www.wiggle.co.uk

Nosutiju epastu

Pasūtījumu izveicu. Uz e-pastiem gan visiem neatbildēju, bet visas prasītās mantas pasūtīju.
Kad būs zināms izmantotais GBP kurss, tad nosūtīšu visiem e-pastu ar konta numuru un summām (droši vien ap piektdienu).
Pieteicās: vitamiins_xc, GatisHei, Ansis, dadi, cx, Dr. House, kviesis, Jurons, av

Diemžēl vairākas mantas, ko pats taisījos iepirkt, bija jau izbeigušās :)

Nosūtīju visiem e-pastu.

Wigglē mega atlaides. Gatavoju pasūtījumu. Ja kāds vēlas pievienoties, varu pagaidīt līdz rītdienai.

kāds nesūta?

Es sūtu tuvākās dienās.

Lēnām plānoju sūtījumu… būtu labi ja uz free-ship salasītos.

Šiem palielas atlaides Tour de France likā.
Man ir 63 mārciņas, varbūt vēl drusku būs.
Sūtīšu svētdien!

Ja savāktos kādi 150 EUR, es varētu noorganizēt pasūtījumu no Wiggle ar bezmaksas piegādi. Ir lietas ar ļoti labām cenām tur. It īpaši daudz labumu triatlonam.

Jā, šobrīd tur ir daudz kas skaistāks nekā citur. Pa šodienu vēlreiz parevidēšu Wishlist un padošu ziņu.

Es arī varētu pievienoties

Es ar arī ar kādiem 15 - 20 EUR varētu piemesties.

OK, vakarā uztaisīšu on-line pasūtījumu tabulu un nosūtīšu visiem interesentiem. Ja savāksim nepieciešamo summu, tad pasūtam.

Visi, kas vēlas piedalīties: sūtiet man PM un es nosūtīšu linku uz on-line pasūtījuma tabulu.

Nepieciešamā summa bezmaksas piegādei tiks savākta. Svētdien vakarā vai pirmdien no rīta pasūtam.

Pasūtījums veikts! Piegāde it kā 6 dienu laikā. Nedaudz šaubos, vai būs tik ātri.

Sūtījums ir atnācis. Gaidu ciemos.

Ļoti iespējams, ka rīt no rīta veikšu pasūtījumu ar bezmaksas piegādi. Ja kāds vēlas pievienoties - PM.

Sakarā ar Lielās izpārdošanas sākšanos organizēju jaunu sūtījumu no Wiggle:
www.wiggle.co.uk

Plānots sūtīt nākam otrdien arī ātrāk, ja savāksies nepieciešamā summa. Interesentiem lūgums sūtīt PM.

Lai būtu bezmaksas piegāde kopā jāsavāc ap 250 EUR.

Piektdien (04.04) no rīta plānoju pasūtījumu no Wiggle.com

Ja kāds vēlas pievienoties, tad rakstiet PM