par endomondo

problēma - maršrutu ierakstu ar Garmin Oregon 300, gpx failā neparādās workout type [endomondo pamācībā parauga failā ir . izlabojot gpx failu manuāli, endomondo viņu vairs neatpazīst]. Ielādējot failu, endomondo uzreiz publicē to kā running workout. Vai kādam vēl tā ir bijis, un ko darīt, lai es to tipu varu izvēlēties pirms workout publicēšanas?
[protams, protams, nomainīt var visu un vienmēr]

Kad esi ielicis(-kusi) viņu endomondo, uzspied uz tā workauta, tad labajā malā zem tiem rādītājiem ir edit, samaini tur cycling ;)

Man arī ir Oregon 300, workoutu var editēt un samainīt tipu uz kādu vajag.

Var samainīt pēc tam vēlāk, bet ielādējot viņš vienmēr rāda running (ar oregonu). Tādēļ labāk ir noņemt opciju, ka par visiem workautiem uzreiz tiek ziņots twitterī, citādi regulāri sanāks running workauti pa 60 km :)
Ar Garmin edge 500 gan viss ir burvīgi!

Favorite Sport (profilā) to neatrisina?

nee, man ir uzlikts mountainbiking, un vienalga automātiski parādās running.
kā pareizi Paija saka, uz twitteri ātri reaģējušie ir zvanījuši un noprasījuši, vai tiešām es varu noskriet TIK DAUDZ…

Arī aktuāla problēma ar GPX failu importu.
Katram workoutam manuāli labot tipu - tas tomēr ir kaut kā “caur vienu vietu”.

Man gan skriešanas workout’i vienmēr aiziet kā cycling.

Iesaku visiem par savām problēmām rakstīt http://getsatisfaction.com/endomondo nevis šeit, tur vismaz kāds no kompānijas darbiniekiem lasa.

Ja kādu interesē, no šodienas 20:42 24 stundas Endomondo Pro Android Market var iegādāties par 0,05 LVL. https://market.android.com/details?id=com.endomondo.android.pro

Nav iespējams nopirkt, tā lai tā summa pieskaitās telefona rēķinam?

Iegādāju, labi vien bija, ka atliku uz vēlāku laiku. Papildus iespējas nav tik būtiskas, bet tomēr patīkami.

Var jau parasīt mammai kredītkarti. Tādus variantus var atrast tikai pie vietējiem tirgoņiem, mobilie operatori plēš milzīgas komisijas maksas.

Ja nopietni, atsevišķa kredītkarte+konts pirkumiem internetā būtu pašsaprotam lieta. Ja nu tiešām tā ir problēma, vari rīt pajautāt kādam draugam, neticu, ka nevienam nebūs.

Pirku ar tādu pašu domu, tikai iepriekš bija žēl bija maksāt pilnu cenu. Papildus iespējas faktiski nekādas, bet vajag kaut kā atbalstīt labu produktu. Ticu, ka viņiem to starpību kāds kompensēs vismaz daļēji.

Sapriecājos, bet met kļūdu un neļauj nopirkt :|

ar 5. reizi aizies :)

? Man rāda, ka maksa ir 2,06 Ls.

Starpcitu. Varbūt kāds ir saskāries. Es savam mobilajam nomainīju programatūru no Android 1._ uz 2._. Iepriekš jau biju iegādājis Endomondo PRO, taču tas pēc programatūras atjaunināšanas vnk pazuda. Ir kāda iespēja atgriezt vai jāpērk pa jaunam? Atjaunojot programmu it kā visu izdarīju secīgi pa soļiem = papriekšu visu nokopēju, tad pārinstalēju Android un tad atkopēju visu atpakaļ. Endomondo nez kāpēc neatkopējās :D ?

[quote=xde]? Man rāda, ka maksa ir 2,06 Ls.

Starpcitu. Varbūt kāds ir saskāries. Es savam mobilajam nomainīju programatūru no Android 1._ uz 2._. Iepriekš jau biju iegādājis Endomondo PRO, taču tas pēc programatūras atjaunināšanas vnk pazuda. Ir kāda iespēja atgriezt vai jāpērk pa jaunam? Atjaunojot programmu it kā visu izdarīju secīgi pa soļiem = papriekšu visu nokopēju, tad pārinstalēju Android un tad atkopēju visu atpakaļ. Endomondo nez kāpēc neatkopējās :D ?[/quote]
Droši vien jāskatās My Library.

[quote=Helmars][quote=xde]? Man rāda, ka maksa ir 2,06 Ls.

Starpcitu. Varbūt kāds ir saskāries. Es savam mobilajam nomainīju programatūru no Android 1._ uz 2._. Iepriekš jau biju iegādājis Endomondo PRO, taču tas pēc programatūras atjaunināšanas vnk pazuda. Ir kāda iespēja atgriezt vai jāpērk pa jaunam? Atjaunojot programmu it kā visu izdarīju secīgi pa soļiem = papriekšu visu nokopēju, tad pārinstalēju Android un tad atkopēju visu atpakaļ. Endomondo nez kāpēc neatkopējās :D ?[/quote]
Droši vien jāskatās My Library.[/quote]

Ha. Caur @ toč ir 0,05 Ls, bet caur mobilo ieejot Market ir 2,06 Ls.
Savu iepriekš iegādāto tik un tā tur neatradu tai My Library :(
Būšu nozaudējis ar galiem. Bet anyway, paldies.

kāda jēga ir maksāt šādā gadījumā?
citāts no šejienes
http://www.xc.lv/mtb/forums/viewtopic.php?id=21653