Uz Siguldu pirmajam norādītajam laikam, vilcienam nav neviena papildus vagona…
Pirmais norādītais kad būs papildu vagoni ja pareizi redzēju kad nākamais būs jo šajā netika minēts, uz sporta distanci ar nākamo vilcienu fiziski nav iespējams paspēt. Neliels akmentiņš PV dārziņā.
Ah, nu ja, pirmais ir 9 ar kapeikām… cerēju uz 8… Tautai būs…
Izskatās ka laiciņš šodien nebūs īpaši sauss :D
Laiks ideāls.
Apsveicu kādu “pusaklo” kā arī japiņmeitenes, kas izsniedz numuru ar 192. vietu. (numurs 2472).
Pats tiku pie jauna numura. Es tik labs gan neesmu, toties ir divi laiki.
Kāpēc nebija himna, bet kaut kāds kaukulis?!
Tāpēc ka atskaņot Latvijas himnu ir mikroagresija pret visiem jaukajiem slāvu tautības cilvēkiem.
Onboard nebūs jo kamerai kkas nojūdzās ar lādēšanu
MTB distance bija super! Nekādas čīkstēšanas un grūstīšanās. Visi smuki, pieklājīgi brauca, ieturēja distanci kad tas bija nepieciešams. Ne reizi nebija jānokāpj no velo. Laikam tie nīkuļi un čīkstuļi, kas SEBu tā sačakarē nobijās no laikapstākļiem.
nīkuļi 36km tautu minās :D
Startēju no 3. koridora, likās jau, ka tik tuvu priekšai cilvēki pieklājīgi brauc, izrādās, ka zavalu spēj uzrīkot pat minoties pret kalnu. :D
Visvairāk nokaitināja dzelzceļnieki. Situācija: redzu, ka pa labo malu viens brauc un motors jau buksē, domāju paiešu garām, lai vismaz pasēž man aizvējā, tāpat viņš man priekšā traucē. Ieraudzījis, ka eju garām, šis uzdot gāzi tā itkā es viņam tūlīt pirmo pleķi finišā nocelšu, protams pēc pāris sekundēm atkrita tāpat.
Tautas brauciens
Video starts no 1. koridora
Finišā 40.tajās vietās
1:18 kritiens
20:18 kritiens
Video - https://youtu.be/GlV4BWGuirY
85km distance
Pagaidām viduvējā / 720p kvalitātē.
Neprāts bija piereģistrēties šodien pusotru stundu pirms starta tautai :D Startēju paša pēdējā koridora beigās, Kad pārbraucu pār starta līnijai, pirmā pačka jau bija 10km attālumā :D :D Aizmugurē neviens nekādas pačkas veidot nemāk , vienītī paspēju sadzīt 3,6k cilvēku līdz finišam :D
Jautājums priekšdienām - ir kāda iespēja tikt koridorī kas atbilst Tavām spējām arī ja reģistrējas sacensību dienā ?
laikam extra jāmaksā, lai sacensību dienā atjaunotu koridoru. bet kur problēma piereģistrēties iepriekš?
Kad noņem koridoru lentas, nagļakā līst cauri, bet rēķinies ar žulti gan uz vietas gan forumā. :D
Problēma ir pēc tam mēģināt notirgot kādam savu reģistrāciju ja tomēr netiek uz gonku. Piektdienas vakarā tikai zināju tikšu šodien vai netikšu. Nebiju domājis ka būs tik ļoti ļoti ļõõõõti daudz tautas šodien. ( pirmais gads uz velo pieredzes vel pa maz :D )
Var braukt sportā, tur tikai viens koridors un visi startē reizē un + ir tehniskais starts, kas ir līdz šosejai bez kritieniem.
[quote=MartinsL88]Neprāts bija piereģistrēties šodien pusotru stundu pirms starta tautai :D Startēju paša pēdējā koridora beigās, Kad pārbraucu pār starta līnijai, pirmā pačka jau bija 10km attālumā :D :D Aizmugurē neviens nekādas pačkas veidot nemāk , vienītī paspēju sadzīt 3,6k cilvēku līdz finišam :D
Jautājums priekšdienām - ir kāda iespēja tikt koridorī kas atbilst Tavām spējām arī ja reģistrējas sacensību dienā ?[/quote]
tiešām sadzini 3.6k?
man ir aizdomas, ka mazliet kļūdies.
[quote=Kp]Tautas brauciens
Video starts no 1. koridora
Finišā 40.tajās vietās
1:18 kritiens
20:18 kritiens[/quote]
Paldies tam sikajam 20:18 - dabuju nokrist un pazaudet pirmo pačku. Kas vainas tiem sikajiem - vini ka traki parasti brauc, treninos nemaca ka braukt?
jaunietis pa pašu maliņu brauca un nojuka no malas - tāpēc krita
Nez kā tu viņus saskaitīji? Finišējuši ir 3447 braucēju tautas distancē :D tiešām tāda čupa padevās vai riepas pārdūra?