latvijā nav neviena jauna vilciena, ir tikai vairāk vai mazāk rekonstruēti. man šķiet, ka dīzeļos āķi nav katrā vagonā. lillā-dzeltenajās eļektričkās visās ir āķi katrā vagonā, a nerekonstruēta zaļa eļektrička vai tad kāda vēl brauc?[/quote]
Ir vēl nerekonstruētas eļektričkas, daudz nav, bet pa kādam vagonam parādās. Bet rekonstruētajos vagonos visos nav tie āķi. Katru dienu braucu ar vilcienu un šorīt pat, tajā vagonā kurā sēdēju, āķu nebija. Jāskatās uz zīmītes pie durvīm.
Daksha “nosēdās”. Varēja piepumpēt, bet tāpat palika gandrīz “bottom out”. Servisā nomainīja kādas detaļas, bet tāpat īsti nevarēja paskaidrot, kas par lietu. teica, ka vajag biežāk vest uz servisu. Kaut arī ritenim pat 1000 km vēl nebija.
Es nesaku, ka vainīgs vilciens. Vienkārši radās jautājums.
Runājot par vilcieniem, lūdzu nejauciet tikai elektriskos ar dīzeļiem ! Dīzeļos velosipēdiem ir atvēlētas tikai trīs vietas un tikai tajā galā, kur NAV dzinēja !!! Ja trāpās vilciens ar dzinējiem abos galos (piem. 16.45 Rīga-Krievupe), tad nekā ! Jāstāv kopā ar velo tamburā, vai arī jastumj iekšā salonā.
Par to karināšanu es arī domāju, ka tās ir muļķības. Nekas tai dakšai nevar notikt, pie tam vēl FOX !
Esmu samērā daudz vedis riteņus vilcienā un nekas slikts nav noticis. Tās karināmās vietas ir dažāda platuma - dažās mtb riepu nevar dabūt iekšā, citas atkal tik platas, ka ritenis diezgan stipri šūpojas.
Ja ir bail saskrāpēt aploku, varbūt var starp āķi un aploku ielikt kādu lupatu vai ko tamlīdzīgu. Vai aplokam vienā vietā uztīt izolācijas lentu.
Par dakšām esmu dzirdējis no citiem braucējiem, ka Rock Shox dakšām nepatīkot, ja tās transportē apgrieztas ar kājām gaisā.
Varbūt kāds zinātājs var pakomentēt, vai tāda problēma tiešām eksistē?
RS ir diezgan pofig.
Manitou kādu brīdi nestrādās lokauts, bet kad eļļa satecēs atkal lejā, viss atkal būs labi.
visām citām dakšām var būt nelieli, ĪSLAICĪGI kompresijas traucējumi.
gaisa dakšām ilgstoši atstājot otrādi, var nedaudz pazust spiediens. piepumpē un brauc tālāk!
es savu velo ar Reba jau kadu gadu karinu garaza aiz priekseja rata. pirms paris nedelam pazuda lockout un man ari ienaca prata doma, ka varbut vinai ta karasanas tomer nepatik.
visu gadu nekas, un tagad dakša beidzot attapās, ka tai tomēr nepatīk, ne?
Es savus ričukus ar FOX, SID, Recon dakšām vēsi karinu pie sienas… Nekas un itin nekas nemainās, vienīgi vairāk vietas dzīvoklī.
p.s.
Ansis doši vien formulēs precīzāk…
Kad ritens karājas pie sienas vai vilcienā, tad slodze uz aploku un dakšu ir ~10-14kg, kad cilvēks brauc pa ceļu, tad slodze uz ratu un dakšu ir vismaz ~(75+13)/2=44kg. Ja brauc agresīvu krosiņu pieļauju, ka slodze uz dakšu un ratiem brīžiem ir vairāki simti kg. Tādad, ja kāds uztraucas par defektu rašanos ritenim karājoties pie sienas, tad par reālu braukšanu labāk pat nesapņot!
secinājumi:
Kariniet droši velo pie sienas un vilcienosm, lai labi ripo :)
Atkal kāds pētijums veikts? Nu kur var raut šitādas muļķības un peteikt, ka ‘neviens’ tā nedara!
Savu fox un sid esmu karinājis un nekādas dīvainības novērojis neesmu!
es savu riteni ar R7 arī dzīvoklī turu piekārtu aiz priekšējā rata. ritenis tādā veidā tiek uzglabāts jau pusotru gadu - nekādu problēmu. kā jau rakstīja fubar, noņemot riteni no āķa, kādas 5 minūtes nestrādā lokauts (laikam eļļa sakrājas augšā un kamēr notek līdz lokaut mehānismam, tas īsti nedarbojas). citādi nekādas kaites neesmu ievērojis.
par tām slodzēm uz ratu tā īsti Kārlim nepiekrītu - karinot aiz rata, tas tiek pakļauts savādākai slodzei nekā braucot ar riteni. vai tas spēj būtiski ietekmēt rata izturību, tiešām jāprasa Ansim, bet dzīvē neko tādu neesmu novērojis.
nu, vienam paziņam FOXam no labās bikses iztecēja eļļa. bet tik pat labi tas varēja būt ražotāja defekts, jo pēc saļņiku nomaiņas problēma ir pazudusi.
