Meklēju treniņu partnerus Rīgā

Nu tad laikam nesanāks sastādīt kompāniju, pa vēlu nedaudz :) Lai labi ripinās.

svane, varbūt tev šis te noderēs, kā reiz šodien:

svane - oranžā kreklā, bez ķiveres minies? :)

teica, ka nākamtrešdien atkal būšot. Svane - ieraksti kalendārā un uzliec atgādinājumu ;)

svane, un kur tu agrāk biji, būtu pētijis velobraucējus nevis skrējis ar skatu asfaltā :D

“Rīt ducinās pērkons un līs visā valstī; dažviet gaidāms pat stiprs lietus”

Uz 333 braucam vai nē?

Labi, lai nebūtu pēdējā brīža stress, brauks vai nē, pārceļam datumu jau šodien uz vēlāku laiku- 23. maiju.

Man nav nekas pret dubļiem :) ja kas.
Lietus, slapjš, dubļi būs tik un tā… ja jau sola visā LV.

Eduard, par šodienas 333 braucienu. Es off, par daudz šonedēļ mīts. Jāuztaisa arī brīvdiena (savādāk, 7dien nebūs 100%atdeves). Bet nākamnedēļ gan varētu.

Es gan gribētu… ķēde ieeļļota, pat zobratu pieslīpēju :D

Tā kā vakardienas treniņš izpalika, es varētu šodien kādam kompāniju sastādīt, var arī uz 333. Pie reizes izmēģinātu, vai ar manu riteni var pabraukt pa mežu :) Galvenais, lai baigi nelīst tajā brīdī, kad jābrauc ārā no mājas. Pēc tam jau to kaut kā var pārdzīvot.

Girc,

333 trasi nezinu, bet ja Eduards atteiksies, tad varam uz OZK aizbraukt (distance tā pati). Arī der - turp nelīst un pēctam vienalga.

Kas ir OZK?

Zilie Kalni.

Tie tak ir Ogrē. No Rīgas līdz Ogrei ir stipri tālāk kā līdz 333 trasei ;)

Nav jābrauc līdz Ogrei. Kopsummā distance tikai par 25km palielinās.

Neesmu braucis ar riteni uz to pusi, tāpēc īsti neorientējos, cik tas ir tālu.
Cik tad tur kopā sanāk? ~70km? No kurienes un pa kurieni braucam? Cikos?
Es pats varu startēt no Pļavniekiem, ap pieciem, sešiem.

Bija labi, patrenējām vairāk skill-a, nekā spēka.
Mājās braucot gan dabūju dušu :)

Man arī patika. Ņemot vērā, ka līdz šim pa mežu biju tikai vizinājies nevis normāli braucis, man bija normāls treniņš :) Spēka pietika, bet normālas riepas gan jānopērk, citādi ar manējām slapjā mežā ir lielas iespējas nosisties.
Dušai, mājās braucot, arī nebija ne vainas, laicīgi metām mieru :D

Vai šonedēļ kāds plāno ap Ķīsīti mīties? Labprāt pievienotos. Biju pag ne, bet neatceros maršrutu.