Delfin, ja fočēsi, tad mēs brauksim ļoti lēni :)
Tikko nomainīju riepas un visādi citādi. Tiekamies vakarā, izpētot jauno NarchiX trases konfigurāciju.
Delfin, ja fočēsi, tad mēs brauksim ļoti lēni :)
Tikko nomainīju riepas un visādi citādi. Tiekamies vakarā, izpētot jauno NarchiX trases konfigurāciju.
Vispār man arī doma piemesties Jūsu bariņam, ja paspēšu uz 18:30.
Cik saprotu no VEF tilta dodaties uz Mežaparka pusi, varētu pārķert Ezermalas/Viskaļu krustā kādas 10 min pēc Jūsu starta.
Pagaidīs tad tur uz stūra, ja dod 90% garantiju :)
Godīgi sakot 50/50…ja neesmu (izskatīšos pēc Ementāleres siera ;-) ) negaidiet.
šodien, manuprāt, ka varētu būt lielākais dalībnieku skaits ap ķīsi.
p.s pagaidīs un savāks arī pārējos, kas gadīsies pa ceļam :)
Skatos visi ripina pa Mežaparka, Juglas un Siguldas pusi… ir kāds, kurš izteikti vizinās pa Pārdaugavu/Imantu/Balto kāpu? Uzreiz saku - esmu diletants, nepateikšu kāds man SEB`ā koridors vai vidējais ātrums :D 50-60 km jauktas trases(asfalts+meža taciņas) varu nobraukt.
Draugs, Tev uz jauno topiku… svešā “rajončikā” ielīdi.
Kur problēma ? Pats uz šo treniņu mīšos no Pārdaugavas!
p.s ja ir laiks, tad minos arī pārdaugavas pusē (mārupe, lidosta, baltā kāpa untt… )
nav jau problēmas aizmīt uz pārdaugavu - vakar Baložos 2 aplīšus izmetu, sanāca gan treniņš labs, gan iesildīšanās/atsildīšanās zolīda.
Uz šo varētu arī es parakstīties- darbadienās pēc plkst.17
ta 18.30 pie Elkora?
jā!!! elkor plaza stāvlaukums.
XC.LV Ķīšezera brauciens, veltīts Smiltenes SEB. 16it braucēji, sarauta ķēde, salauzti zobrati, sadurtas riepas, bet maršruts uzvarēts :)) Paldies visiem, kas piedalījās!
PS priecāšos par komentāriem no tiem, kas braukuši iepriekšējos trenniņus, kā šī trase salīdzinot ar citām reizēm?
PPS Nākamo nedēļu esmu OFF, tā ka trenniņš jāvada kādam citam, kurš piesakās?
NarchiX, paldies vēlreiz :)
Abas divas trases ir labas, bet man vairāk patīk šodienas, jo tehniskāka un pēc grūtības pakāpes up to level :)
Priecē tas, ka jau esam kuplākā skaitā. peletons
par vadīšanu 2dien, laikam jau nē, ja nu vienīgi pakaļ stirnam močī :D “piepūšamajām” haha
Vai tad šonedēļ vairs nebrauks neviens, kas zina trasi?
Cerēju 4dien vai 5dien iepazīties beidzot. 5dien gan sola, ka būšot stiprs lietus un iespējams pērkona negaiss, tad ideāli būtu 4dien …
Vismaz kāds?
Es teikšu godīgi…
Vienmuļais meža ceļš bija pārāk daudz. Protams bija vērts braukt tik tālu līdz “amerikāņu kalniņiem”, bet nu… pirmajai reizei piedodams :)
Smilšu seguma % uz distanci pietiekami, labs treniņš :)
Kalni bija divi faktiski… pārāk maz uz 50km, es biju ko grūtāku gaidījis :/
Beigu fāze gan bija laba, ātra un aizraujoša :)
Pitstop-u ar’ padaudz, bet pasākums izdevies.
Man jau patikās tie kalniņi, kas gāja gar moču trasi, tas bija interesanti. Bet nu šis variants man likās labāks, ne kā tas, ko braucu pirmo reizi :)
Paldies NarchiX par izvizināšanu ;)
bija labs izbrauciens :)
Man arī patika, par spīti pārrautajai ķēdei, kas radīja lieku pauzi. Kārtējo reizi Mērfijs - ķēdes izspiedējs bija palicis mājās, jo “cik gan bieži to ķēdi sarauj”. Labi, ka bijām 16 gabali, vismaz bija no kā aizņemties.
Man šodienas variants patika daudz labāk. Var jau Delfinam piekrist, ka kalnu pamaz, bet tā nu tas ir - sasniedzamā attālumā no Rīgas pārāk plašas izvēles nav.
Nākamnedēļ būtu gatavs braukt, lielu daļu līkumu atceros, bet nu nedodu ne pieci, ka nenomaldīšos no labākajiem posmiem :)
Vakar braucu pirmo reizi - man patika, esmu guvis mācību, ir atziņas un nākamreiz noteikti atkal pievienošos!
To NarchiX - 4dien laidīsiet uz Smilteni? Ja nē, tad vai Ķīša apli šoned vēl plāno braukt?