nosūtīju
Atbildēju, pagaidam kopā ir 103eur (esam 2 cilvēki)
sūtu augšā rīt neatkarīgi no savāktās summas.
[quote=aspms*]Man no turienes steidzami vajag pāris sīkumus (~40eur) tapēc rīt sūtu augšā!
Ja kādam interesē var piemesties un sūtīšanas izmaksas 7.95eur sadalam, ja vien nesavācas 250eur.[/quote]
Man interesē sīkums par 4.5 EUR, bet piedalos tikai, ja bezmaksas piegāde!
aspms - check mail
Esam savākuši pietiekošu summu priekš bezmaksas shipa! :)
piedalās:
Nauch
Dodge
Kiril93
Saldonys
un 3 tautieši no kaimiņforuma
vairāk dalībniekus nepieņemu un sūtu augšā! Kad saņemšu tracking#, nosūtīšu visiem uz e-pastu!
ja lietotājs edsedy šeit ieskrien, tad būtu forši viņam pārbaudīt e-pastu
Man ir par 20 eur manta
Sūtījums ienācis- ieskatamies pastā! ;)
Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu?
Davai lasas jaunam
ir viens štrunts ko varētu gribēt pa 20 eirām. Ja sūta kāds ,padod ziņu :)
Gribēju pajautāt kā tas bike discount piegādā preci. Ja es neesmu mājās, tad kas ir tas depositary near your home address.
Piegādā caur DHL ekspress sūtījumu firmu. Man bija iemetuši pastkastē paziņojumu, ka uz manu adresi ir atnākusi paka, un telefonu, pa kuru var saskaņot piegādes laiku. Ja sekosi online-trekkingam, tad vari uzzvanīt arī ātrāk, tad kad paka ienāks LV.
Es šoreiz steidzos un pats aizbraucu pakaļ (iepriekš sazvanoties, of course), viņu ofiss ir netālu no Spices.
Lai DHL puikas var sūtītājam piezvanīt, viņi paši man reiz ieteica norādīt telefonu kaut kur pie adreses (lai tas uz pakas būtu redzams). bike-discountā pie adreses datiem ir lauks Addition, kurā ierakstīju “tel. +371 2xxxxxxx”. Divas no trim pēdējām pakām man piegādāja uz mājām, bet trešajai bija jāiet pakaļ uz pastu. Laikam biju viņiem pieriebies.
Kāds taisās ko sūtīt? Man tik 25EUR, bet vajadzētu diezgan steidzami.
Izskatās, ka šī bodīte daudzās detaļās ir pat lētāka par actionsports.de!
Ja kāds ir gatavs uzņemties iniciatīvu, arī es būtu gatavs piemesties!
Ja tuvākajā laikā būs pasūtījums, es varētu ar kādiem 16 EUR piemesties (ja skatos uz pareizajiem cipariem)
Jā, es varbūt arī varētu ar 30 EUR piemesties, cik saprotu tad tur no 250 EUR ir bezmaksas sūtīšana uz LV?
Es varētu ar ~15 vai ~25 EUR piemesties. Jāpaskatās vēl.
Sūtīšu no šitās bodes rīt vai tiklīdz sakrāsies 250 eiro, tā ka pasteidzieties pieteikties.
Sarakstu un jūsu telefona numuru lūdzu uz e-pastu, pretī būs konta numurs.
Iemetīšu šeit ziņu, kad būs 250 eiro un vairs nevarēs pieteikties. :)
Ak jā, komisija 50 santīmu apmērā plus ziedojumi.
Skāde, ka nav garantijas, ka līdz vakaram nesavāksies :D Gatavoju sarakstu…