www.hibike.de

nesen pasutiju sho to - pavilka gumiju bishki (varbut tomer tapec ka prece uz vietas nebija, nez) bet atsutija, kopuma kopsh pasutijuma briza lidz sanjemsanai pagaja 19 dienas

shipings 31,30 eur lidz 1 kg, 33 eur lidz 2 kg, 35 eur lidz 5 kg utt

Kā norēķinājies, vai ar karti vai pārvedumu?

“visa internet” no nord lb bankas

besii ka shipings tik daargs! :( Nebija kaut kaada minimaalaa pasuutiijuma summa?

shipings nav lets, taa ir, taa kaa izdevigak uzreiz kaudzi njemt vai koopereties ar kadu

par minimalo pasutijuma summu nekur nemaniju

vajag sazinaties ar vinjiem, paprasit, varbut ir

Tā, vakar vakarā pasūtīju, šodien viņi jau ir izsūtījuši - tā ka jābūt tuvākajās dienās! Wheelie, laikam tās 19 dienas Tavā gadījumā bija tāpēc, ka nebija manta uz vietas. Vispār pagaidām man patīk tas veikals, labs piedāvājums, labs “interfeiss”. Šippings it kā ir dārgs, taču, tā kā tur eiro cenas ir apmēram kā pie mums latos, tas vienalga sanāk lētāk. Nemaz jau nerunājot par izvēli.
Es arī izmantoju Nord LB Visa interneta karti.
Par minimālo cenu - nekur nemanīju gan tādu informāciju.

man ir veelme no turienes pasuutiit Dirt Jumper 3 dakshinju… varbut kads velas koopereeties? (sanaktu manaami ietaupit uz shippingu, esmu nopietni ieintereseets!)

Kad Tu taisies pasūtīt? Cik daudz vietas (svara) var pievienot, lai nav jāpārkāpj kārtējais pasta pakas svara pakāpienam?

ja kāds rīt parīt grib kaut ko sūtīt varam to darīt kopā!!! ja kas ziņojiet! vai zvaniet 9664324

Pagājušajā trešdienā veicu pasūtījumu, šo pirmdien jau saņēmu kāroto mantu. Tātad piegāde tika veikta 3 darba dienu laikā!

Patīkamākais jaunums no hibike.de ir tas ka tagad shippings ir kļuvis lētāks!

preces ar iepakojumu līdz 0.5 kg - EUR 6.90
preces ar iepakojumu līdz 1.0 kg - EUR 9.90

Nolēmu iekļauties ar daļām līdz 1.0 kg, pasūtīju detaļas ar svaru ~ 700gr, tas viss + kartona kaste kurā tas iepakots pastā tika nosvērts tieši uz 900gr, tā kā vēl 99gr palaidu vējā. :)

Pats pasūtījuma process veikalā ir gaužām vienkāršs, izvēlies kāroto, saliec groziņā, veicot pasūtījumu ievadi savu adresi un norēķinu kartes datus. Tad kad viņi apstiprina ka mantas ir uz vietas, tad no kartes automātiski tiek novilkta attiecīgā summa ieskaitot shippinga izmaksas. Un tad jau atliek tikai gaidīt pasta paziņojumu savā pastkastē ka ir pienākusi paciņa no Vācijas. :)

Vai Hansabankas maestro karte der? un vai tajaa ir jaabuut kontam latos vai eiro? jeb banka pati attieciigi paarreekina?

www.hansabanka.lv

nord lb ir speciāla karte tikai norēķiniem internetā, tā šajā gadījumā aizstāj kredītkartes kā MasterCard un Visa Classic, debetkarte Maestro parasti norēķiniem internetā neder.

Krājbankā arī ir tāda karte - Visa Virtuon. Maestro toč nederēs:)

Piebildīšu, ka Hansabankā Visa Classic (ti, EGO karti) var dabūt bez maksas. Ja neizvēlas pietiekoši lielu kredītlimitu, var nejauši dabūt arī Visa Electron, tāpēc droši vien laba doma ir iepriekš painteresēties, kādu karti dos. Viss process patiešām nekā nemaksā.

laikam buus jaaieziet uz taam bankaam un jaapaintereseejas siikaak, no taam maajaslapaam iipashi liela skaidriiba neradaas. Tad taa EGO karte der prieksh pasuutiishanas no shii un cietiem internetveikaliem? Un ja man konts ir latos, tad ja man reekins pienaak dolaaros vai eiro, tad nav baigaa komisijas maksa par konverteeshanu?

Hmm, papeetiju to nord lb internet karti - izskataas diezgan sakariigs risinaajums

Es savu pasūtījumu veicu ar Latvijas Krājbanka’s izdoto Visa-Electron viedkarti. Nauda no konta tika noņemta latos, un internetbankā skatoties piezīmēs varēja redzēt arī pasūtījuma summu eiro.

hmm, man kaa reiz tieshi arii ir kraajbankas visa electron, biju domaajis jau no taas atteikties, bet ja taa arii der, tad veel jaapadomaa

varbūt nemaz nav slikti, ja ir vairākas kartes, un viena tikai norēķiniem internetā, tad tajā var būt tikai tik naudas, cik konkrētajam maksājumam nepieciešams un nav jāuztraucas par drošību norēķinos.