Nummuru varot saņemt uzrādot e-pastu no velo.lv, man neatnāca tas e-pasts, vēl kādam neatnāca?
Ja izmato džīmeilu, paskaties sadaļā reklāmas, vismaz man viņš tur iekrita.
Saņēmu pēc pusnakts, sūtītājs hi@mans.velo.lv
tas pdf ir jāprintē vai var uzrādīt telefonā ?
Labdien,
Vai tiešām tagad cilvēkam no laukiem ir steidzami jābrauc uz Rīgu, jātērē nauda par to lai tikai klātienē saņemt to numuru???
Vai arī jāskrien pie notāra pilnvarot kādu citu personu šo numuru izņemt???
Un kādai citai personai tad arī jāskrien uz laukiem lai pie notāra notāra noformētu pilnvaru nabaga lauciniekam???
Vai arī Vienības brauciens jau sākotnēji tika organizēts kā izbrauciens rīdziniekiem un citiem izredzētiem cilvēkiem???
Vai arī tas nosacījums par personas dokumenta uzrādīšanu ir tikai formāls, un kāds cits cilvēks varēs dalībniekam numuru izņemt???
Lūdzu nekavējoties dodiet atbildi, kuru no iespējamajiem variantiem izvēlēties … lai varētu laicīgi pieņem lēmumu šajā sakarā!
Ar cieņu,
Dainis Skrūzmanis
biedrība “Veloklubs Līvāni”
valdes pr-tājs
+371 26350848
Šodien aizlikts deguns, nevaru kārtīgi saost vai sarkasms vai autisms.
1kārt Līvāni nav lauki.
2kārt kur problēma numuru izņemt sacensību dienā uz vietas?
Bomzi, kur problēma, visur skaidri un gaiši rakstīts, ka sacensību dienā to varēs izdarīt arī Siguldā. Nekad tur nav redzētas kilometrīgas rindas. Tāpēc pucējam velo un nekāda stresa :D
Vienu gadu bija tā ka laikam uz vietas nevarēja izņemt numuru. Tapēc arī laikam cilvēkam stress uznāca.
Nezinu, vēstulē atnāca šads teksts:
Katram dalībniekam nepieciešams izdrukāt viņa vēstuli un ņemt līdzi uz 27. Latvijas Riteņbraucēju Vienības brauciena EXPO, kas notiks 1. un 2.septembrī. Uzrādot dalībnieka vēstuli un apliecinošu dokumentu, varēs saņemt savu starta numuru, kā arī citu nepieciešamo informāciju.
EXPO norises vieta:
Veloveikals “VELOPROFS”, Brīvības gatvē 401, Rīga.
Darba laiki 1. un 2. septembrī no plkst 10:00 - 19:00.
Ja uz vietas var izņemt arī, tad varēta to arī tajā e-vēstulē uzrakstīt … A ta taisa te baigo pompu! Individuālā numuru izsniegšana ar dokumentu uzrādīšanu, svinīgu rokas paspiešanu, foto presei … utt. :D

Šoreiz pārmetumi par info trūkumu nevietā, tik daudz kā pirms šitā pasākuma, IJSA parasti nespamo visos iespējamajos veidos :D
TIkko vēl atnāca sms, kuru uzrādot varot expo izņemt numuru.
Par info pārbagātību šogad tiešām piekrītu. Brīnums, ka vēl Japiņš personīgi katram nezvana un neatgādina, ka jāreģistrējas. :D
Bomzis izlasīja to, ko gribēja izlasīt un sāka gānīties pats pat nepakustinot mazo pirkstiņu. Droši, ka sakrājies un citur nebija kur likt savu žulti. Ka tik pasūdzēties, pabrēkt par kaut ko.
Info par numuru izņemšanu gan EXPO, gan pasākuma norises vietā ir visās malās.
Tautas braucienam starts 14.00 un finišs jau 14.50? Nez vai varēs uzspēt tik ātri :D
Paspēs, paspēs
Tautas priekšgals finišē ap 50-52min.
paspēs ļoti vēsi, ja nebūs spēcīgs pretvējš, vidējais ātrums 42-45km/h
Gan jau atkal kāds ar savu TT uzvarēs.
cik nu man ir sanācis 1pačā vizināties, tad parasti pie Siguldnieka pienāk paka un ITT pret kalnu ir diezgan nekonkurētspējīgs.