visa internet no nordlb bankas un nav problemu un uztraukumu, ka arii pie reizes ieteicams pieslegt nord lb internetbanku (bezmaksas) lai visas darbibas kontroletu, redzet atlikumu un ari naudas parvedumus veikt ja nepiecieshams (par to kaut kads procents)
Bet jebkuraa gadiijumaa - jaamaksaa ir tikai (preces cena+transports no aarzemeem)x1,005 [0,5 % par no darijuma summas] + maksa par Latvijas pasta piegaadi uz pasta nodalju? Nekaadi papildus muitas, PVN vai citi nodoklji nav jaamaksaa?
Es samaksāju tikai par Pasūtīto preci + Shipping (piegāde uz pasta nodaļu)! Īsti pat nepamanīju vai no kartes tika noņemta kāda komisijas maksa par pirkumu ārpus Latvijas.
Nodokļi, PVN un vēl kas cits nav jāmaksā. Netiešs papildus izdevums ir aizbraukt pakaļ paciņai uz Pastu, izstāvēt rindas un iztērēt savu laiku. :)
Tie 0,5% ir jaamaksaa par katru pirkumu, ko izdara ar krediitkarti… bet tas jau nav nekas daudz 50 sant/100 ls :]
Ok, atvainojos - ieskatoties internetbankas vēsturē atradu arī pazudušos, nost noņemtos 0.5% par pirkumu.
ja es pareizi sapratu, tad ja suutijuma masa ir liidz 1 kg, tad shipings maksaa 9.9 Eur, bet, ja drusku vairaak, tad uzreiz 30 Eur?
Tā viņš ir ar to svaru. Ja vari, pasūti 2 x <1 kg un būsi ietaupījis. :)
Jaa, piemeeram katru kurpi atsevishki :]
Papetiju vakardien prechu piedavajumu un cenas uz HiBike…nu nemaz tik izdevigi nav,…varbut ko sajaucu un nokljudijos rekinos, bet viss XT detalju komplekts man sanaca dargaks par 400 Ls…turpreti taja pasha ZzK tas 370 maksa…???
Protams, ka pērkot pa daļām, sanāks dārgāk…
Neviens jau nespiež’ pirkt tur, kur dārgāk :]
Tā jau ārzemēs cenas ir līdžigas, tikai tur bieži ir diezgan ievērojamas atlaides
Bet kura gada XT iekš ZZK ir par 370 Ls??
Piegade no Vacijas Ebay / e-bodeem - www.lbss.de - sanakot letaak (pac njemu raami caur shamiem, piegade ap 15/20 ls, a ramis terauda).
Nevienam neko? :)
PS: lētas konti road treniņu riepas ir