Varu šodien atrādīt kādus ceļus un takas tajā virzienā, ja nu gadījumā der starts ap 16:30 no Alfas
Tā kā šodien jau ir piektdiena, domāts bija par nākamo nedēļu.
Izskatu atvainošanos par to, ka 26.04 pieteicos uz “Ķīsīša” treniņu un neierados. Pa ceļam uz startu es norāvu ķēdi. Pēdējā brīdī attapos, ka man vēl “sliki” virsū stāv, steigā mainot riepas, neizgriezu pedāļus un biju atsājis nepareizajā “robā”. Kad, uzkāpjot uz velo, ar spēku uzminu, atskanēja jebkuram riteņbraukšanas entuziastam traģiskas metāla krakšķēšanas skaņas, no asimetriski pieliktas slodzes “nepareizajā robā”. Tas acīmredzot ielocīja vienu ķēdes posmu, kas noveda pie ķēdes noraušanas pa ceļam uz startu.
Esmu optimisma pilns, ka rīt tikšu līdz treniņa starta vietai.
Rīt minam apkārt Ķīsim vai kas cits paredzēts? Pie braucieniem redzēju, ka rīt ar vilcienu plānojas uz Siguldu, bet kaut kā tam nepavelkos :(
pagājušo nedēļ tika izskatīti šādi varianti:
a) Sigulda ar vilcienu kopumā pasākums uz apmēram 5h
b) ± tradicionālais Ķīšezera aplis
c) Meklējam trasi uz Krievupes pusi gar Juglas ezeru un Langstiņiem.
d) Braucam uz Garkalnes pusi droši vien gar Baltezeriem
e) Ogres Zilie kalni
Sigulda tiešām prasa daudz laika. Respektīvi, jābeidz darbs krietni ātrāk un visādi citādi. Nemot vērā, ka Smiltenē būs smilšains, dodu priekšroku ķīsim. Varēs vēl lieku reizi pieslīpēt braukšanu pa smiltīm. Lai arī kāds būs gala rezultāts. Es rīt esmu iekšā !
Brauksim apkārt Ķīsim ar pāris Smiltenes modifikācijām :)
Pievienoju 2us stāvus uzbraucienus un nobraucienus + vēl kādi sīkumi…
Ar 1.5 slikiem jābūt ļoti spēcīgam, pats izbraucu ar 1.75 maratona riepam, bet kalnos augšā nevarēju tikt, lai gan trase 100% ir braucama viscaur… Iesaku kautko vismaz 2.0 platumā un ar kautkādu rakstu :)
Ap cikiem aptuveni?
Ar 1.5 slikiem jau droši vien nav ko rādīties… !? Baigais slinkums gumiju mainīt
ar 1.5 slikiem tur tiešām labāk nerādīties :)
Labi, ja rītvakar nekas slikts nenotiks visticamāk piebiedrošos.
Jūs ir sporta klases braucēji vai tautas?
Esmu diletants.
Bet gan jau ka pagaidīs un nepametīs nevienu.
Tautas klase, līmenis dažāds, atpalicēji tiek pagaidīti. Ja mirst nost, gandrīz visā trases garumā ir iespēja izbraukt ārā uz asfalta.
Rīt, diemžēl, netieku, kaut arī ļoti gribētos iepazīties ar šo jūsu interesanto apli.
Ceru šonedēļ taisīsiet vēl kādu izbraucienu, vai arī kāds iespējams varētu tā pat parādīt ceļu?
Lai jums rīt viegli ripojas :)
[quote=Delfins]Esmu diletants.
Bet gan jau ka pagaidīs un nepametīs nevienu.[/quote]
tautā no 3 koridora braucu.
[quote=agns][quote=Delfins]Esmu diletants.
tautā no 3 koridora braucu.[/quote]
Droši brauc, es braucu no 2ā un ir arī kas brauc no 5ā cik zinu…
[quote=NarchiX][quote=agns][quote=Delfins]Esmu diletants.
tautā no 3 koridora braucu.[/quote]
Droši brauc, es braucu no 2ā un ir arī kas brauc no 5ā cik zinu…[/quote]
Sāku braukt no 8ā koridora. Nezinu, kur apstāšos :) ? (galvenais jau ir un paliek mīt un mīt)
Vakar izbraucu trases jauno konfigurāciju, būs par pāris km garāka un kalni BŪS, garlaicīgais smilšu ceļš ir zudis no mūsu maršruta :))
Kalni vietām ir ļoti stāvi un lai tos uzveiktu riepām protektors IR nepieciešams, kā arī viss ir saus un ar ko šaurāku par 2.0 braukt neiesaku…
Bīstamākās vietas varēs apbraukt pa taciņu blakus kalnam :)
Ieskatam (apmēram 7-34km): vakardienas brauciens
Es ceru pārāk lielu tempu neturēsiet :)
Tu gribi braukt vai bildēt? :)
Jā jā… braukšu pa priekšu un fočēšu atmuguriski :D