27. Latvijas riteņbraucēju vienības brauciens 2017

TT tautā tagad mūsdienās mēdz aizliegt pēc mūsu lielākā censoņa izlēcieniem.

Kāds nr ir dabujis tajā Expo bez drukāšanas uzrādot telefonā?

paspēs ļoti vēsi, ja nebūs spēcīgs pretvējš, vidējais ātrums 42-45km/h[/quote]

Tad jau man tur ar savu vidējo 25 - 27 km/h nav ko rādīties. Vienīgi ja varētu sazīmēt kādu šosejas velo

parādiju sms, pie numura tiku

Tad jau man tur ar savu vidējo 25 - 27 km/h nav ko rādīties. Vienīgi ja varētu sazīmēt kādu šosejas velo[/quote]
nu tas ir pirmajai pačkai, tālāk jau izretojas pēc spējām un varēšanas.

Grupā jau daudz vieglāk braukt, ja ne pirmā pačka tad otrajā vai trešajā, vai n-tajā vietu atradīsi :)

Par šosejas velo… Olainē redzēju pirmajā pačkā uz finišu (tieši tie 42-43km/h) džeku uz šķiet 26-nieka, ar traktorenēm un dubļusargiem :) Tā kā viss ir iespējams!

pēdējie tautā finišē parasti ap 2 st 30 min… tā, ka var nobraukt neminoties un iekļauties barā.

Tad jau man tur ar savu vidējo 25 - 27 km/h nav ko rādīties. Vienīgi ja varētu sazīmēt kādu šosejas velo[/quote]

Kā jau te rakstīja, tad grupā braukšana ir daudz ātrāka. Ja tie 25-27 km/h ir domāti kā solo brauciena ātrums, tad grupā mierīgi varēsi pamīties uz 35 km/h, un līdz Sēnītei vietām gan jau pat uz 40 km/h. Protams, trases reljefainajā daļā vairāk būs atkarīgs no paša spēka.

Iespējams, ka neesi līdz šim braucis VB, tāpēc startēsi no beigu koridoriem. Lai Tevi nepārsteidz tas, ka līderi jau būs pusceļā uz Sēnīti, kad Tu šķērsosi starta līniju (tas var prasīt pat 10 minūtes).

Neesmu iepriekš braucis, laiku visiem sāk uzņemt kopā?

Jā.

Japiņpapam printeris saplīsis, ka nav uz krekla liekamā numura?

būsi kaut kur pazaudējis :D

Būs jāņem talkā A4 un flomīši. :D

Uzrādīju sms un saņēmu numuru.

Pozitīvi, ka nav pie krekla liekamā numura, nebūs jācaurumo kreklu. :)

Uzrādīju sms un saņēmu numuru.

Pozitīvi, ka nav pie krekla liekamā numura, nebūs jācaurumo kreklu. :)[/quote]

Es dabuju neprintējot, viss ok! Paldies

Nez kam nav krekla Nr. Man personīgi iedeva! Bet man MTB. Moš tautai šosejai nav.

Pagāšgad numuri uz muguras bija tikai MTB, droši vien šogad tas pats. Asfalta minējiem, ja nemaldos, bija kkādi mazi numuri uz sēdekļa stutes jāliek, MTB no tādiem vienkārši nebūtu jēgas :D
Pēc laikapstākļiem, šķiet būs līdzīgi, kā pagāšgad :D

Bija arī tautai muguras numuri pagājušogad. It kā jau nekas traks, nav jāplēš visnotaļ dārgais krekls, bet no otras, man tomēr distancē interesē, kādi cipari apkārt brauc. Uz muguras to ir vieglāk saredzēt, nekā uz stutes. Un nesaprotu kāpēc Olainē, man orgi bezmazvai ar DSQ draudēja par nepareizu numuru spraušanu (abi divi uz kabatām), bet te vispār neviens un no problemo.

Tautas šosejai atkal tie uz sēdekļa stutes lipināmie numuri. Prātoju, kur tos lipina tie (pārsvarā jaunieši), kam sēdekļa stute tik augstu nav izvilkta…
Ar numuru izsniegšanu gan nekādu problēmu - paprasīja tik nosaukt numuru, un ja es nepiedāvātos uzrādīt telefonu, iespējams, to pat arī neprasītu. Pārjautāja gan, vai persondati ir īstie (tie šiem uz monitora skaisti bija aplūkojami).
Nu smalki. :)
Pie viena varēja aplūkot arī Veloprofa Juglas veikalu, kur vēl nebija gadījies iegriezties.

Ņemot numuru, aizdomājos, ka nebūtu tā visai pieklājīgi uzreiz ripot prom. Tāpēc paņēmu pie reizes pāris želejas un atcerējos, ka ričuku arī derētu notīrīt. Tā nu es izmēģināju izslavētos Mucoff produktus un teikšu, ka diez vai kam citam turpmāk uzticēšos. :D

es ar sākumā pirku muc off, ļoti patika, bet nejēgā ātri tērējas un padārgs.

tagad mazliet budžetam draudzīgāks variants- ar smidzinātāju uzsmidzinu huligāna brīnumlīdzekli, lai atmiekšķē. ar portatīvo karcheri noskaloju lielumu. ar krown auto šampūnu (mazā pudelīte pietiek gandrīz visai sezonai, ļoti labi puto un velo pietiek ar niecīgu daudzumu un 2-3l bļodu) un muc off mīkstajām birstēm nomazgāju visu kārtīgi, noskaloju putas un rezultāts nav sliktāks par muc off. citreiz vēl ar motorex silikonu pāreju pāri rāmim, ja galīgi gribas palutināt velo, ko protams pirmajos putekļos ļoti nožēloju :D