Es arī labprāt brauktu šovakar.
Piedalījos jūsu braucienā pagājušajā otrdienā (patika), tāpēc kaut ko no maršruta vēl atceros, taču noteikti ne visus pareizos pagriezienus.
Kuldīga, day2, varbūt tomēr varam braukt barā bez viena līdera un šefot katrs par sevi? :) Ja ir vairāki, kas tur jau bijuši, tad gan jau kaut kā paliksim uz pareizā ceļa un atpakaļ tiksim.
Es arī varētu piedalīties, ja izbraucam 18:30 no VEF. Pagājušoreiz bišķi pamaldījāmies mežā, bet kopumā tāpat viss izdevās, kilometri sanāca.
Ja jau tauta prasa, tad jābrauc :) Uztaisīju braucienu: šodien 18:30 no ierastās starta vietas apkārt Ķīsim. Ilgāk par 5 min starta vietā nevienu negaidām! Pārbaudiet tehnisko stāvokli saviem “kaujas zirgiem” lai ķēdes neplīst ;)
Virziens no Juglas uz Mangaļiem?
Virziens no VEFa uz Čikuriļņiku, tad uz Bābelīti, tad Juglas kūdras purviem, pēcāk uz Bukultu pusi un tad jau pa mežu , mežu uz Kalngales galu no kura savukārt uz Vecmīlgrāvi un tad jau caur “Mežiņu” skatītāju pavadībā uz finušu VEFa ELKORA auto stāvlaukumā! :)
Pieliku karti, ja nu kas! ;)
Siltākais treniņš :)
ja kavēšu, negaidiet :) centīšos panākt. Medmāsiņas un tehniskais personāls arī drīkst pievienoties!
p.s parasti nekavēju. Tiekamies pie vef.
Pie Mangaļiem atvienošos, jo būs jābrauc uz darbu Sarkandaugavā.
Tak līdz 20:30 būsim Mangaļos.
Nu nezinu nezinu, skatoties kā tehnika turēs :) Bet jebkurā brīdī var atvienoties, un pa taisno aizlaist uz šepti! :)
Nu, censoņi, kā smiltis aiz Ķīšezera patika?
Smiltis+karstums vieglu izbraucienu pārvērta par krietnu pacīnīšanos, vienīgi pelde Vecāķos jūrā atsvēra visu:))
Paldies visiem kas ieradās. Kaut arī nedaudz citadāks maršruts, bet tomēr bija labi. + jauns posms nācis klāt - Vecāķi (posms gar sliedēm pa meža takām)
Kā jau teicu, ka visus pagriezienus nezinu. Galvenais gids Reinis pārzin labāk savu rajonu :)
p.s ielikšu apstrādātu bildi salīdzināšanai :) ierastais aplis(zilais) un šodienas(melnais maršruts)

Jā, bija labi, tikai sākumā baigi līdzenais maršruts sanāca. Kārtējo reizi kādam prokols. Derētu vairāk ar telefona nr. samainīties, lai nepaliek viens braucējs.
Jap, prokols, bet tas nav nekas traģisks, ja ir normāls pumpis, nezin kapē vakar nesanāca uzdzīt līdz vajadzīgajām atmosfērām, nācās mīties līdz Statoilam, un tad dzīt pēdas! Es jau tā arī domāju, ka Jūs maršrutu pamainījuši, jo dažviet smiltīs nevienas sliedes nebija :)
Bet nekas, es nobraucu klasisko apli, rīt braucam atkal, cerams bez prokoliem! :)
Rīt arī piedalos, uz darbu jāiet nebūs, tā kā varēšu braukt mierīgāk :)
Vakar pēdējo posmu gar sliedēm nācās mīt maksimālā tempā, bet, izbraucot pie Mangaļu tilta 20:50, sapratu, ka 10 minūtes, lai tiktu līdz Ganību dambim ir par maz, atcerējos par Ušakovu un izlēmu labāk nokavēt darbu. Nekas par to nebija :)
Ko domājat par braucienu Rīga - Rāmkalni (droši vien pa Pleskavas šoseju), tālāk izbraukt šo apli:
http://www.ramkalni.lv/images/image/docs/Karte_Velomarsruts31km.jpg
un atpakaļ: Rāmkalni - Rīga.
Kopā sanāk kaut kādi 100-110 km. Varētu noorganizēt kaut kad nākamnedēļ.
Vēl viens variants: braukt ar mašīnu līdz Rāmkalniem, tad ar riteni iepriekš minēto apli, plus kaut ko var pieķert klāt no Siguldas kalniem. Varbūt pat rīt varētu aizšaut. Man mašīnai uz jumta ir divi brīvi veloturētāji, ja kāds vēlas piebiedroties.
Iesaku braukt ar vilcienu. Pirmkārt, nav jēgas braukt pa tukšo uz Siguldu 50km turp, 50 atpakaļ(ok, rāmkalni ir 35), otrkārt nav jēgas deldēt labas xc riepas pa šoseju(it īpaši ar spiedienu riepās kas paredzēts bezceļam), treškārt pēc laba treniņa nevienam nav vēlme vēl vismaz stundu vadīt automašīnu, tā vietā var iesēsties vilcienā un šo to ieēst, atjaunoties.
Nu nez, ar mašīnu braukt pēc treniņa var normāli.
Ja pēc treniņa nav galaduha, vēlme izēst pusi ledusskapja un iekrist gultā, tad tas noteikti nav bijis labs treniņš!
Priekš kam tur XC riepas tādā sausā laikā? Sliki!..
Esam ziemā braukuši ne gluži šo, bet aptuveni to. Un Velomens pat ar Kojakiem mauca…
Es gribētu aizbraukt. Var pat rītvakar pēc darba vai sestdien.
Ja es pareizi saprotu, tad norādītais maršruts ir apmēram 50% grants/asfalts/meža ceļi un ietver ļoti maz no tām labajām XC takām, kas Siguldas apkaimē ir atrodamas.