Meklēju treniņu partnerus Rīgā

Meklēju MTB treniņu partnerus Rīgā. Trenniņu laiku sākums darba dienās varētu būt ap 18:30/19:00.
Viena trenniņa distance varētu būt 50-70 km.

kurā pusē atrodies, uz kuru domā braukt, kāds temps un kādi pānotie maršruti?

Ir taču speciāli uztaisīts:
http://www.xc.lv/mtb/ride/

tie slapjie un netīrie ceļi… pa kurieni brauc?

Atrodos Ziepniekkalnā. Temps (vid) - invdividuāli braucot ~30km/h. Maršruti - pašlaik esmu apguvis Rīga-Ķekava-Jaunmārupe-Piņķi-Jūrmalas šoseja.

Maršrutus vēlos dažādot, ietverot gan mežu, gan zemes ceļus.
Nepieciešamības gadījumā var velo ielikt a/m un aizbraukt uz otru Rīgas galu, vai kādu citu vietu, kur sākt trenniņu!

planā arī braukt, bet sākot ar aprīli. ziepniekalnam tuvu baloži - kur bieži mēdzu braukt velokrosa apli. var provēt, ja sakrīt laiki

Es noteikti būtu ieinteresēts. Drīz aŗi būšu no Z-kalna. Diezgan labi pārzinu apkārtni un vienmēr gatavs iepazīt to kas nav iepazīts. Vizināties plānoju uzsākt gan sausajā laikā. Tagad vēl ir citas iespējas savu enerģiju iztērēt.

Vai šeit visi tik tiešām ir tādi profesionāļi, ka viņi treniņu ar ~30km/h sauc par vidēju tempu, jeb ir arī kāds tāds braucējs, kurš ar MTB (26’’ rati, 2,0 riepas, asfalts, zemes zeļš, meži, pļavas) vidēji treniņu brauc zemāk par 30 km/h?

Iespējams ar “vidēji ar 30km/h” tiek domāts “varu bez lielas piepūles turēt 30km/h”, nevis vidējo treniņa ātrumu?

30km/h jau ņefiga nav, pa līdzenāku trasi vidējais stabili jātur virs 35km/h :D

Līdz šim pārsvarā braucu pa asfaltu. Domāju, ka šīs nedēļas beigās likšu nost slēpes un mēģināšu jau kāpt uz velo.

JT → Baložu velokrosa trase būtu laba vieta.

Sazināmies!

Jā, tas arī man būtu pieņemams treniņš “varu bez lielas piepūles turēt 30km/h” kādu laiku uz līdzena un normāla seguma, bet ar visu izbraukšanu no mājas cauri Rīgas ielām, luksoforiem, krustojumiem, mašīnām un kājāmgājējiem, manuprāt, ir grūti noturēt vidēji treniņā 30 km/h.

Es, piemēram, skatos tos pašus SEB rezultātus un tur redzams, ka tikai pārdesmit braucējiem sacīkšu režīmā pa tā saucamajām “plakanajām un vieglajām izprieču braucienu” trasēm vidējais ātrums ir virs 30 km/h, un tāpēc brīnos no kurienes rodas runas par treniņiem ar šādu vidējo tempu? :)

Es biežāk braucu Jūrmalas virzienā, bet esmu gatavs piebiedroties arī Ziepniekkalna braucējiem:)

Man arī varētu būt interese dienās, kad treniņš netiek plānots 70 km pa Baložu velokrosa trasi ar vidējo ātrumu 30 kmh :)

Ja nopietni, tad mani vairāk interesē ~50km maršruti ar vidējo ātrumu 23-25 kmh un ātrumu braucot vienam pa taisnu gludu asfaltu ap 28 kmh no tā paša Ziepniekkalna.

patiesībā jāizbrauc pirmais brauciens, tad varēs domāt par kompāniju un ātrumiem konkrētāk …

Necepieties :) Galvenais ka izveidojas laba kompānija, ar regulāriem izbraucieniem,visai kompānijai pieņemamā ātrumā, kurai jau vasaras vidū šis mistiskais vidējais 30km/h tiešām ir nieks!

Esmu no VEF/Teika gala. Braucu uz Mangaļsalu, apkārt Ķīšezeram un Juglas ezeram, uz Sužiem, uz Baltezeru brīžam uz Krievupi. Arī interesē kompānija kopīgiem trenniņiem ar kalnu velosipēdiem. Trases dažādas: asfalts, meža ceļi, takas, kāpās uc… Maršruti zināmi vairāki kompānija interesē!

Pagājušā gadā trenniņā vidējo varēju noturēt ap 25-28i vienatnē. Vakar izbraucu pirmo tīru asfalta trenniņu - nosalu, sanāca vidējais 20km/h uz 43km distanci un laimīgs ticis mājās :D

Ja grib arī pa zemi vieglo treniņu, tad atliek atcerēties 18.nov braucienu caur Ādažu poligonu, Murjāņiem un tad gar Gauju atpakaļ. Ideāls maršruts.

NarchiX, varētu interesēt, bet laiki jāsaskaņo.

Es ar labprāt pievienotos NarchiX, par cik dzīvoju Centrā, tad ši upes puse būtu tīri ok! treniņu laiki varētu būt, darbadienās sākot no 17:45, brīvdienās, kā jau brīvdienās! ;)