Tuvāko dienu laikā startēju ar sūtījumu no wiggle, ja ir vajadzība variet pievienoties!
Nosūtīju e-pastu.
Nosūtīju epastu.
kad plāno sūtīt? tuvākās dienas ir stiepjams jēdziens… :)
Juron- atsūti lūdzu vēlreiz epastu! Svētdien sūtīšu!
Diemžēl manis noskatīto cimdu vairs nav…Pāris stundu laikā pazudusi visa Fox produkcija…
Ja līdz svētdienai atkal parādīsies, tad pievienošos.
[color=#FF0000]ir noskatītas pāris lietas šajā veikalā, bet bezmaksas piegāde uz LV sākas no 200 GBP, tāpēc būtu jauki, ja būtu vēl kāds gribētājs. [/color]
Varētu piedalīties ar 19,99 angļu naudiņām.
Der :)
Tad vēl vajadzētu ~40 gbp līdz bezmaksas piegādei!
Piedalos ar 43 GBP.
izskatās, ka pasūtījums sanāk. Rīt vēl paskatīšos, kā man izskatās ar $$$, un tad varētu ķerties pie pasūtīšanas!
epastu nosutiju
saņēmu. rīt tad bīdīsim to lietu tālāk!
kas vēl nav nosūtījuši man savas vēlmes (laikam nav no Gro), gaidu uz e-pastu!
Ir nosūtīts.
HELIUM, rīt, parīt… ilgi garumā negribētos vilkt
ok, veči, tātad, gaidu konkrētās vēlmes no Ozons!
Velomens92, neesi norādījis ne krāsu, ne izmēru!
situation update…
pasūtījumu veicu, bet jau 2. dienu man rādās, ka order not yet processed un arī nauda nav norezervēta no konta. Tā kā gaidu, kas būs, tad padošu ziņu, vai viss ok.
saņēmu šādu ziņu:
We are sorry but we are still awaiting stock to fulfil your order. The latest information we have is as follows, if we receive any further information we will let you know. Stock expected Mid Jun 2011 for Crank Brothers Premium Cleats. Sorry for the inconvenience and if you have any further queries please let me know.
Tātad jāgaida jūnija vidus, kad būs tie cleats. Damn…
Tā kā pašlaik ir MEGA SALE, tad lūdzu savus preču sarakstus sūtiet uz PM. Sūtīšu, tiklīdz būs bezmaksas piegādei vajadzīgie 200 GBP (pašlaik ir ap 100). Provizoriski - pirmdienas rīts.
Šim tam saldas cenas, piemēram, SiS pulverprodukcijai.
Tāks, vajadzīgā summa bezmaksas piegādei ir, tāpēc lieki nekavēšos un sūtīšu pirmdien ap kādiem 9:00. Līdz tam laikam vēl varat pieteikties.