Pieteikušies jau 4444 dalībnieki :)
http://www.bikeradar.com/news/article/thousands-sign-up-for-estonian-mountain-bike-marathon-27664
Varbūt var kādu līdzjutēju sarunāt, kas pārdzītu mūsu auto no starta uz finišu ?
Vai arī kādu auto, kas atvestu pēc finiša līdz starta placim .
[quote=anlens]Varbūt var kādu līdzjutēju sarunāt, kas pārdzītu mūsu auto no starta uz finišu ?
Vai arī kādu auto, kas atvestu pēc finiša līdz starta placim .[/quote]
Kāpēc Tu negribi izmantot organizatoru dāvāto autobusu pakalpojumu?
ērtāk jau ka mašina tur gaida !
sēžos iekša un braucu, bet ja nebūs var jau ari ar busu.
Iesaku dariit, kaa mees pagaajushogad un droshi vien arii shogad- atstaat mashiinu finishaa un uz startu vaaleet ar velo. Baigi labi var iesildiities. Jaku var iemest bagaazhas transportaa un atiet.
Cik pa taisno ar riteni sanāk? Pēc maniem aprēķiniem ~ 25 - 26 km
ir ok ar busu. tas pec finisha notiek diezgan operativi. sakrame veljukus smagaja auto tur ja nemaldos kaukadi uzraksti kas sakrit ar uzrakstiem uz busu lai var atrast isto sedies autobusa noperc pa kaukadam mazam igaunju naudinam biletiti un brauc uz starta vietu. pagajushgad braucu nekada vaina shogad darishu tapat.
Autobusā nav jāpērk nekāda biļetīte. Par braucienu nav papildus jāmaksā.
Vienīgi pagājušajā gadā sanāca, ka manu velo ielika pirmo smagajā. Neveiksmīgi. Divās vietās tika diezgan pamatīgi noberzts līdz alumīnijam rāmis. Laikam pārējie velo ar savu svaru spieda manējo pret bortu un braucot norīvējās. Citus gadus nekādu problēmu.
Vot cik km sanaak- neatceros. Atceros tik, ka braucaam stipri aatri, jo nemanot bija pienaacis peedeejais briidis.
No finiša līdz startam sanāk 26-27 km, nav traki daudz. Mēs braucām PĒC sacīkstēm, ar diplomiem zobos un soļanku vēderā. Bija OK. Teicama atsildīšanās.
p.s. Stāvvietas finiša rajonā visas bija par maksu (baigie komersanti tie igauņi), toties startā viss par brīvu!
Bet ja ir auksts, līst lietus un besis iestājies ?
[quote=hilss]Autobusā nav jāpērk nekāda biļetīte. Par braucienu nav papildus jāmaksā.
Vienīgi pagājušajā gadā sanāca, ka manu velo ielika pirmo smagajā. Neveiksmīgi. Divās vietās tika diezgan pamatīgi noberzts līdz alumīnijam rāmis. Laikam pārējie velo ar savu svaru spieda manējo pret bortu un braucot norīvējās. Citus gadus nekādu problēmu.[/quote]
Jāmaksā ir 25 EEK,cena uz autobusa priekšējā loga laikam bija, es braucu 2 gadus un ir jāmaksā.
[quote=GAD]
Jāmaksā ir 25 EEK,cena uz autobusa priekšējā loga laikam bija, es braucu 2 gadus un ir jāmaksā.[/quote]
Hm, tiešām ir. Apskatījos nolikumu. Tur ir rakstīts par papildus maksu, kuru jāmaksā šoferim.
Kad pirmo reizi nobraucu, tad vietējam igaunim prasīju par to. Šis atbildēja, ka nav jāmaksā. Tā arī es esmu visu laiku vizinājies par zaķi. Kaut gan es nekad neesmu redzējis, ka šoferim kāds būtu maksājis.
[quote=hilss]Autobusā nav jāpērk nekāda biļetīte. Par braucienu nav papildus jāmaksā.
Vienīgi pagājušajā gadā sanāca, ka manu velo ielika pirmo smagajā. Neveiksmīgi. Divās vietās tika diezgan pamatīgi noberzts līdz alumīnijam rāmis. Laikam pārējie velo ar savu svaru spieda manējo pret bortu un braucot norīvējās. Citus gadus nekādu problēmu.[/quote]
Pāris gadus atpakaļ braucēji kāpa autobusā kopā ar ričukiem un katrs varēja pieskatīt lai neapskādē to. Acīmredzot šādi nebija organizatoriem izdevīgi jo busā salīdzinoši varēja satilpt krietni mazāk cilvēku. Katram savs inventārs ir mīļš un dārgs, tāpēc lepnāko velo īpašniekiem īpaši ar karbona rāmjiem neieteiktu izmantot iespēju transportēt ar kravas auto! Vienīgais, ja nu kuzovā ir kādi turētēji, par ko stipri šaubos.
Jāmaksā ir, lai arī mēs pagājušajā gadā braucām pa zaķi, jo nebija igauņu naudas. Turētāju kravas auto nebija, bet riteņi tika ļoti uzmanīgi salikti un nostiprināti.
esmu reģistrējies 43 km ,bet diemžēl netieku. Ja kāds vēlas atpirkt dalības maksu 19 EUR , rakstiet dz.kneza@inbox.lv. Līdz 18.09.10.plkst 17.00 vēl var pārreģistrēt uz Jūsu vārdu.
Meklēju ceļabiedru. Varbūt kādam interesē nokļūšana 18.09 pēcpusdienā un attiecīgi atgriešanās Rīgā pēc mačiem? Vieta ričukam un 3 fanātiem :)
Nemaz neiedomājos ka šis ir otrais lielākais :)
Mārtiņ! Ar kuru kopā 10km iekļuvām pamatīgajā kritienā. Vēlos atdot Tev tavu ķiveri-lūdzu piezvani ! 29554552-Jānis
Ļoti grūts un daudzbrīd nepatīkams (dubļi, lietus, aukstums, utt.) pasākums. Biju lieciniece trakam zavalam, kurā, par nelaimi, cietušo vidū arī daži latvieši :(