gadiem ilgi jau tā dara daudzi braucēji, un nekas. mēs tā karinam 20 kg DH ričukus, un arī protams- nekas. slodzes esot savādākas…
varbūt kāda WW krāniņstaipītāja 7 kg parketa velo arī no šādas karināšanas izjuks gabalos, bet padomājiet paši- kam ir būvētas NORMĀLAS dakšas?
nerunājot nemaz par triālu, street un citām izvirtībām, kurām reizēm ilgstoši ir pakļautas tās pašas dakšas, ko jūs izmantojat XC-
tāds kārtīgs “akmeņdārzs” lielajos kalnos uzliek dakšai dažādos vektoros vērstas slodzes. pat kārtīgas saknes spēj purināt dakšu kā sunīts plīša zaķi!
vēl neticat? nu tad dzīvojiet vien tālāk savos tumšajos viduslaikos.
Pirms pāris gadiem tumšo viduslaiku pasauli aplaimoja fragments no TdF, kur viens braucējs ar dziļā V profila šosejas priekšējo ratu ne pārāk lielā ātrumā ieplanēja sunim sānā, un aploks salūza kā skaliņš. Lūk ko nozīmē trieciens ratam tam neparedzētā virzienā.
P.S. Pamatā es saku, ka ilgstoša pakļaušana vibrācijām ir viskaitīgākā. Ja nekas nevibrē, tad 10…15 kg var karināt droši.
Vienk. padomā kādas slodzes iztur dakšā kā reizi tajā pašā virzienā piezemējoties no kaut 20cm pakāpiena… velo cik sver? 8-15kg. Kas tad tai dakšai var notikt pie tik mazasslodzes? Bet ja grib lai nekas nav jāserviso, tad par godīgām naudiņām var nopirkt cietās dakšas.
Un galu galā nedaudz noskrapēts rats blakus lielajam LCD TV pamatīgi bojas dzīvi! Draudzene neapmierināta, gulēt nevar… Nu veči, beidziet, 10kg slodze da jebkurā virzienā ratus nesabojās un dakšu vēl jo vairāk!
[quote=Ansis]raiter, piedod, bet vai Tev istaba arī vibrē kā vecs RVR vagons?
Veloveikalos un servisos taču karina vertikāli aiz viena rata, un nav dzirdēts, ka tas bojātu riteņus.
Ilgstoša vibrācija, lai arī ļoti mazas amplitūdas, ir tieši tā, kas nodara lielāko ļaunumu. Domāju, daudzi ar skrūvēšanu saistīti puiši un vīri būs ievērojuši, ka 30…20 gadus vecām ~ 220 V kontaktdakšiņām skrūvītes, zem kurām ir ieklemmēti vadiņi, ir paskrūvējušās vaļā (sevišķi tas attiecas uz vecajām padomju dakšiņām). Lieta tāda, ka 50 Hz maiņstrāva kontaktdakšiņas stienīšos inducē Fuko strāvas, kas pārvēršas mehāniskajās svārstībās. Niecīgās pēc spēka un amplitūdas, bet ar to pietiek, lai 20 gadu laikā normāli pievilkta skrūvīte atskrūvētos vaļā.[/quote]
Nevajag nemaz gaidīt tos 20 gadus. Mūsdienās elektrosadalēs iesaka kontaktus pārskrūvēt reizi pusgadā. No paša pieredzes nepilna gada laikā atskrūvējas trīsfāzu automāta kontakti, kurus pats personīgi esmu pievilcis !
Runājot par to riteņu karināšanu, neviens taču nebrauc ar vilcienu pusgadu vai gadu no vietas ! Tajās 20minūtēs, vai kaut vai pāris stundās nekas traks tai dakšai vai ratam nenotiks ! nenotiks
man viens vecais foxis vēl jo projām turpin turēt visu velo pie grieztiem, nav ne vainas.
vilcienā neesmu kāris vel pie āķa, jo bail, ka vilcienam šūpojoties rats salocīsies, bet tās tik manas iedomas drošvien :D
vilcienā vienmēr esmu stūmis iekšā riteni un turējis pie rokas.
Spieķi/aploki ir gatavi izturēt ilgtermiņā 70kg+ + kaut kāds impulss. Vienīgais kas var sabojāties īslaicīgas transportēšanas laikā - krāsojums aplokam (atrisināms ar cimdu/cepuri)
Velo parasti sver zem 15kg (lielākoties) - tā ir vismaz 4x mazāka slodze.
vienīgais braucot rats netiek uzlikts uz celma, vai saknes un pa vidu ļurkāts nemitīgi.
vilcienos cik esmu pamanijis, ir tas āķis, un malās metāla stieņi vai kas tur, man pret tādu karināšanu nebūtu nekas pretī, ja visam ratam apkārt būtu kāds metāls, bet ja tikai pusei, tā jau ir aploka locīšana.
Vilcenu āķos velo ne tikai karājas aiz āķa bet ar ratu atspiežas pret reni. Neesmu stiprs inženierzinātnēs, bet pie šādas iekares pietiekami nozīmīgai daļai no vibrāciju enerģijas būtu jāiet “parastajā” veidā caur riepu.
pie reizes … Fox/Rs dakšu nekarinātāji … RS un Fox(Manitou iekšā neesmu līdis) ir dakšas ar slēgto eļļas vannu un šīs dakšas ir ieteicams laiku pa laikam apgriezt kājām gaisā,lai eļļa uzsūcas tajos sūkļos,kuri ir zem blīvslēgiem … Savu Reconu pirms nopietnākiem izbraucieniem vienmēr uz nakti atstāju kājām gaisā un dakša strādāja labāk … un,ja ir RS dakša ar motion control,tad viņu arī var griezt kājām gaisā,tik mazāk ieteicams spaidīt to tādā stāvoklī,jo MC tomēr var sākt sulot,laist eļļu no zilā puļķa