Apsveriet šādu maršrutu - no Mārupes(Ziepīša)pa jelgavas šoseju līdz ozolniekiem un atpakaļ, drīz sākšu to gabalu iemīt, līdzko asvalts bus daudzmaz sauss un gradi turesies tā vidēji ap +10`, arī darbadienās pēc 6iem vakara apmēram, būšu priecīgs par kompāniju!
Pa Jelgavas šos. jau droši var ripināt, viss ir sauss…
Ozolnieki - Dalbe posmu labaak braukt pa apvadcelju, tur ir 0,5 metra josla aiz baltas svitras, pa veco celju nav (tas ir pa labi Dalbe)
Vismaz es ta braucu
Nu, kurš pa Jelgavas šos šodien plāno braukt? Pēc 40min izbraucu no Jelgavas.
Šorīt apbraucu apkārt Ķīšezeram - asfalts brīvs no sniega visā platumā, šoseja slapja, bet bez peļķēm. Fūres biedējoši tuvu nobrauca 3x. Ceturtdien atkal varētu. Pats startēju no ~Andrejsalas, 7:30 varētu būt Sarkandaugavā. Orientējos uz 2 stundām, temps mierīgs. Vēl kāds grib? Ja pa īsu, var pieķert vēl kādu līkumu klāt.
Esmu SEB tautas distances IV koridora sēņotājs.
Fūres tur brauc gar pašām ausīm! Cik reiz man nav bijis tā, ka jāapstājas pārkrustīties.
Man ir bijis tā, ka 12 naktī uz Jūrmalas šosejas nobrauc 5cm attālumā fūre. Neviena cita uz ceļa nav, gaismiņa aizmugurē mirgo spoži.
Tā ir tikai un vienīgi šofera attieksme.
Cik esmu braucis iepriekš, šodien īpaši neatšķīrās. Visšaurākā vieta bija uz Baltezera kanāla tilta. Ir fūres, kuras brauc ar līkumu, ir fūres, kuras sabremzējas (jo pretī nāk satiksme) un pagaida, kad es palaidīšu, ir tādas, kuras ignorē.
Mēginu pievienot braucienu uz 14o Aprīli, bet man izmet šādu kļūdu: Nekorekts pieprasījums (atpakaļ). (rc=4)
Moš kāds var paskaidrot?
Ideja sekojoša:
Laiks: šo ceturtdien 14.04.2011 18:30
Vieta: ELKOR VEF (Kur centrālā LMT ēka)
Maršruts: VEF ELKOR, gar dzelzsceļu līdz Čiekurkalna pārbrauktuvei, pa Viskaļu ielu līdz galam, pa labi gar Ķīšezeru līdz Pakalniešu ielai, tad vecais dzelzsceļa tilts, Jaunciema gatve, Bukulti, Līņezers, Kalngales šoseja, Vecāķi, Mežaparks un VEF ELKOR
Maršrutu daļēji esmu jau izbraukājis pagājušonedēļ, smiltis piemirkušas un vietām mazliet sniegs, bet pa nedēļu es ticu būs ļoti OK…
Segums: smilšu ceļi pa lielam izvairoties no asfalta, tad no Vecāķiem asfalts uz Mežaparku un tad, ja ir azarts vēl var Mežaparka XC pieķert vai pa mājām :)
Temps visiem, kas brauc SEB tautu pirmajā pusē ir ceļams bez stresa :)
[quote=NarchiX]Mēginu pievienot braucienu uz 14o Aprīli, bet man izmet šādu kļūdu: Nekorekts pieprasījums (atpakaļ). (rc=4)
Moš kāds var paskaidrot?
Ideja sekojoša:
Laiks: šo ceturtdien 14.04.2011 18:30
Vieta: ELKOR VEF (Kur centrālā LMT ēka)
Maršruts: VEF ELKOR, gar dzelzsceļu līdz Čiekurkalna pārbrauktuvei, pa Viskaļu ielu līdz galam, pa labi gar Ķīšezeru līdz Pakalniešu ielai, tad vecais dzelzsceļa tilts, Jaunciema gatve, Bukulti, Līņezers, Kalngales šoseja, Vecāķi, Mežaparks un VEF ELKOR
Maršrutu daļēji esmu jau izbraukājis pagājušonedēļ, smiltis piemirkušas un vietām mazliet sniegs, bet pa nedēļu es ticu būs ļoti OK…
Segums: smilšu ceļi pa lielam izvairoties no asfalta, tad no Vecāķiem asfalts uz Mežaparku un tad, ja ir azarts vēl var Mežaparka XC pieķert vai pa mājām :)
Temps visiem, kas brauc SEB tautu pirmajā pusē ir ceļams bez stresa :)[/quote]
Reini kas tew ir seb pirma puse un celams atrums??? ;)
To arwis
Nu nav man mērķis kautkur baisi skriet, ja vajadzēs pagaidīs, pabrauks pēc pulsa, ja vajadzēs varu paskriet un pielikt tempu :)
Man jau galvenais pamīt pedāļus foršā kompānijā un paelpot svaigu gaisu - varu pielāgoties…
Parasti mežā cenšos braukt ne lēnāk kā 20km/h pa asfaltu ne lēnāk par 25km/h… tagad esmu atklājis pulsametru un lai tanī iekļautos sanāk braukt daudz lēnāk :))
SEB pirmā puse ir pirmā puse no SEB tautas braucējiem piemēram līdz 1000 vietai :)
Iespējams, varētu pievienoties, jāskatās, laicīgāk no darba tikt.
Es pievienojos NarchiX braucienam! Ka tik neaizmirst samainīt riepas no šosejniecēm ;)
Arī varētu pievienoties ja laiks būs labs, cik tur km apmēram sanāk?
Forši, ka tauta sāk rosīties - attālums ap 45km.
Es arī būšu.
Esmu nobriedis tikt šodien laicīgi no darba, pārējie joprojām braucēji?
Ja pareizi saprotu, 18:30 Elkor stāvlaukumā.
Brauciens šodien notiek!!!
Vakar izbraucu otru trases daļu - interesantāko un tehniski sarežģītāko. No sniega tur nav ne miņas un 100% viss ir izbraucams ar Racing Ralph 2.1…
Nu jā visiem vēlams uzlikt riepas vismaz 2.0 platumā. Kopējais trases garums sanāk: 40km pēc kartes.
Ja ir vēlēšanās varu nopublicēt arī maršrutu (google mapos), bet manuprāt interesantāk ir nepublicēt…
PS vakar brauciena laikā redzēju briedi, zaķi un govs galvaskausu :))
Tiekamies 18:30 VEF ELKORA placī, ja kāds kavē, vai kādas citas problēmas zvana: 2 6 četri septiņi 5 5 trīs divi
Vēja nebūs, sauss un vēss: http://www.yr.no/place/Latvia/Riga/Riga/hour_by_hour.html
Būšu tik riepas jāpārmontē.