tad tev atvērsies logs un no turienes nokopē linku zem šī uzraksta ‘‘Paste link in email, messages, etc:’’ .

http://www.endomondo.com/workouts/qdc-cTW7bq0
tā??

Jā ;)

Ja vēl iemācīsies izmantot dažādos piedāvātos sporta veidus, būs pavisam jauki.
Savādāk tagad sanāk, ka baigi lēnu tu ar to ričuku sporta režīmā trenējies. :)

Brakkis, izlasi, ko viņam rakstīja osx5.

Paldies par aizrādījumu. :) Vietā.
Tik pats nesapratu, par ko iet runa. :D

Tikko pamēģināju gan cycling transport, cycling sport, gan walking un visur visu man rāda vienādi, vai es k-ko nepamanu?
http://www.endomondo.com/workouts/jATou7VpX2s

To, vai ir pause pie ne’kustības, vai nav, var izmainīt iestatījumos.

Nezināju,paldies par padomu) šodien vakarā ir doma nopikt pro versiju.jo cik sapratu,viņa nedaudz labāka

Man ir abas, bet atšķirību neesmu pamanījis. Varbūt tā bača tura ilgāk, bet neesmu tā iedziļinājies.
Neko no Karlito augstākminētajām fīčām gan neesmu mēģinājis.

būtu nu iemācījies ar šito apieties, pirms kaut ko pirkt taisījies. Ka nejauši vēl nepārskaiti kādam visu naudu un ātro kredītu nepaņem piedevām :D

[quote=Brakkis]Tikko pamēģināju gan cycling transport, cycling sport, gan walking un visur visu man rāda vienādi, vai es k-ko nepamanu?
http://www.endomondo.com/workouts/jATou7VpX2s[/quote]
Pašā telefonā arī rāda km/h visu laiku?
Man nav androīda, nevaru pārbaudīt.

To, kādas vienības rāda var pamainīt pieturot uz tā lauka.
Tā var darīt ar visiem info laukiem un salikt viņus pēc savas vajadzības

[quote=mickys]To, kādas vienības rāda var pamainīt pieturot uz tā lauka.
Tā var darīt ar visiem info laukiem un salikt viņus pēc savas vajadzības[/quote]
:D Paldies, tādu laiku lietoju, bet pamanījis nebiju šo fīču, viemnēr liku velo :D

Pašā telefonā arī rāda km/h visu laiku?
Man nav androīda, nevaru pārbaudīt.[/quote]
Jā. Un tā bija uzreiz. Paldies Mikijam par info. :)