Mans numurs ir citam cilvēkam rezultātos… sviests…
Tie jau provizoriskie rezultāti. Arī man ir rezultātos cits numurs un pieliktas klāt 4 minūtes, kas ,iespējams, ir dēļ tā, ka numuru piestiprināju pie kabatas, nevis muguras augšdaļā. Orgi atsaucīgi, aizrakstīju, zibenīgi atbildēja, ka visu sakārtos. It ka jau tik treniņš, bet no otras puses… :)
Viens tomēr kritienu dabuja! Bet visumā okey brauciens, man labāks kā 1.posms :)
Cik tai otrajai grupai bija vidējais, ja pieņem, ka pirmajai pakai bija ap 43-44?
Vakar bija 41,2km/h
Man rādās, ka tika noripināti 38,38km, tātad:
[Provizoriskais?] Laiks 1. grupā (mans) 52:04 @ 44.2 km/h
[Provizoriskais?] Laiks 2. grupas priekšgalam ~5min aiz 1. grupas, jeb 57:04 @ 40.4 km/h
Labs pasākums, man patika. Trase super, atmosfēra ļoti sakarīga, jeb nebija psihošanas, lamāšanās un citi agresīvi izgājieni. Man šķita, ka temps bija ievērojami niknāks nekā šogad brauktajās sacensībās tautas klasē. Ja laiks atļaus, noteikti jābrauc arī atlikušos posmus.
Biju 1.grupā. Mans garmin uzrēķināja avg speed 44,56 km/h
[quote=arvils]Man rādās, ka tika noripināti 38,38km, tātad:
[Provizoriskais?] Laiks 1. grupā (mans) 52:04 @ 44.2 km/h
[Provizoriskais?] Laiks 2. grupas priekšgalam ~5min aiz 1. grupas, jeb 57:04 @ 40.4 km/h
Labs pasākums, man patika. Trase super, atmosfēra ļoti sakarīga, jeb nebija psihošanas, lamāšanās un citi agresīvi izgājieni. Man šķita, ka temps bija ievērojami niknāks nekā šogad brauktajās sacensībās tautas klasē. Ja laiks atļaus, noteikti jābrauc arī atlikušos posmus.[/quote]
Tiesa, biju otrās grupas priekšpusē un vid. ātrums bija ap 40km/h. Pirmā paka labi sakurināja tempu, arī 52 min laikam nav finiša laiks katru reizi. Dalībnieki daudz un pieklājīgi, tikai viens otrā grupā bez ķiveres brauca, mājās aizmirsis.
Džeks bez ķiveres (ja nemaldos Nr3 ar zaļo strīpu) 2. grupai pievienojās brīdī, kad apdzinām 30niekus par apli…mēģināja turēt līdzi, mētājās šurpu, turpu, bija arī tuvu kritienam kalniņos. Vēlāk kā dulls nesās cauri jau finišējušajiem 2. grupas braucējiem savā pēdējā aplī.
Viss jau beidzās labi, bet tomēr neliels lūgums līkumos ieturēt savu trajektoriju. Viss bija forši līdz pēdējam līkumam pirms finiša…nu kāda suņa pēc meitenei ar Nr.7(zaļo) (nerakstīšu vārdu, kas gribēs atradīs) pēdējā līkumā pēkšņi no vidus jārauj nost uz iekšmalu? Man nācās noraut pa apmali, džeks aiz manis laikam dabuja arī nedaudz pa zāli izbraukt. Bet savādāk viss baigi OK.
[quote=kickerram]Džeks bez ķiveres (ja nemaldos Nr3 ar zaļo strīpu) 2. grupai pievienojās brīdī, kad apdzinām 30niekus par apli…mēģināja turēt līdzi, mētājās šurpu, turpu, bija arī tuvu kritienam kalniņos. Vēlāk kā dulls nesās cauri jau finišējušajiem 2. grupas braucējiem savā pēdējā aplī.
Viss jau beidzās labi, bet tomēr neliels lūgums līkumos ieturēt savu trajektoriju. Viss bija forši līdz pēdējam līkumam pirms finiša…nu kāda suņa pēc meitenei ar Nr.7(zaļo) (nerakstīšu vārdu, kas gribēs atradīs) pēdējā līkumā pēkšņi no vidus jārauj nost uz iekšmalu? Man nācās noraut pa apmali, džeks aiz manis laikam dabuja arī nedaudz pa zāli izbraukt. Bet savādāk viss baigi OK.[/quote]
:D Čalim bez ķiveres kadence bija kaut kas ap 120 , šaudījās kā bulta no vienas puses uz otru un viņš bija slapjš kā tikko apliets ar ūdens spaini. Īsts eksemplārs, lai aiz viņa drošības apsvērumu dēļ neatrastos ne sekundi.
Šķiet fotogrāfs ar bija, būtu jauki kādu bildi apskatīt. :)
Paldies!
