www.bike-discount.de

Ir daudzas lētas un interesantas lietas.
Ja kopsumma virs 250 EUR - sūtīšana tikai 4,95 EUR.
Varbūt kaut kad savācas kādi gribētāji un kāds lietpratējs var noorganizēt sūtījumu.

noteikti, bet tuvak pavasarim )

Ō, bija 100 EUR, tagad 250.

Paguvu laikam pirms pacēlās, bet, lai arī bija rakstīts 4,95, man paprasīja 5,95… :)

Tur ir diezgan labas cenas, pat ir vispar 70% off uz laba, lietam. Daudz ko no turienes nopirku, pavasari ari kaut ko pasutišu.

Varbūt kāds zin…
Par piegādes izmaksām raktīts, ka “BULK ITEMS” uz Latviju ir +20 EUR un paskaidrojumā raktīts, ka tas attiecas uz rāmjiem un ratiem. Ieliku grozā rāmi, uztaisīju check-out, bet sūtīšana parādās 7,95 EUR.

Varbūt kāds, kurš ir pieredzējis ar šo veikalu varētu apgaismot mani par to vai tie 20 EUR tiks kaut kad vēlāk prasīti vai netiks prasīti nemaz… ?

Ja tev jau ir iespēja samaksāt ar karti norādīto summu, vairāk viņi neprasīs. Varbūt paveicās, varbūt nav nomanījuši cenu tabulu.

nesteidzīgi plānoju sūtījumu uz kādiem EUR 80.
Saprotu, ja ir sakrāti EUR 250, tad shippings EUR 0,00

Latvia 	7,95 € 	0,00 € (250 €)

Nu, cik labi vinji kluva. Pat bezmaksas suta uz dargam sutijumam. : )

Iespējams pievienošos arī ar kādiem 80 EUR, bet Martā.

Martā gan jau arī būs pietiekoši daudz sūtītgribētāju, bet vai arī cenas nepieaugs? Kāds zina?

Martā ir ok.

es ari piebiedrošos martā

kāds padod ziņu, kad notiek sūtīšana, cerams pievienošos ar saviem 80 eur

es ari piebiedrošos

Marts klāt… nu, kurš uzņemsies? :) Es varētu, bet atrodos ģeogrāfiski neizdevīgā vietā lielākajai daļai sūtītāju.

Nu es joprojām gaidu, kad kādam varēšu pievienoties ar savu, tik vajadzīgo kaseti: Deore Cassette 9-speed CS-HG50 11-32 14,90 € :)

Varu noorganizēt.
Atrodos Čaka/Pērnavas ielu stūrī.
Tātad vajadzīgi vēl EUR 170, lai shippings būtu par brīvu.

Labprāt dažas dienas vēl nogaidītu, jo man viens items nav stokā, bet parādīsies atkal īsā laikā.

Martā varētu pievienoties ar
PD-M770 XT Pedal
44,90 €
Pedalaufsatz mit Reflektoren SM-PD22
8,95 €

[quote=Kalvis99]
Pedalaufsatz mit Reflektoren SM-PD22
8,95 €[/quote]

Šitie štrunti nāk visiem pedāļiem komplektā, nav vērts pirkt atsevišķi. Vēl ir iespēja pajautāt tepat forumā kādam par pāris latiem. Trešais variants - nopirkt M520 un pārdot kādam pedāļus, sev atstājot Pedalaufsatz.