Tā trenniņš aizvadīts. Ilgākais no visiem, BET līmējām kameru pa ceļam un viens jauns līkums un kalns uzradies maršrutā. Latvijas Valsts Meži mūs arī kārtīgi palutināja ar svaigi uzartām stigām, varēja pacīnīties :))
Bijām 7i minēji
Tā trenniņš aizvadīts. Ilgākais no visiem, BET līmējām kameru pa ceļam un viens jauns līkums un kalns uzradies maršrutā. Latvijas Valsts Meži mūs arī kārtīgi palutināja ar svaigi uzartām stigām, varēja pacīnīties :))
Bijām 7i minēji
a jūs vecilgrāvja mežā braucat pa tiem diviem smilšu kalniem augšā? :)
Nav ne jausmas par kuriem kalniem runā (kalni maršrutā paliek ar vien vairāk, bet lielākie atrdoas pie Jaunciema), bet droši pievienojies nākamajā otrdienā un parādi mums tos kalnus :)
Kā daram ar nākamo otrdienu? Braucam ar vilcienu uz Siguldu mīties vai minamies te pat?
PS ir 2i jauni stāvie, bet braucamie kalni ar sarežģītiem nobraucieniem maršrutā :)
Derētu kaut ko pamainīt :) tas tā, mans viedoklis. Kas ar tiem zilajiem kalnem ? Sigulda arī neslikti, bet ar visiem vilcieniem, tas process baigi ievelkās (laika ziņā)
Vakar, pārmaiņus pēc Baltās kāpas rajonā minos.
Uz Siguldu turp-atpakaļ 100km un 4h, pa vidu šosejas “kalni”
OZK sanāk ap 75km, pa vidu laba MTB trase :)
varam kādu dienu aizbraukt maršruta izpētē uz Garkalnes pusi - ir braukts pa grantenēm un meža ceļiem, bet noteikti var izbraukt arī pa “mazākas nozīmes taciņām”. pauguriņi arī šur tur ir.
Nu vajag pa lielam vienoties ko daram, braucienos ir izveidots brauciens uz Siguldu, kurā arī mani baida ka ļoti laikietilpīgs tas pasākums sanāk, bet ja nebūs citu ideju tad braukšu uz Siguldu.
Tātad manuprāt šādi varianti:
a) Sigulda ar vilcienu kopumā pasākums uz apmēram 5h
b) ± tradicionālais Ķīšezera aplis
c) Meklējam trasi uz Krievupes pusi gar Juglas ezeru un Langstiņiem.
d) Braucam uz Garkalnes pusi droši vien gar Baltezeriem
e) Ogres Zilie kalni
NarchiX, a kāds ir mērķis? Kādu vajag % sadalījumu pa segumu, kāpumiem?
Imho… OZK ir vislabākais variants. pirmkārt, jau laba iesildīšanās/atsildīšanās + iespēja pa riņķi MTB trasi braukt.
Atpakaļ braucienā var paņemt Garkalni, ja nepietiek +/- 75km
Man patiktu b) c) d), bet uz vasaras pusi jau arī pārējais.
Nav ne jausmas par kuriem kalniem runā (kalni maršrutā paliek ar vien vairāk, bet lielākie atrdoas pie Jaunciema), bet droši pievienojies nākamajā otrdienā un parādi mums tos kalnus :)[/quote]
aptrakuši? es tur bez riteņa knapi uzkāpt varu :) lejā gan patīk braukt, viņisanāk uz slēpošanas trases aiz augstsprieguma līnijām
es arī par b) c) d)…un nākamo otrdien būšu :)
Kad būšu Rīgā, apsolu noorganizēt treniņu pie “333” auto trases. Tur ir lieliskas meža takas. Orientējoši tas ir Zaķumuiža, Silakrogs, uzreiz pie apvedceļa.
buuts tur mazliet seenjot.
varbut uzreiz uz Lielkangariem? ;P
Lielkangarus arī var, taču tik labi nepazīstu apvidu, esmu bijis tik vienu reizi. Tas ir vairāk kā šosejas treniņš. Grants tur kvalitatīva.
Lieliski, skat, cik iespēju un maršrutu :) atliek tik mīt un mīt.
2dien, ja nekas nenotiks globāls, tad es būšu. (atliek tik vienoties par braucienu)
challange accepted - dod koordinātes, gribu uzbraukt ar MTB :D
TO Eduards:
Turēsim pie vārda
TO Delfins:
prasības - trenniņtrase SEB uc MTB gonkām, lai nebūtu garlaicīgi… Asfalts ne vairaak par 20% iesildiities/atsildiities, 30% grantene lieli ceļi, 30% mazi ceļi, 20% tehniski sarežģītas vietas: kalni, smiltis, stigas uc… Nu uz kautko taadu es tiecos… Garums 40km+ Neesmu sure, ka visi brauceeji var šo formātu nobraukt 75km distancē
PAR Siguldu
Ja izlemj par to, tad es braucu ar auto un vēl 2iem piedāvāju vietu ar velo par to pašu cenu kā Latvijas Dzelzsceļš - 4lvl
Par lokālajiem maršrutiem tad labāk braukt Ķīšezera apli ar pāris uzlabojumiem, ko esmu ieplānojis. Jaunas trases meklēšana ir laikietilpīgs un barā ļoti lēns pasākums. Ja kādam ir zināms maršruts kur var rādīties 5+ braucēji vienlaicīgi ar dažādiem braukšanas līmeņiem tad welcome…
NarchiX - challenge accepted! :) būs jāizpēta kāda braucama trase Garkalnes virzienā
Šo piektdien der? Varu izveidot braucienu. Tikai kur likt startu? Uzreiz pie meža, vai pilsētā?
Šodien vismaz man neder, braucu prom, par nākamo nedēļu domāju, ka jā :)
Startu liec kautkur pilsētā…