Būšot jauns žurnāls - VeloStarts.
Nez, kas viņu rakstis un kuros velo veikalos šie jau ir pabijuši rakstu tapšanai ;)
man ar e-pastā iekrita šī žurnāla reklāma, uz 1. numur pieteicos, solās pastkastē piegādāt vēl līdz Jāņiem :)
Ja būs tikai pērkama informācija, tad ilgdzīvotājs nebūs. Ja būs neatkarīgi viedokļi, testi un saturīgi apraksti par maršrutiem, pieredzi ceļojumos, lietotāju viedokļi par velosipēdiem un piederumiem, tad varētu būt OK.
Palasot virsrakstus, šis žurnāls tiešām neizskatās pēc ilgdzīvotāja. :) Pirmajos trijos visus “how-to” iemācīs - ko tad rakstīs pēc tam? :)
kur var pieteikties:)
Latvijas apstākļiem adaptēts saturs, piesaistot neatkarīgus ekspertus.
No rītdienas būs nopērkams veikalos
http://abonesana.lv/product/velostarts/
bet skatos, ka vairs nav 20% atlaide + veloprofs twitoja, ka pie viņiem jau var iepirkt.
[quote=Riibeklis]Latvijas apstākļiem adaptēts saturs, piesaistot neatkarīgus ekspertus.
No rītdienas būs nopērkams veikalos[/quote]
Tīri interesei - kuri ir tie eksperti, kuri veidojuši rakstus?
[quote=DZ][quote=Riibeklis]Latvijas apstākļiem adaptēts saturs, piesaistot neatkarīgus ekspertus.
No rītdienas būs nopērkams veikalos[/quote]
Tīri interesei - kuri ir tie eksperti, kuri veidojuši rakstus?[/quote]
Žurnālā viņi visi ir nosaukti.
Šorīt gribēju Narvesenā nopirkt, bet nekā, plauktā ir, bet sistēmā nav ar cenu un tml.
man narvesenā pārdeva, tikai kaut ko murmimāja par to ka čeku nevar iedot.:)
vēl neesmu paespējis izlasīt.
Izdevums ir gana interesants. Ļoti lielu daļu informācijas varēs pasmelties (vismaz kā pareizi noformulēt) arī cilvēki kuri sevi uzskata par pieredzējušiem velo jomā.
Neesmu pagaidām izlasījis visu no vāka līdz vākam, lai spriestu par valodas stila atbilstību mūsu velo komūnai, taču izskatās ka tulkojums ir korekts (ar dažiem nebūtiskiem sīkumiem - aploces nosauktas par apmalēm utml.). Katrā ziņā tas nav reklāmas prospekts, bet samērā saistošs informatīvs izdevums (kāds latviski nekad nav bijis). Noder arī kā dāvana (var kopā ar Cognac V.S.O.P.).
Ok, pierunājāt, nopirku.
Pirmais ko atšķīru bija recepte ko apēst pēc treniņa, izskatījās garšīgi, chiabata ar mozzu un tomātiem ir klasika :)
[quote=LOOK]Izdevums ir gana interesants. Ļoti lielu daļu informācijas varēs pasmelties (vismaz kā pareizi noformulēt) arī cilvēki kuri sevi uzskata par pieredzējušiem velo jomā.
Neesmu pagaidām izlasījis visu no vāka līdz vākam, lai spriestu par valodas stila atbilstību mūsu velo komūnai, taču izskatās ka tulkojums ir korekts (ar dažiem nebūtiskiem sīkumiem - aploces nosauktas par apmalēm utml.). Katrā ziņā tas nav reklāmas prospekts, bet samērā saistošs informatīvs izdevums (kāds latviski nekad nav bijis). Noder arī kā dāvana (var kopā ar Cognac V.S.O.P.).[/quote]
Bez alkohola jau nekur. :)
Nopirku, liekās ok, par 4 eiro biezums pietiekams.
Noprotams, ka katru mēnesi neiznāks, jo numurs apzīmēts ar “Vasara 2014”.
Delfos ir rakstīts, ka šis ir vienreizējs izdevums.
http://www.delfi.lv/news/national/commercials/izdots-jauns-zurnalsrokasgramata-velomiliem-velostarts.d?id=44594184
[quote=Papuass]Nopirku, liekās ok, par 4 eiro biezums pietiekams.
Noprotams, ka katru mēnesi neiznāks, jo numurs apzīmēts ar “Vasara 2014”.[/quote]
jaunajā žūrnālā “Maratons” arī ir daudz info par un ap velo http://nra.lv/veseliba/120405-ir-nacis-klaja-jaunais-vasaras-numurs-zurnalam-maratons.htm
es izlasīju, ne visu gan. Un dažas lietas ir kriminālas, piemēram jēdziens tāds te parādās - ķēdesrats !!!
Savukārt treniņplāns iesaka no rīta celties un tukšā dūšā maukt līdz 1-2h treniņu.
No rīta, kad ogļlhidrātu tāpat jau ne sūda rumpī nav.
Taisns ceļš, kā nodedzināt muskuļus tauku vietā.
Citā lapā atkal stāsta, ka nedrīkst zaudēt vairāk kā 2% masas treniņā, tad kritīšoties efektivitāte un pašsajūta ( tam gan es piekritīšu )
Nu kāda loģika, jopcik ?!
Ak jā, dažas fočenes man krīt uz nerviem, bet tā ir profesionāla kaite
[quote=NilsS]Un dažas lietas ir kriminālas, piemēram jēdziens tāds te parādās - ķēdesrats !!!
[/quote]
Nav gan tik krimināli. Termins ķēdesrats tiek plaši lietots: http://termini.lza.lv/term.php?term=ķēdes%20rats&list=ķēdes%20rats&lang=LV
Zobrati ir tur, kur tie ir savstarpējā sazobē, bet ja spēks starp tiem tiek pārnest ar ķēdi - ķēdes pārvads, tad tie ir ķēžrati.
[quote=NilsS]es izlasīju, ne visu gan. Un dažas lietas ir kriminālas, piemēram jēdziens tāds te parādās - ķēdesrats !!!
Savukārt treniņplāns iesaka no rīta celties un tukšā dūšā maukt līdz 1-2h treniņu.
No rīta, kad ogļlhidrātu tāpat jau ne sūda rumpī nav.
Taisns ceļš, kā nodedzināt muskuļus tauku vietā.
[/quote]
A ko darīt? Es no rīta braucu uz darbu 30km. Sanāk kāda 1,5h. Parasti jau apēdu kādu banānu vai cepumu. Vairāk negribās.