VIPSPORT veloapļi 2015

Remontu vairs nekādu, braukt var droši un ar pilnu pedāli ;)

ja paspēšu rīt, tad piesakos veidot ap 33km/h grupiņu ar mtb (spidometrs gan nav, tāpēc priecāšos, ja ātrumu kāds piekoriģēs)

Nu tad rīt plānojas 30, 33 un 35 grupiņas katrai gaumei :)

un cik parasti ir aptuvenais vidējais ātrums pamatgrupai ? Un laikam gan sākumā pirmajā aplī bišku vēl uzrauj ātrāk nekā vēlāk vidējais ātrums visā distancē ?

nu vismaz 40km/h jau būs

pēc pieredzes 42-45 km/h. Pamatgrupa labi iet, ņemot vērā līkumu skaitu.
Te ieskatam viena gonka. Ir bijis arī zem stundas.

https://www.strava.com/activities/183230404

paldies ARZ , uzskatāmi :)

Šodien varētu būt slapjš :( Pat pērkons kaut kur ap 18:00 figurē. Bet varbūt paveiksies.

Nav teikts. Meteobiroju domas dalās, norvēģi pat domā, ka nelīs nemaz, Gismeteo domā, ka līs līdz sešiem, pēc tam būšot arī saule; mūsējie gan sola lietu.

es varu uz 35 kmh pieteikties :)

vo vo , es kā reiz cierēju uz 35 tad , ja nespēšu noturēt , tad pārmetīšos uz 33 , ja buksēšu vēl vairāk, tad downgreidošos uz 30 km/h grupiņu :)

Nav teikts. Meteobiroju domas dalās, norvēģi pat domā, ka nelīs nemaz, Gismeteo domā, ka līs līdz sešiem, pēc tam būšot arī saule; mūsējie gan sola lietu.[/quote]

Laikam norvēģiem taisnība būs.

Laba gonka, bet traki piedzina kājas jau pirmajā aplī :D

Es pat teiktu, ka negaidīti mierīgi un vismaz priekšgalā bez bīstamiem incidentiem un pat bez iespējām izcelties bīstamiem incidentiem! :)

Startu gan deva ar pārsteiguma momentu :D

es varu uz 35 kmh pieteikties :)[/quote]

mja, un kur gan bija tās 33 un 35 grupiņas ? ;) kaut kā nemanīju :) paši savācāmies kādi 7 braucēji un tā arī dudinājām uz 32,5 km/h vid aplī. Bet “štata gids” mums gan nebija :)

Man dikti jāatvainojas par 30 un 35 grupu neesamību, jo pats stundu pirms starta mežā sastiepu potīti, tāpēc neierados un nesarunāju arī 35 grupiņu. :( Par 33 prasiet mpb, rezultātos viņu neredzu, droši vien nepaspēja.

reģistrējoties paprasīju vai kads jau pieteicās par 35 kmh TT, meitenes teica ka jā, un pat 2 cilvēki., līdz ar to aizbraucu ātrajā grupiņā :)

vai esmu vienigais kursh neatrod sevi ne starta saraksta ,ne ari finishejusho saraksta? Finisheju 2traja grupa sakuma :(

es sevi arī neatradu …