27. Latvijas riteņbraucēju vienības brauciens 2017

Te manāmai daži nav piefiksējuši, ka primāri tas ir TAUTAS, VIENĪBAS, BRAUCIENS. Tāpēc, startējot no beigām čiliņš ir normāli lielākajai daļai.

Labrīt! Kāds var izskaidrot, ko pie rezultātiem nozīmē aile L1?

Tas ir laiks kādā uzbrauci Siguldas kalnā

Paldies.

Tas ir laiks kādā uzbrauci Siguldas kalnā[/quote]

Tā notiek, kad braucējs pats netiek un atdod kādam citam savu numuru… Vai arī vienkārši tā nebija viņa diena…

Pirmie koridori, visi tādā veidā kādreiz sākuši- ar minienu no pēdējiem koridoriem. Un ta tik dzīt,dzīt, dzīt, dzīt :) Atceros savu pirmo Vienībnieku- iebraucu pirmajā tūkstotī (kaut kāda ap 890 laikam bija) i pašam tāds stars un prieks bija, jo Rīgas VM biju kaut kur ap 1500 vietām.

/ By Gachol21 Yesterday 23:28:05
/ Member · 5 comments

/ Runājot par to crashu 1:18 aukstāk redzamajā tautas video. Kautkāds galīgais čaiņiks tas bija, čalis sāka strīķēties priekšējam gar rāmi, tas notika tik ilgi, es ātri uz kreiso pusi lai
/ šis man līdz nepaķer, un šie abi gar zemi. Laikam iesācējs jo braukt vēl nemāk, bet kā tāds pirmajā koridorā trāpijās?

/ Last edited by Gachol21 (Yesterday 23:29:37)

tas notika tik ilgi, es ātri uz kreiso pusi lai šis man līdz nepaķer, un šie abi gar zemi. >>>
Ja tu saki ka krita abi, tad cik tad tur kopā strīķējās, ja es turpināju braukt tālāk, kad strīķētājs atkabinājās.

Tu domāto pašu TAUTU kas ir SEBa īsā distance? :D

Tādēļ jau ir izveidots retro brauciens kur sēņotāji var čiliņā braukt. Uz šosejas sēņotājiem nav ko darīt. Sakarā ar to ka daudzus labus un normālus braucējus ar iemet beigās, tad nav ko brīnīties ka dusmīgi uz visādām ģimenītēm.

Viss bija lieliski un labs brauciens kopumā padevās. :) Vienīgi Siguldas kalns šoreiz likās smagāk pārvarāms, bet nepadevos, jo aizliegts. :D

Finiša putrai pietrūka laktodzēriena - kas bija kā papildus motivātros, lai sasniegtu ātrāk finišu. Vilšanos mazināja SPA un pāris tērvetnieki. :D

Paldies organizatoriem un Siguldas apkārtnei par burvīgo pasākumu.

Ierakstīšu es arī. Lielākais vakardienas negatīvais pārsteigums bija par to, ka čalis ar bērnu sēdeklīti un visu bērnu iekšā piedalījās slaloma braucienā no beigām. Tas bija tiešām biedējoši, ka tas mazais tur kratās aizmugurē ar piesietu baloniņu (labi vēl, ka tas, vismaz bija pamanāms), bija bail braukt aizmugurē, pie pirmās izdevības apbraucu. Pirmo padsmit km vidējais ātrums man navigācijā rādījās ap 45km/h. Un kādus 10km es to čali manīju turpat blakus. Pēc tam parādījās vēl daži brīnumdari, bet tie vismaz kustējās taisnvirzienā.
Braukt ar bērnu šādā barā drīkst tikai beigās un mierīgi. Tas mans viedoklis. Būtu nofilmējusi, nodotu materiālu soc.dienestiem, lai veic pārrunas ar vecākiem.

Ja nav noslēpums, kuru starta koridoru (starta numuru) uzskatītu par sev atbilstošu?

Kāds nosauca Tautas klases braucējus par nīkuļiem. Skan skarbi, bet attiecība uz sevi varu piekrist. Šosejā varu mēģināt finišēt 100.-250. vietā, bet MTB distancē tāds rezultāts šobrīd pat sapņos nerādītos. MTB tomēr ir daudz, daudz vairāk pašam jāstrādā, kā arī visu laiku mainīga trase.

Viens komentētājs te pieminēja retro braucienu. Jāsaka, ka rīkotāji ar to trāpīja desmitniekā. Bija (manuprāt) negaidīti daudz dalībnieku un lielākā daļa bija atbilstošos tērpos un ar atbilstošu tehniku. Daži tēli tiešām izskatījās kā no pagātnes. Daudzas dāmas bija krāšņi saposušās (arī viena brunete ar nr.3xx). Šķiet, ka tas ir īstais Vienības brauciena gars.

