Meklēju treniņu partnerus Rīgā

Rīt sola lietu, man derētu savest kārtībā velo, tāpēc es laikam ne http://www.yr.no/place/Latvia/Riga/Riga/hour_by_hour.html

http://www.xc.lv/mtb/maps/?id=19

“Облачно, сильный дождь +8°” … nē, paldies, pietika ar sestdienu nosaldēties :)

Gribās šovakar pa asfaltu pavizināties, piemēram ap Juglas un Ķīšezeriem
Braukšu ar MTB no VEFa laiks ap 19iem…

Interesenti droši zvana: 26475532

Izveidoju braucienu uz rītdienu! Narchix, tev jāparāda man jaunie kalniņi :)

Šonedēļ esmu tikai ar šosejnieku, domāju, ka varētu šodien un rīt pavizināties.

T.i. 95%, ka būšu 19:00 pie Elkor

Braucienu ieraudzīju tikai šodien un līdz ar to neesmu sagatavojies. Kā domājat, vai nevaram šoreiz braukt pretējā virzienā? Tad es varētu Vecmīlgrāvī pie transformatoriem pievienoties!

1. Nav ne jausmas vai NarchiX mums pievienosies, līdz ar to, negribās maldīties braucot otrā virzienā, jo pagriezieni mežā, braucot uz otru pusi ir savādāki! :)
  2. Man labāk patīk, ka tas garākais asfalta posms ir beigās nevis sākumā, tā teikt apziņa ka beigās varēs atpūsties :)
    Līdz ar to šodien paliksim pie vecā varianta!

Es šodien nebūšu, bet piekrītu, ka virziens ir labs tāds, kāds viņš ir, ja vien neņem klāt mežaparku, jo beigās asfalts labi noder, lai atsildītos.

OK! Gan jau nākamnedēļ arī būs brauciens, tad būšu gatavībā!

Noteikti būs, nākamnedēļ vismaz 2x plānoju!

Domāju, ka šovakars man garām, bet ja nu kas zinu cikos un kur :))

Ja grib pretējā virzienā, tad vienkārši jādur gar Ķeizarmežu uz Mežaparku un asfalts būs gana…

Lai visiem labi ripo!

Pēc vakardienas brauciena, izdarījām secinājumu, ka laikam būs jāliek minimālā vidējā ātruma ierobežojums, vai arī jādalās grupās, kuri ātrāk, kuri lēnāk brauc :) pats nolūzu pie sliedēm :)

Dziro, braucāt ierasto apli, vai arī NarchiX jauno apli ar amerikāņu kalniņiem ?

Braucām ierasto, es neriskēju meklēt kalniņu, tā jau sākumā, iebraucām žogā, jo biju pētījis jūsu iepriekšējo braucienu!

žogam pa vidu bija neliela sprauga, kur bija iespējams izbraukt :)

Parunājot ar citiem, var labāk noskaidrot, vai brauciens tev piemērots (dažu labu tas iedrošina pievienoties), ātrāk saskaņot kopīgu treniņu (ienāca prātā izbraukt - kur un cikos tiekamies) utt. Un citiem arī interesanti palasīt - lasīs, lasīs, kamēr iekārosies pašam izbraukt,
Katrā ziņā tas ir daudz jēdzīgāk, nekā ņurdēt par SEB putrām un apspriest daža laba foruma dalībnieka prāta spējas. :)

Un vai te kaut kur bija norāde - šo tēmu lasīt ir obligāti?

Paldies par vakardienu, man kā iesācējam bija grūti turēt tempu pauguros un ar katru kāpienu augša es atpaliku, pie 22 km spēki mani pametuši un es nometu jau tā lēnu tempu, pie putnu būrīšiem es apgriezos un aizbraucu uz Jaunciema gatvi.

Bet visu cieņu ka auklējaties ar mani, sorry ja kas. :)

Kāds tad jums tas temps beigās sanāca? Vai tas ir treniņš, vai izlādēšanās mežā sacensību režīmā? :)
Tā kā ir vēlme kādu reizi pievienoties, gribētos zināt, ar ko jārēķinās?

[quote=Deryl]Kāds tad jums tas temps beigās sanāca? Vai tas ir treniņš, vai izlādēšanās mežā sacensību režīmā? :)
Tā kā ir vēlme kādu reizi pievienoties, gribētos zināt, ar ko jārēķinās?[/quote]
Tas ir vairāk nekā individuāli. Man tas ir ± normāls trenniņš ar pulsu vidēji 140, niknajos trenniņos man mēdz būt virs 150 vidējais.
Tanī pašā laikā ir cilvēki kuriem ir grūti un pat pārāk grūti. Tāpēc arī saku, ka ± normāli braucams tas ir pirmās puses SEB tautas braucējiem. Ja esi tuvāk pie beigām rēķinies, ka tas Tev būs kā sacensībās, ja esi pirmajā simtniekā tad trenniņš drīzāk viegls, bet toties foršā kompānijā.

PS Dziro, pa tālu aizbrauci, ja reiz pie sētas atdūries, tur kā krūmi beidzās tā pa kreisi jāiet bija un nekādi caurumi sētā nav jāmeklē viscaur braucams pa takām ;)

PS Nākamo otrdien brauciens domājams būs