[quote=maris9]Šķiet fotogrāfs ar bija, būtu jauki kādu bildi apskatīt. :)
Paldies![/quote]
Jā, ar labprāt kādu bildi gribētu redzēt ;)
Pirmos 4 apļus turējos starp 2 un 3 grupu, tad mazliet paguru un pievienojos 3 grupai (30 avg km/h). Pirmā grupa mūs apdzina par 2 apļiem un pēc tam dažs labs no pirmās grupas atsildoties atļāvās ironizēt/ņirgāties par mums tajā brīdī kad braucām garām un kliegt citiem- palaiž, palaiž garām, te džekiem gonka par pirmo vietu iet. Goda vārds, gribējās apstāties un iedot galvā. Vai tad patiešām nevar aizvērt savu muti un paturēt savus komentārus pie sevis. Katrs mēs dodamies uz šo pasākumu savu mērķu vadīti. Mans mērķis ir uzturēt savu veselību un sportisko formu, kā arī labi pavadīt laiku labā kompānijā un izbaudīt fantastisko atmosfēru kas valda šajā pasākumā, bet šitādi krītiņi vienmēr, visur un visu sagandē. Esmu 100% pārliecināts, ka tam čalim ir lieli mazvērtības kompleksi un mikroskopisks krāniņš, pie kam viņš nav iemācijies cienīt citus cilvēkus! Un ja ‘‘TU’’ (izteicunu autor) šo visu lasi, nākošajā reizē paturi savu sakāmo pie sevis, jo otrajā reizē es noteikti apstāšos! P.S. pasākums super, atmosfēra super, noorganizēts super, paldies VIP Sportam par pasākumu.
Diezgan tizla rīcība…
Vajadzēja apstāties un pajautāt, ko ta vīrs šogad izlēmis dot priekšroku VIP sporta veloapļiem nevis Tour de France
Es pēc viņa intonācijas un teksta nebiju pat ne 50% drošs, ka tā bija ņirgāšanās. Nezinu. Īpaši jau viņi pēc finiša netraucēja, vismaz man. Smieklīgi, ka pirms finiša tur kāds dikti bļāva “malā, malā” (lai gan mēs jau braucam pa pašu, pašu maliņu), bet pēc finiša nu tik var atslābt un braukt pa visu platumu pļāpāt ar čomiem. Tas, ar kādu intervālu 30nieki tiek apbraukti, arī ir apbrīnojami. Trase ir vismaz 10 metrus plata, bet apbraukts tiek brīžam ar 20-30cm intervālu.
Tas varētu būt tāpēc, ka, lai arī priekšā braucošie, kas laicīgi redz, ka būs jāapbrauc lēnāka grupiņa, paņem vairāk pa kreisi, aizmugures gals jau vairs neiet vienā rindiņā un aizņem vairāk kā pusi no trases platuma. Neredzot priekšā lēnāku grupu arī sanāk tik tuvu apsteigt.
Gan jau urbanmeks apvainojās, ka kāds ironiski pasmējās par džekiem, kuri apsteigti par diviem apļiem ļoti iespringuši cīnās.
Slowmo, var jau būt, bet lielākā daļa taču nebrauc pirmo reizi un zina, ka būs šad tad jāapdzen čupa braucēju par apli un ne vienu reizi vien.
DZ, mēs neesam iespringuši cīņās, bet gribam droši braukt ar vienmērīgu tempu ~30km/h.
Varu tikai piekrist, ka liela daļa no tiem, kuri “Vipsporta apļos” brauc 1. grupā ir sajaukuši pasākumus. Pēc viņu pārspīlēti iespringušjaām sejām un citām ķermeņa daļām liekas, ka tas ir ja nu ne Tour de France posms, tad vismaz sacensības tuvu tam līmenim. Vipsport apļi tomēr ir , tā teikt dīvains, jo tiek likti numuri, bet lielā mērā treniņš, gan pēc distances, gan dalībnieku sastāva.
Un varu tikai pievienoties, ka es arī nākošreiz tiešām iedošu " bietē " kādam pašmāju " Frūmam" vai " Kontadoram" par necieņu un nicīgu izturēšanos pret pārējiem treniņa dalībniekiem. Pats esmu tikai brīdinājis pašmāju " Kristofu" . Bet pagājušajā gadā , liekas, dažs labs jau atrāvās.
Organizatori manuprāt diezgan vāji tam seko līdz. Arī drošības jautājums pie grupu apdzīšanām ir aktuāls un ne tikai. Domāju, ka šo treniņu status tāds kāds tas ir šobrīd, ir līdz brīdim , kad nedod dievs , kādā incidentā (kritienā u.t.t.) ar sekām trāpīsies kāds censonis ar juridisku back groundu.
Gan jau urbanmeks apvainojās, ka kāds ironiski pasmējās par džekiem, kuri apsteigti par diviem apļiem ļoti iespringuši cīnās.[/quote]
Nē, Dz, es neapvainojos, bet kā minēja Entuziasts, tad manuprāt liela daļa no pirmās grupas braucējiem ir sajaukuši savu atrašanās vietu un Le Tour notiek Francijā nevis Biķernieku trasē. Tā taurēšana no pirmās grupas braucējiem par pārējo dalībnieku braukšanu malā kad viņi brauc garām apdzenot pa apli arī ir mazliet pārspīlēta, jo mēs jau tā esam pilnīgi piespiedušies labajai malai un nākamais solis būtu braukšana pa zāli. Ja mani atmiņa neviļ, tad šis pasākums ir domāts visiem interesentiem, gan tiem kas ikdienā daudz trennējās un brauc pirmajā grupā, gan tādiem kas trennējās retāk un brauc otrajā vai trešajā grupā. Šeit ir runa par cieņu un attieksmi vienam pret otru. Gribētu redzēt kas notiktu ar tiem lielajiem bļauriem, ja mēs apsēstos pie datora un sāktu programmēt vai modulēt, tad domāju viņu bravūra ātri vien pieklustu un pazustu un tajā brīdī man vajadzētu sākt pret viņiem izturēties ar necieņu un neiecietību?