13. Tartu Rattamaraton

sitadas dublu vannas Tartu sen nebij redzētas.
man ar spēki aptrukās .
bet stiprie brauc un azbrauc un uzvar arī šādas trasēs …

[quote=anlens]sitadas dublu vannas Tartu sen nebij redzētas.
man ar spēki aptrukās .
bet stiprie brauc un azbrauc un uzvar arī šādas trasēs …[/quote]
Stiprajiem jau nebija tie dubļi vēl sakulti ! Tā ir līderu priekšrocība !

Laba gonka - 1% asfalts, 10% skaidas; 20% grantene, 69% dubļi :)
Bet 40km braucami - labāks rezultāts nekā pērn (vietā, ne laikā). 90km-nieki gan bija zaudējuši ticību jebkam :)

Pagājušogad ar savu laiku būtu 2400, šogad 1000, ir “nedaudz” atšķirība trasē laikam.
10 km pirms beigām izbeidzos gan morāli gan fiziski.

Eksperti saka, ka esot bijusi stipri pielijusi grantene :D

Ceru, ka pušiem, kas satraumējas viss būs Ok. Turās!

Nu šoreiz 89km vienkaarši iedeva “smēķi” :D Braucu gadus laikam 5, bet uz tādiem dubļiem Tartu trāpijies nebiju; Kad pasākums bij nosaukts Elion Cup, tad pagājšvasar jau bija kaut kas līdzīgs, tomēr tad tā dramatika nebija TIK gara :D Viens no tomēr pozitīvajiem punktiem, ka tādu kārtīgu lietu dabūju vairs tik finišā jau ģērbjoties, “Babu” tur augšā drusku apžēlojās
Vērojums- igaunjiem labklājība atgriezusies pilnībā, aš pat 2 helikopteri šogad izdarīja vērojumus no gaisa… :D Ā, un Tautas klase brauc tikpat dramatiski slikti, kā mūsējā, Latviešu :D Kur nu vēl paskatīties pār plecu, vai blakus tacinja brīva- vienīgi, Igaunju Tautas klasi var saprast, jo lielākā daļa patiešām Jaunieši vai kuri ļoti reti njem velosipēdu starp kājām, vinjiem sapratnes process vēl priekšā… ;)

kādas bildes arī būs?

Baigi interesē ar kādām riepām brauca 89 km distances līderi, kaut vai mūsu pašu RB/delfin.

Vai kāds zin?

Vai riepām šajā posmā bija nozīme, jeb ar visām bija čau?

labi, ka es biju Krakowaa :) Shitas tadi mazdubļi likās :)

tādām

Spicie brauc ar visaam, mums jameklē pumpainās :) Ko darīt ja nemāk :/ (mācīties) Tehniku arī te es pabeidzu drusku

Baltais izdzēs to bildi - jūtos pazemots! :( Viņš taču nav pat nosmērējies, bet tajā vietā jau vajadzēja būt dubļu pakai uz pārslēdzēja. Un arī kurpes pat nav nosmērētas, tas nozīmē, ka nav nokāpis. :)

Žēl, ka šī pati un dažas citas vietas nav nobildētas salīdzinājumam, kā tās izskatījās, kad gāja spice, un kā pēc 1h. :)

Tieši tā, dalibnieku skaits jau dara savu. Pirmajam putra visgaršīgākā

…ja nebūtu riepas es cauri nevienai dubļu vannai un kalnam netiktu augšā, riepas labu labās, domāju ar tām pašam braukt HAANJU. Geax mezcal, riepas nosaukums. Ar šitām riepām jutos kā dubļu karalis…

Te citāts no dalībnieka stāsta (riepu sakarā)

te laikam rezultati
http://www.tartumaraton.ee/maraton/89.html

Te kas vecaks drusku par riepam, bet manuprat lasaams.

http://www.bikeradar.com/gear/article/winter-mountain-bike-tyres-picks-of-the-best-12784

RaceKingi 2.2 gāja vnk perfekti, neko citu negribēju

Iespaidīgs video par startu-
http://www.youtube.com:80/watch?v=ntaGMse3RnY&feature=related

oi jopcik … tur tak vismaz kaadus 5km nevar tikt normaali uz priekshu, ja esi aizmuguree patraapijies :D kameer izretojaas, izkliist, tiec visiem garaam, tikmeer vadosho grupu nokjert vairs nav iespeejams :D