Meklēju treniņu partnerus Rīgā

Temps ir normāls, nav gluži sacensību režīms un raustīts arī netiek. Vakardien bija lielāks vidējais, jo pēc lietus visas smiltis bija pieplacinātas, tā ka varēja braukt, kā pa asfaltu! Pārforsēts netiek un pielāgojas visiem, izņemot ja nu galīgi atkrīt, tad vienojas ka negaidīs, kā tas bija vakar. Un, ja galīgi nevelk līdzi tad trasi jebkurā brīdī var saīsināt, pārvietojoties uz asfaltu, iztiekot bez gida!

Jap! Es jau apskatījos šodien karti, un sapratu kur aizbraucu nepareizi! Gribējās pa betonku pavizināties :)))
Rītdien braukšu, tikai nezinu cikos! Būtu vēl kāds kurš vēlas, varētu kopīgi saskaņot laikus un tad uztaisīt braucienu!
Uz otrdienu uzcepu braucienu, Reini tev ir jābūt, lai džeki tiek pie kalniņiem! ;)

Šodien kāds kaut kur plāno doties? Windguru saka, ka lietus vairs nebūšot.
Ja nu kas, domāju ap 18-19 doties 2-3 stundu izbraucienā. Segums, attālums un virziens vēl nav izdomāts, bet tas pa lielam nav svarīgi.

Paldies visiem par šodienas braucienu, tehnika mūs neloloja, tāpēc vēl tērēt laiku gaidot kādu ir maigi sakoties garām…

Tāpēc officiāli paziņoju, ka nevienu ilgāk par 5min norunātajā vietā negaidam. Maršruts visiem ± zināms ķēram rokā pa taisnāko ceļu, mans mobilais nummurs pa lielam ir pieejams, varam sarunāt tikšanot kur tālāk trasē ;)

PS šodienas damage - sarauta ķēde, nepareizi uzlikta ķēde (Rafšans un Džamšuds), sadurta kamera…

toties šodien bija moto trases kalniņi. moš maršrutu varam sazīmēt ar krāsas baloniem uz kokiem? + arī īsceļus ar citu krāsu :), nu tas tālai pēdējie vai saplīsušie nenomaldās

Nākamreiz, kavētājs uzsauc dzērienu :)

Lai vai kā, bet kārtējais lieliskais izbrauciens, pozitīvi ar piedzīvojumu piegaršu neizpaliekot.

p.s sākumā bijām 14it ! (beigās jau neskaita :) )

Skaidra lieta :-)
ps. Ne jau kavēju tāpēc, ke necienu Jūsu laiku. Diemžēl darbs Vecrīgā beidzas tikai 18.00…un tad nesos cik varu!

[quote=kuldiga]Skaidra lieta :-)
ps. Ne jau kavēju tāpēc, ke necienu Jūsu laiku. Diemžēl darbs Vecrīgā beidzas tikai 18.00…un tad nesos cik varu![/quote]
Es no pārdaugavas izbraucu 18:10 :) (paspēju). Cerams, ka nākamreiz nebūs tik lieli laika posmi dīgstāvē.

Forši būtu, ja kāds jau gribētu mīties stundu ātrāk ap 17:30 to pašu maršrutu :))

šo gan mēs varētu īstenot kādu citu vakaru, ja ir kādi entuziastu? :)

vai šovakar apkārt ķīsim kāds brauks??

Ja zini, kur braukt, es varētu pietiekties.

braucu 18.30 no VEF Elkora,

Būšu.

Šodien kads doma braukt? neesmu nekad braucis ar jums,bet gribetos,tik tie laiki nesakrit :(

Šodien ap 14iem gribu pavizināties no VEF. Vēlkāds?

Pavisam nesteidzīgi.
Vai kāds rīt plāno doties ierastajā maršrutā ap ķīsi ?
p.s daļu no pagriezieniem atceros, bet ne pilnībā, lai šo braucienu novadītu :) (negribās tautu ievest bezceļā)

Domāju, ka rīt varētu/gribētu braukt.

Rīt es nebraucu, darbā pasākums līdz 20iem…

Ja kāds no braucējiem uzņemsies organizēšanu, tad es braukšu :) ja nē, tad došos savā treniņā, savā maršrutā.

Arī labprāt pievienošos, ja kāds uzņemsies šefību.
ps.Būšu bez kavēšanās!