par endomondo

kāda jēga ir maksāt šādā gadījumā?
citāts no šejienes
http://www.xc.lv/mtb/forums/viewtopic.php?id=21653[/quote]

Vari uzskatīt to par atbalstu labas programmas izstrādātājiem. Ne vienmēr visā vajag meklēt jēgu vai labumu sev ;)

Diemžēl, es nevaru atbalstīt nevienu izstrādātāju, kurš prasa naudu :D
Es pat labi gribēdams nevaru :D

Ja Tev ir īstais oficiālais AndroidMarket uzlikts, tad Tev ir jārādās kā nopirkts. Atkārtoti nekas nav jāpērk, ja vien izstrādātājs savu programmu nav ielicis pa jaunam zem cita nosaukuma.

Vēl ir fiška, ka pa marketu var rakties caur kompi, un speist Install/Buy, un pēc tam spiest “Sent” uz jebkuru Android devaisu (telefons, planšete, TV). Pa priekšu protams no telefona jāpiereģistrē.

[quote=emils]Diemžēl, es nevaru atbalstīt nevienu izstrādātāju, kurš prasa naudu :D
Es pat labi gribēdams nevaru :D[/quote]
Tev arī algu nemaksā, pat labi gribēdami?

PRO versijas fīčas:
• Graphs: Play around with speed & altitude curves, lap times and playlists that interact with the map (NEW)
• Beat yourself: Set a previous workout as your target and the audio coach will help you perform better this time
• Low Power Mode: Increases battery standby time
• Time goal: Set a time goal and let the audio coach help you reach it
• Calorie goal: Set a calorie goal and get live audio feedback during your workout

vienkārši windows telefonam, xboxam, zunem un citiem microsoft produktiem nav iespējams veikt maksas pakalpojumus internetā ;)

un cik es pēdējo reizi esmu skatijies, man daži no jūsu minētajiem brīnumiem jau ir pieejami.

Man bija līdzīga situācija pēc firmware pāršūšanas. Es gan aplikācijas nekur nekopēju, bet vienkārši gāju internetā market.andorid.com un instalēju vēlreiz visu. Ja pareizi atceros, tad no sākuma man Endomondo piedāvāja pirkt no jauna, bet pēc pāris dienām market saprata, ka es esmu jau vienreiz nopircis un ļāva vienkārši uzinstalēt no jauna.

[quote=xde]? Man rāda, ka maksa ir 2,06 Ls.

Starpcitu. Varbūt kāds ir saskāries. Es savam mobilajam nomainīju programatūru no Android 1._ uz 2._. Iepriekš jau biju iegādājis Endomondo PRO, taču tas pēc programatūras atjaunināšanas vnk pazuda. Ir kāda iespēja atgriezt vai jāpērk pa jaunam? Atjaunojot programmu it kā visu izdarīju secīgi pa soļiem = papriekšu visu nokopēju, tad pārinstalēju Android un tad atkopēju visu atpakaļ. Endomondo nez kāpēc neatkopējās :D ?[/quote]

Šobrīd Endmondo Pro var nopirkt Android Market par 5 santīmiem!!! Šī akcija ir par godu 10 miljardiem Android Market lejuplāžu un būs spēkā 10 dienas.
Ups… nepamanīju ka tas jau rakstīts augsāk - dubults neplīst! Pats vēl lietoju GPS Tracker Lite arī laba manta.

Var jau parasīt mammai kredītkarti. Tādus variantus var atrast tikai pie vietējiem tirgoņiem, mobilie operatori plēš milzīgas komisijas maksas.

Ja nopietni, atsevišķa kredītkarte+konts pirkumiem internetā būtu pašsaprotam lieta. Ja nu tiešām tā ir problēma, vari rīt pajautāt kādam draugam, neticu, ka nevienam nebūs.[/quote]

Starp citu, tikko iedomājos, ka varētu pamēģināt ar manu debetkarti un sanāca. :D

Lai netaisītu jaunu tofiku. Vai ir iespējams kaut kā apvienot maršrutus. Piemēram, dodos ar ričuku 3 dienu velopārgājienā, dabīgi, ka 3 diennaktis no vietas nebraucu, bet katru dienu pa druskai, tad kā var apvienot trīs atsevišķus maršrutus vienā lielā? Ar uzliktu pauzi Edmunds neļauj viņu izslēgt (nu ļauj, bet pieprasa pārtraukt maršrutu). Export/import arī nevar apvienot. Vienīgais, kas tad atliek, visu laiku turēt fonā ieslēgtu to progu. Varbūt ir kāds citu risinājumu izdomājis?

