Paldies !
LG P350( optimus me) ar iet endomondo
Nočeko… bet endomondo iet praktiski uz jebkura telefon, kam ir gps/internets
http://www.endomondo.com/download/
Nočeko… bet endomondo iet praktiski uz jebkura telefon, kam ir gps/internets
http://www.endomondo.com/download/[/quote]
Šeit jau es skatījos, bet tur nav visi modeļi, tāpēc prasīju ! ;)
Klau, kā ir ar to Endomondo? Vajag obligāti interneta pieslēgumu vai pietiek ar GPS signālu?
Nezinu, kā androīdam, bet windows mobile var iztikt bez pieslēguma. Internetu vajag tik, lai nosūtītu ierakstus uz serveri. Windows Mobile gadījumā papildus ierobežojums ir, ka mobilajā tiek saglabāti tikai pēdējie 3 maršruti, tāpēc internetu vajag regulāri (piemēram, katru vakaru, ja izmanto ikdienā).
uz androida ari i-netu nevajag. ja gps dabu lock’u bez piesleguma tad parejam tiklu nevajag. mana procedura ir ieslegt tiklu lidz gps atrod telefonu un tad sledzu ara.
Tad rīt izmēģināšu, ne velti par viņu 5 sant. tērēju. :D
Priekš kam? GPS signālu atradīs arī bez neta.
Parasti ieslēdzu GPS funkciju, atrod pavadoņus, nobraucu/noeju/noskrienu gabalu, augšuplādē datus caur wifi vai mobīlajiem tīkliem.
[quote=zhuupa]
Priekš kam? GPS signālu atradīs arī bez neta.[/quote]
Ar netu būs ātrāk, iesaku pamēģināt.
Par netu - Windows Mobile ir tūlis QuickGPS, kas reizi nedēļā novelk datus no neta, lai GPS ātrāk sāktu strādāt. Kā novelk, tā nedēļu var par to neuztraukties Android gadījumā nav līdzīgi (tb nepietiek ar to, ka pa retam pieslēdzas, nevis katru reizi, kad vajag GPS)?
Nē, Androidam ir FasterFix :)
Šodien izbraucu ar endomondo! GPS signals visu laiku max un stabils. Bet iespējams izmantojot internetu būtu precīzāks, jo dažviet bija ļoti precīzs līdz pat metriem, bet dažviet pāri upei pārlidoju.
Var jau būt, ka kļūdos, bet pa manam max, ko no interneta var dabūt - info par GPS satelītu orbītām, kuru var dabūt arī no pašiem GPS satelītiem, attiecīgi nekas tur ar internetu nevarētu būt precīzāks.
Sveiki,nesen iegādājos mobilo tālruni ar Android operētājsistēmu,un iegādājos endomondo? kāds no foruma lietotājiem nevarētu man pa īsam apskaidrot kā tas darbojās?
Ieslēdz GPS, ieslēdz Endomondo un ielogojies tajā caur Facebook vai izveido jaunu kontu. Tad settingos salic savus parmetrus (svars, augums u.t.t) saliec sev vēlamos uzstādījumus, bet automatic upload gan slēdz ārā lai lieki netērē ba4u un naudiņas :) Ieliec kāds tieši s būs workouts skriešana, velo vai vēl kāds un spied start. Kad esi atskrējis islēdz wifi paņem endomondo history un spied upload workout un tad ej uz endomondo un 4eko savu veikumu :) Iekšā vēl ir citas fīčas braukt pa iepriekšēju maršrutu, braukt konkrētu laiku vai attālumu :)
vari atstāt, lai kāds var līdzi tev sekot no kompja :D Ieliec kāds tieši s būs workouts skriešana, . Kad esi atskrējis islēdz wifi paņem endomondo history un spied upload workout un tad ej uz endomondo un 4eko savu veikumu :) [/quote]
so gan nesapratu
lai kāds var līdzi tev sekot no kompja :D izdēsīšu lai citus nemaldina!
šo nopietni nebij jāuztver kā nekā lielais smaidiņš, to sekošanu tīšā nozīme nebiju domājis, tas bij domāts, kad stāv automatic uploading un automatic sharing tad dati visu laiku tiek augšuplādēti automātiski, un kad kāds paņem apskatās kartē un redz piem. Jānis pašlaik skrien vai brauc ar velo, var būt tas bija šajā http://www.sports-tracker.com/blog/about/, jo es ikpalaikam abus izmantoju, un kautkuram biju redzējis, ka var apskatīt :)
Bet šo gan jau saprati Ieliec kāds tieši būs workouts settingos. Kad esi atskrējis islēdz wifi paņem endomondo history un spied upload workout un tad ej uz endomondo un 4eko savu veikumu :) http://www.gpsfortoday.com/how-to-use-endomondo/
es it ka visu sapratu ,tikai nevaru saprast vai km radas vai ka? jo meginaju stavot uz vietas ieslegt un gaja tikai laiks,bet km nemainijas,lkm cik es sapratu ja piemeram saksi skriet tad ari aizies km?
Ieslēdz endomondo, un kad parādās sattelites ok, tad spied start, bet par metriem no galvas neatceros, parasti uzlieku un lieku kabatā, iespējms ka pēc 10 vai 100metriem atskaite sākas, pēctam tik kompī čekoju, ja gribas visu redzēt km/h tad pat skrienot jāliek velo workouts, jo savādāk ir metri minūtē. Bet workoutiem principā nekas neatšķiras, tikai sadedzināto kaloriju skaits un es tik sekoju līdzi km un laikam un krtei, tādēļ visu laiku turu velo workoutu :)