13. Tartu Rattamaraton

Kā samaksāt?

Tur taču rakstīts! Aizbrauc uz viņu biroju Tartu un samaksā uz vietas! :)
Bet ja nopietni daudz ērtāk būs reģistrējoties maksāt ar bankas karti!

Mēģināju ar bankas karti,transakcija tika atteikta bez paskaidrojumiem.

Man ar karti sanāca bez problēmām. Pamēģini vēlreiz. Varbūt, ievadot informāciju, Tu pieļāvi kādu kļūdu.

Var painteresēties savā bankā, jo transakciju neatsaka pārdevējs, bet gan banka! Otrs variants palūgt viņiem citu apmaksas veidu piem. pārskaitijumu.

“visa” karti vini laikam akcepte tikai vietejo,
,lidz kuram ir lētā pieteikšanās ?

Entry fees:
Date 89 km 40 km
…-27.08.2010 29 EUR 19 EUR
28.08.2010-13.09.2010 38 EUR 26 EUR
14.09.2010-18.09.2010 58 EUR 38 EUR

[quote=anlens]“visa” karti vini laikam akcepte tikai vietejo,
,lidz kuram ir lētā pieteikšanās ?[/quote]

Nav tiesa. Mūsējo arī akceptē.

Kāds skatiijies, garaa trase būs tāda pati kā pagājušgad?

Man šķiet ka izņemot ļoti ļoti sikas korekcijas, trase ir nemainīga jau gadu gadiem (garā).

Es, personīgi, reģistrējoties izvēlos “Invoice” un apmaksāju to izmantojot Swedbank Internetbanku, nekaadu probleemu nav bijis.

Noskaidroju bankā karte VISA elektron ir stipri ierobežota, pie reģistrācijas “Invoice” nepiedāvā. Sazvanijos ar organizatoru pārstāvi,ieteica lai samaksā kāds cits par mani.

VISA un VISA electron nav viens un tas pats!
Sen atpakaļ manu VISA electron vācu veikalnieki meta atpakaļ. Ar VISA nav tādu problēmu.

[quote=hilss]VISA un VISA electron nav viens un tas pats!
Sen atpakaļ manu VISA electron vācu veikalnieki meta atpakaļ. Ar VISA nav tādu problēmu.[/quote]
LIDL veikalos ar VISA nevar norēķināties. Vajag MAESTRO!

Man šķiet ka izņemot ļoti ļoti sikas korekcijas, trase ir nemainīga jau gadu gadiem (garā).[/quote]

gadu gadiem jau nu nav,bet ja nemaldos kādus tris gadus ir garā, pirms tam bija stipri( 30km) īsāka …

Tā dalības maksa ir kā joks ?

daudzi te vaimanāja par SEB-u dārgajām dalības maksām… nu ir ar ko salīdzināt…

Viss ir normā:
Tartu RM -~ 22.4 s/km
SEB Tauta - ~ 23.2 s/km

:))

[quote=klanisss]Viss ir normā:
Tartu RM -~ 22.4 s/km
SEB Tauta - ~ 23.2 s/km

:))[/quote]
Un serviss ir neaprakstāms, ja nav mērķis dzīties pēc labāka rezultāta, tad vērts ir izmēģināt dzirdināšanas punkta ēdienkarti: ūdens, enerģijas dzēriens ( dabonams velopudelēs) , tēja un silts buljons, uzkodās ir sāļie gurķīši,vafeles, rupjmaize, rozīnes,banāni !!!
Pēc finiša, normāla zupiņa ar desertu un dušas kur nomazgāties !
Tur tāpat kā ELIONā redzi par ko maksā un nav žēl ja ir kādu Ls dārgāk.

nav tik dārgi ja zini par ko maksā, ir braukts igaunijas gonkas un tikai to labāko!