www.bike-discount.de

Es arī vēl varētu pievienoties?
Tieši Imanta ļoti labi der !
Nosūtīju Mixam e-pastu

Nauda ir saņemta, pasūtījums ir veikts. Kad atnāks - došu ziņu.

Paldies Bartam par sūtījumu un preču izsniegšanu. Vakar mēs uzreiz divatā pieprasījām savus sūtījumus! :) Tagad atliek tik pedalēties!

Jā, paldies!!

Organizēju jaunu sūtījumu no www.bike-discount.de. Sūtām, tiklīdz savākti 250 EUR. Sūtījums izmaksās extra Ls 0.50 no cilvēka. Ik pa laikam informēšu, cik pašlaik EUR savākti.

Aizpildām šo formu.

P.S. Ja forma neveras vaļā, tad sūtiet e-pastu…

Kāda summa savākta? Man te tīri steidzami šo to vajag.

Pašlaik ir ap 170 EUR. Vajag 250.

Tātad, esam pietiekoši daudz, pienācis laiks apaļoties. Sūtīšu ne agrāk par piektdienas 15:00 un ne vēlāk par pirmdienu - atkarīgs no tā, cik ātri naudas ienāksies. Tie, kas grib vēl pievienoties, atsūtiet vēlmju sarakstu līdz ceturtdienas vakaram. Paldies!

P.S. Ja kāds bija aizpildījis maģisko formu (tā, kura nedarbojas), tad atsūtiet vēlmju sarakstu vēlreiz uz e-pastu…

Ja kāds vēl plāno pievienoties, aizpildiet maģisko formu, to man būs vieglāk procesēt.

Jaunākās ziņas ir tādas, ka pasūtījumu lielās summas dēļ sadalīju divos, viens ir noformēts un gaidu reakciju no vāciešiem, otru taisīšu, tiklīdz pirmo sāks procesēt, tāpēc teorētiski vēl līdz ~pirmdienai var pievienoties.

Pirmā no trīs pakām jau ir klāt. Vakarā izsūtīšu e-pastus attiecīgajiem cilvēkiem.

Otrā paka esot arrived in the destination country, tā ka gaidiet, drīz būs spams no manis. :)

Update: otrā paka klāt, tikai neviena nav mājās, tāpēc faktiski būs rīt.

neviens neko nesūtīs? Vajag sīkumu =)

Man ari varetu kaut kas atrasties

man ir doma pasūtīt apmēram ap 6-8. jūniju. Varbūt arī pievienošos ar ~50 eur, ja būs ātrāks sūtījums. Bet jūnijs tāds drošāks variants.

domas mainījušās- sūtīšu nedēļas beigās

pieņemu pasūtījumus tikai uz sīkumiem un tikai līdz trešdienas vakaram (uz PM), ar domu pasūtīt ceturtdien vai, vēlākais, piektdien

noliktavā neesošās mantas vai tās, kuras ilgi jāgaida, arī neskaitās

piemestos ar 50 eur

Atvainojos, ja mans iepriekšējais posts kādu maldināja. Tas bija rakstīts nedēļu atpakaļ un paka jau gandrīz klāt. Pasūtījumus vairāk nepieņemu!

es jau tā arī sapratu. ir ok. gaidu kad būs vēl kāds

Man no turienes steidzami vajag pāris sīkumus tapēc rīt sūtu augšā!

Ja kādam interesē var piemesties un sūtīšanas izmaksas 7.95eur sadalam, ja vien nesavācas 250eur.