Dažs asprātis ar bērnu krēsliņā turklāt pamanījās ielīst vidējos koridoros (gan atbilstoši savam nr., bet pretēji nolikumam, kas to aizliedza). Vai tiešām ir jānotiek sadursmei ar smagām sekām bērnam, lai šie vecāki sāktu domāt ar galvu? Atceroties pērnos - aizpērnos skatus ar nekustīgi guļošiem kritušajiem un asinīm … nu nav šis pasākums piemērots bērnu vizināšanai bara vidū!

Bet kāpēc tad neizrādat ka ir nepareiza vieta utt. Tik rakstāt forumā. Vai ar ka jau tipiski LV, kamēr nebūs kas noticis, tikmēr 0 rīcības.

Tādēļ jau ir izveidots retro brauciens kur sēņotāji var čiliņā braukt. Uz šosejas sēņotājiem nav ko darīt. Sakarā ar to ka daudzus labus un normālus braucējus ar iemet beigās, tad nav ko brīnīties ka dusmīgi uz visādām ģimenītēm.[/quote]

Jā, tās ģimenes noteikti vainīgas un pelnījušas dusmu plūdus, jo vienam kuilim 30 km šosejas distancē nav iespējas graciozi parādīt savu spēku attiecībā pret onkuļiem, tantēm un maziem bērniem. Kā nav kauna rakstīt ko tādu, ja brauc tādu distanci. Ja vienības brauciena vārda nesējs nespēj nodrošināt kuilim atbilstošu koridoru, tad viņam ir tiesības izgāst dusmas uz ģimēnēm u.tml., labais. Problēma tā, ka labiem un normāliem braucējiem nebūtu jābrauc 30 km distance, bet ko var darīt, ja kungi citādākā veidā nemāk/negrib apliecināties (akmens arī organizatora dārziņā - garākai distancei jāpērk licence). Vienīgais prieks par Tevi, ka aktīvi pavadi brīvo laiku un nesēdi dīvānā. Citādi, pateicoties tādai sabiedrības daļai kā Tu, LV atrodas tur, kur tā ir.

No mana koridora (4100+) visus eksemplārus ar bēniem aizdzina uz beigu koridoru. [quote=novērotājs]Dažs asprātis ar bērnu krēsliņā turklāt pamanījās ielīst vidējos koridoros (gan atbilstoši savam nr., bet pretēji nolikumam, kas to aizliedza). Vai tiešām ir jānotiek sadursmei ar smagām sekām bērnam, lai šie vecāki sāktu domāt ar galvu? Atceroties pērnos - aizpērnos skatus ar nekustīgi guļošiem kritušajiem un asinīm … nu nav šis pasākums piemērots bērnu vizināšanai bara vidū![/quote]

Tieši tā, Brauciens kur labi pavadīt laiku. Zinu vairākus, kas vienkārši vizinās ar draugiem Tautas klasē un par rezultātu lieki nesaspringst. Kaut arī varētu, ja gribētu iebraukt divdesmitniekā. Vienkārši mums tā iegājies, ka Tautas klasē ir sacensības… normāli būtu jābūt loterijai un pasākumam būtu jabūt kā velo festivālam, kā tas arī ir pēc UCI noteikumiem, kur sacensības var tikt organizētas tikai licencētiem sportistiem, pārējiem ir festivāls ar loteriju un tautas brauciens… :D

Acīmredzot tas neko neatrisina, jo šie malači tad ar dubultu sparu sitās cauri visai masai. Iespējams, vienkārši jāaizliedz šosejas tautas braucienā braukt ar velosēdeklīšiem. Vai kaut kādu atsevišķu startu 15 min pēc lielās masas starta. Nezinu. Tas izskatījās noziedzīgi.

Tam komentētājam, kuram šķiet, ka nedomājoša vecāka strostēšana starta koridorā kaut ko mainītu, varu teikt, ka tam nebūtu nekādas jēgas. To joņojošo čali negribējās pat uzrunāt, lai nenovērstu uzmanību no ceļa.

Acīmredzot tas neko neatrisina, jo šie malači tad ar dubultu sparu sitās cauri visai masai. Iespējams, vienkārši jāaizliedz šosejas tautas braucienā braukt ar velosēdeklīšiem. Vai kaut kādu atsevišķu startu 15 min pēc lielās masas starta. Nezinu. Tas izskatījās noziedzīgi.

Tam komentētājam, kuram šķiet, ka nedomājoša vecāka strostēšana starta koridorā kaut ko mainītu, varu teikt, ka tam nebūtu nekādas jēgas. To joņojošo čali negribējās pat uzrunāt, lai nenovērstu uzmanību no ceļa.[/quote]
sapratu ka bija pirms starta vēl blakus. Tā jau ir, kamēr kautkas nenotiks, tikmēr domāšana nemainīsies

Kad un kur tautai gaidīt bildes?