Hmm… šo esi mēģinājis? http://cookie.lv/endo/ pats neesmu mēģinājis, bet bija pirmais no google.lv → “endomondo merging workouts”

zhuupa, endomondo webā var importēt GPX failus, kas būtībā ir XML faili - teksta faili ar specifisku struktūru. Vari tātad no weba novilkt nepieciešamos maršrutus GPX formātā (sanāks 3 faili), kaut kādā notepadā no tiem 3 failiem uztaisīt 1 (ievērojot GPX faila struktūru) un importēt atpakaļ nu jau 1 failu. Bišku “tehnisks” risinājums, bet nu nekas labāks nenāk prātā :)

Par endomondo progas atstāšanu fonā - nevar kaut kā atslēgt GPS uztvērēju, neaizverot progu? Progai jau pašai par sevi nevajadzētu patērēt daudz resursu.

var atslēgt gps, bet ne visai patīk tā doma ar progu fonā, jo visādi gadās pa dzērumam. lai nu kā, paldies par padomiem, paprovēšu abus :>

No workout viedokļa tā ir čītošana. Un kāda jēga no apvienotā workout? [izņemot tos gadījumus, kad pārtrūcis softa/citu iemeslu dēļ]

Nu ko Tu te ņemies, kāda vēļ čītošana, ar workautiem virtuāli nemēros un sacensībās nepiedalos, vnk citreiz gribās visu nobraukto maršrutu kopumā apskatīt, nevis dalītu pa dienām un papildus negribās likt my space vai ko alternatīvu, vai vēl, nedod Allahs, vēl kaut kādu papildus GPS ierīci vazāt līdzi.

Par to čītošanu… Nezinu, kā darās endomondo, man ir pieejama tikai primitīva viņu aplikācija (Windows Mobile), līdz ar to arī no fīčām man nekā nav - pats neko nevaru pārbaudīt :)

Te bija minēta pauze. Ja pabrauc 2 stundas, nopauzē uz 4 stundām, pēc tam pabrauc vēl 2 stundas, tad endomondo workoutā tās uzrādīsies kā 4 stundas (pirmās 2 + pēdējās 2) vai kā 8 stundas (ieskaitot pa vidu esošās 4 stundas, kuru laikā workouts bija “nopauzēts”)? Ja skaitīsies kā 4 stundas, tad varētu būt iespēja apvienot maršrutus tā, lai workoutā skaitītos tikai tie 3 nepieciešamie posmi. Papētot GPX formātu, arī tajā var aprakstīt vienu “track” (ierakstītu maršrutu), kas sadalīts vairākos “segmentos” (tās 2 + 2 stundas, kurām pa vidu ir 4 neierakstītas stundas), saglabājot to visu vienā maršrutā.

Tad uzraksti normālu aprakstu. Ja atsevišķi tad vismaz vari atstāstīt, tik un tur pa tik…

Gribēju paprasīt vai kāds lieto endomondo ar samsung galaxy y un ka strāda, cik tur baterija! Man vajag telefonu lai darbinātu endomondo, pārējas funkcijas nē ! Tāpēc tos komentārus ka telefons ir mēsls varat paturēt pie sevis ! ;)

Endomondo baigi nerij, rij GPS, mūzika, Bluetooth. Aptuveni manam ir pa 4-5%/h katrā pozīcijā.
LowPower mode kaut kā uz pusi mazāk.

[quote=vitamiins_xc]Endomondo baigi nerij, rij GPS, mūzika, Bluetooth. Aptuveni manam ir pa 4-5%/h katrā pozīcijā.
LowPower mode kaut kā uz pusi mazāk.[/quote]

Kas tev par telefonu, un vai vispār tanī galaxy y var ielikt endomondo?

Ir četri Samsung Galaxy Y modeļi! Visiem ies endomondo!