Paldies tam sikajam 20:18 - dabuju nokrist un pazaudet pirmo pačku. Kas vainas tiem sikajiem - vini ka traki parasti brauc, treninos nemaca ka braukt?[/quote]
Parasti censos izvairities un tureties pa gabalu, ja packa kads ir. Ne visi, bet lielaka dala, medz peksni un strauji mainit trajektoriju neskatoties.
Nekas man pret viniem, bet nu paturu redzesloka un drosa ataluma, ja kads trapas :)
[quote=peteris][quote=MartinsL88]… vienītī paspēju sadzīt 3,6k cilvēku līdz finišam :D
[/quote]
tiešām sadzini 3.6k?
man ir aizdomas, ka mazliet kļūdies.[/quote]
Ja Tu ir šis:
Vieta:2381 Nr.:5907 Mārtiņš L
tad nokļūdijies ar to ka tautas pirmais numurs bij 2001, nevis 1 ;) :)
Braucu MTb ! Trase super ! Bet šoreiz ne pa to ! vai tiešām tās medaļas bija no zelta vai kāda cita dārgmetāla ! stāvēju pēc finiša ar ģimeni pie sētas un redzējam ka kāds no tautas brauciena( sportam laikam pa švaku) nekaunīgi pārlika pāri riteni nožogojumam pārkāpa pāri un medalu kas jau bija kaklā ielika kabata !! un devās pēc nākamās medaļas !
[quote=KaTeMs][quote=peteris][quote=MartinsL88]… vienītī paspēju sadzīt 3,6k cilvēku līdz finišam :D
[/quote]
tiešām sadzini 3.6k?
man ir aizdomas, ka mazliet kļūdies.[/quote]
Ja Tu ir šis:
Vieta:2381 Nr.:5907 Mārtiņš L
tad nokļūdijies ar to ka tautas pirmais numurs bij 2001, nevis 1 ;) :)[/quote]
Nu un kas tad ir nepareizi ?
sāka kā 5907 - 2381 = 3526 t.i. par tik uzlaboja savu poz’iciju un n’akamgad jau start’es no 2. koridora .
Ups kļūda, nezināju ka numuri sākas ar 2000. Iebraucu 2260 . respektīvi sadzinu tikai 1,5k :D Baigā škrobe ka netiku tuvākos koridoros, jo nu tiešām pēc starta signāla, varēja paspēt aizbraukt kaut ko iekost, atbraukt atpakaļ , vēl bišķiņ pamīcīties un startēt :D un tur aizmugurē neviens neko nezin par tādu lietu kā pačka, vilkšana vai kaut atsēdēšana :D Vienītī stampāt ir kā ir visu distanci :D
https://www.youtube.com/watch?v=0xFkUSLV9LI&t=802s
1:18 kritiena video interesētu redzēt, jo nevarēju saprast, kas bija par iemeslu, lai tik ilgi skrāpētos gar rāmi, ka pat laku noberza (aizķērās aptuveni iepriekšējā krustojumā).
No vienas puses ir aizraujoši startēt no beigām ar numuru 5674 un traukties garām neskaitāmam ļaužu baram. Beigās izdevās tikt 628 vietā. Ja pareizi saratu, tad paskrēju garām 3046 cilvēkiem. :)
Tiem kas sen brauc gan jau citi fīlingi, bet jā - par cik man šī ir vispār pirmā sezona uz velo, tad bija uzmundrinoša sajūta iet garām ļaužu masām čūskiņā, deva papildus motivāciju :D Bet vismaz reizes 10 nācās dzēsties dēļ interesantiem citu cilvēku manevriem :D Pat lejā no kalna pie 64km/h dabūju nodzēsties jo redz vesels bars ripinas vienkārši čiliņā lejā un rindiņā blakām viens otram ibio rio :D
ja sāksi braukt sebus un ir kaut kāds skils, tev tas ļoti ātri izbesīs :D
es pagāšgad sāku braukt SEBus, neesmu ļoti spēcīgs, pagāja vairāk kā sezona un tikai šogad 2. posmā aizrāpos līdz 3. koridoram. katras sacensības bija aiz lēnākas ļaužu masas, katras sacensības lavierēšana un nīkšana startā, pēc tam nav ne kas atsēž ne kam atsēdēt :D
Nu esmu ceļā uz to :D Jo tiešām dusmu uzdzina ģimenīte kuri visi blakām viens otram ātrākajā nobraucienā vienkārši čiliņā ripo lejā un pat nedomā vākties malā :D
17 datumā noprovēšu pirmo sebu :D ( riktīgi laicīgi, priekšpēdējo gonku sezonā ) :D
Ņemot vērā ka tev bija vismaz 10 minūšu handikaps startā (ja ne vairāk) un laužoties uz priekšu bija jāstrādā vienam (nevis ātrā pirmajā pakā), izskatās ka esi uz nepareizajām sacensībām pieteicies - tev bija tagad jābūt Spānijā blakus T. Skujiņam.
Runājot par to crashu 1:18 aukstāk redzamajā tautas video. Kautkāds galīgais čaiņiks tas bija, čalis sāka strīķēties priekšējam gar rāmi, tas notika tik ilgi, es ātri uz kreiso pusi lai šis man līdz nepaķer, un šie abi gar zemi. Laikam iesācējs jo braukt vēl nemāk, bet kā tāds pirmajā koridorā trāpijās?
Ņemot vērā ka tev bija vismaz 10 minūšu handikaps startā (ja ne vairāk) un laužoties uz priekšu bija jāstrādā vienam (nevis ātrā pirmajā pakā), izskatās ka esi uz nepareizajām sacensībām pieteicies - tev bija tagad jābūt Spānijā blakus T. Skujiņam.[/quote]
Startēju no pašām pašām beigām kādas var būt. Mēs startu pārbraucām 11 minūtes pēc starta signāla :D 56-- nummuri bija vismaz 400 cilvēkus tālāk uz priekšu . tā kā rezultāts normāls :D
Ar 11 minūtēm zaudētam startā sanāk ka #5674 pēc starta līnijas distancē ir zaudējis tikai 4 min un 41 sek. viens pats cīnoties ar vēju, ar visām miljons apdzīšanām un bez ātras grupas.
Čūskiņa jau nu arī ir starp interesantajiem manevriem, ar pakaļējo ratu uzsit kādam pa priekšējo un tas uz acīm, diemžēl tādi gadījumi šodien bija. Un lavierētājam visdrīzāk ir pofig, vai cietušajam būs tikai nobrāzums, vai kas vairāk…
Čūskiņa jau nu arī ir starp interesantajiem manevriem, ar pakaļējo ratu uzsit kādam pa priekšējo un tas uz acīm, diemžēl tādi gadījumi šodien bija. Un lavierētājam visdrīzāk ir pofig, vai cietušajam būs tikai nobrāzums, vai kas vairāk…[/quote]
Es personīgi pirms manevra garvu grozu, nevis pofigā maucu ;) Bet jā trasē bija arī tādi jefiņi kuriem pilnīgi pie kreisās kājas ko viņš dara un kādas ir sekas viņa darbībām :)