Paldies par ieteikumiem un atsauksmēm, man ir aizdomas kur maršruta vidū varētu būt paslēpies vēl kāds kalns, bet ja nē, tad grūti tur ko labāku izdomāt, ja vien nebrauc kautkur otrā pusē dzelzsceļam…
4dien es braucu uz Smilteni, varu uztaisīt braucienu, lai citi var pievienoties, kam ir azarts.
PS visiem braukt gribētajiem IESAKU piektdien kopā ar Eduardu pavizināties 333 trases apkārtnē(brauciens jau ir uztaisīts), sākmumā 15km iesildīšanas tad trase un tad 15km atsildīšanās ;)
Pats centīšos ierasties, bet nezinu kā jutīšos pēc Smiltenes trases skatīšanās…
Nākamnedēļ esmu ziedojies Maģistra Dieviem un no mājas ārā nelīdīšu domājams.
Labprāt varētu izbraukt un parādītu pāri takas, pa kurām esmu braucis tajā Jaunciema, Kalngales mežā. Principā kāpu pauguri tur ir visur, tikai ne vienmēr ir takas, pa kurām mīt. Vakar arī vienu foršu posmu atklāju virzienā no Atariem uz Eimuriem paugurains un smilšains meža ceļš, pašāvu gan garām meža ceļam uz Jaunciema pusi un izbraucu Eimuros, tā kā laidu no orenes Baltezerā, tad negribējās vairs atpakaļ mīt. Esat braukuši pa Eimuru ceļu? Tur virzienā uz Garciemu vienmēr ir pretvējš un baigais drebeklis, bet grupā gribētu pamēģināt.
Principā var gandrīz visu to mežu dabūt orientēšanās kartēs no magnēta posmiem, pats gandrīz visās vietās esmu skrējis būs jāpameklē mājas vecās kartes. Pats dzīvoju Kalngalē.
Pēdējā laikā vairāk braukāju tieši sliežu otrajā pusē pa jūras kāpām, no Garciema līdz Vecāķiem tur ir labs taku tīkls un sanāk arī pāris labas kāpas, kopā kaut kur starp 7-8 km, viegli nav.
Priekš manīm par vēlu sākat braucienus, es varētu vēlākais 18:00.
[quote=aspms*][quote=day2][quote=aspms*]
no kura gala tu brauc uz turieni?[/quote]
Pārdaugava[/quote]
Es no Piņķiem- kurā vietā varētu saskrieties un ap cikiem, ja nu sadomāju mīt?[/quote]
Ja braukšu, tad var saskrieties pie t.centra OLIMPIJA. Sekojoši, ja brauks NarchiX, tad iespējamais maršruta turpinājums uz elkor plaza (vef) tālāk jau deglavas maxima.
p.s laikus precizēs 5dien (ja brauks) :)
[quote=Trekeris]Pats dzīvoju Kalngalē.
Pēdējā laikā vairāk braukāju tieši sliežu otrajā pusē pa jūras kāpām, no Garciema līdz Vecāķiem tur ir labs taku tīkls un sanāk arī pāris labas kāpas, kopā kaut kur starp 7-8 km, viegli nav.
Priekš manīm par vēlu sākat braucienus, es varētu vēlākais 18:00.[/quote]
Vasaras periodā dzīvojos Garciemā. Ja vēlies nedaudz garāku trasi, nepakautrējies un minies līdz Carnikavai (pa mežu) tur arī ir daudz labas taciņas un kāpu netrūkst - ir pat ļoti stāvi nobraucieni.
[quote=Deryl]
Vasaras periodā dzīvojos Garciemā. Ja vēlies nedaudz garāku trasi, nepakautrējies un minies līdz Carnikavai (pa mežu) tur arī ir daudz labas taciņas un kāpu netrūkst - ir pat ļoti stāvi nobraucieni.[/quote]
Kaut kā pāri Langai nebraucu un Garciems ir pārāk tuvu pirmajai kāpai, tur visas takas pārāk smilšanais izskatās, Upesciems un Carnikava arī jau gandrīz pirmajā kāpā iebūvēts. Ir jau bijusi doma līdz Gaujas ietekai jūrā gar kāpām aizmīt. Ja zini braucamas takas, tad neatteiktos, ja tās parādīsi, nebūs pašam stundām pa tiem kāpu mežiem jāklimst.
[quote=oozzee][quote=day2]km šur vai tur neko nemaina neko :) treniņam tik nāks par labu.
p.s šovakar, pēc darba ir doma no pārdaugavas aizmīt līdz vecāķiem un atpakaļ, ja kāds grib - pievienojās![/quote]
cikos domā ripināt laukā no Pārdaugavas? es varētu ap 17:30 pievienoties uz Valdemāra ielas.
Svane, ir jāmin…braucēji dažādi un visi tiek pagaidīti :)[/quote]
oozzee, pagaidām esmu darbā ! īsti nav skaidrs, cik ilgi strādāšu? Vienu varu pateikt, ka tas nebūs 17:30 :) Es drīzāk sliecos uz 18:30, vai 19:00