Slodzes ratam pieliktas savādāk, bet gan jau tāpat tās visas uzņem spieķi, kas strāda uz stiepi. Un protams, ka miera stāvoklī esoša 10kg velosipēda pašmasa rada daudz mazākas slodzes, nekā tā pati pašmasa + vēl braucēja masa kustībā…
[quote=KarlisB]Ansis doši vien formulēs precīzāk…
Kad ritens karājas pie sienas vai vilcienā, tad slodze uz aploku un dakšu ir ~10-14kg, kad cilvēks brauc pa ceļu, tad slodze uz ratu un dakšu ir vismaz ~(75+13)/2=44kg. Ja brauc agresīvu krosiņu pieļauju, ka slodze uz dakšu un ratiem brīžiem ir vairāki simti kg. Tādad, ja kāds uztraucas par defektu rašanos ritenim karājoties pie sienas, tad par reālu braukšanu labāk pat nesapņot![/quote]
Par kg pareizi, bet vispār tas nav gluži tas…
Ja runā par vibrāciju un sitienu tipa slodzi, braukšanā lielāko daļu no tās absorbē riepa. Bet uz vilciena āķa šīs vibrācijas saņem uzreiz aploks, un uzpumpēta riepa ap to tās slāpē mazākā mērā.
Mūsdienu riteņiem dakša pati par sevi ir visai trausls elements, kas tomēr pat sacensību slodzē ļoti reti lūst. Tas tāpēc, ka divi galvenie izmēri: steering tube leņķis un ass izvirzījums uz priekšu no steering tube iedomātās ass ir ļoti labi pārdomāti. Triecieni agresīvā braukšanā tiek uzņemti tā, ka apakšējo gultni pa visu tā perimetru spiež iekšā rāmī u.c. tehniski smalkumi, kas spēlē lomu.
Iekarinot riteni vilcienā, viss pārdomātais aprēķins vairs nav spēkā. Tur notiek tīrās šausmas: rats tiek stieps olā, dakšai zari tiek lauzti nost no steering tube, headset gultnis tiek uz priekš lauzts ārā no rāmja. Šādā situācijā riteni no salaušanas glābj tikai tas, ka masa, kas karājas, ir 10…15 kg (eksistē taču arī tūristi ar bagāžniekiem, piedodiet).
Starp citu, es necik nebrīnītos, ja kāds regulāri vilcienā karinātu riteni aiz rata ar lēto vienkāršo alumīnija aploku vienā un tai pašā spieķu spraugā (!), tad tas alumīnijs tajā vietā sezonas laikā būtu tā nogurdināts, ka braucot ieplīstu.
Mainīju savu saplīsušo aploku DT X455 Kurš ražotāja defekta dēļ bija atvēries pa vidu vaļā. Veco intereses pēc mēģināju salauzt. Man ar +90Kg neizdevās šo neiespieķoto apjoku salauzt, arī kuvaldam šis proces padevās grūti. Nav tie aploki tik vāji, ka pakarinot ~10-15kg viņu varētu traumēt, turklāt vēl iespieķotā stāvoklī.
KarliB, metālu izturība pret dažādām slodzēm ir ļoti dažāda. Ne velti par konstruktoru un inženieru biezo mācību grāmatu “metālu izturība” savā laikā stāstīja leģendas. Metālam nav vienalga, vai tu pāris reizes spied vai iebliez ar kuvaldu, vai vairāku stundu garumā tricini to ar 10…15 kg smagu āmuriņu (vilciena gadījums, apgriežot situāciju otrādi). Metālā atomu kodoli ir sakārtojušies režģī, un kā Kulona spēki noreaģē uz deformācijām, tas ir jārēķina. Vai vismaz jāskatās grafiki augstāk minētajā grāmatā.
F-1 alumīnija detaļu laikmetā (aproksimējoši līdz 1985.g.) ļoti liela daļa tehnisko avāriju bija tieši alumīnija detaļu plīsumi no ilgstošas slodzes.
Mēs varam justies laimīgi, ka 10…15 kg slodze ir pārāk maza, lai satraumētu aploku, bez tam uzpumpētā riepa tam apkārt arī slāpē vibrācijas.
Es nebūtu pats no sevis iesaistījies šajā diskusijā, jo man nav nekā pietiekoši konkrēta, ko teikt. Esmu vedis šosejnieku uz Tukumu, uzkārtu uz āķa, zem āķa palicis biezu lupatiņu. Mierināju sevi ar pārliecību, ka man tas vellis ir viegls, un aploks arī nav no lētākā alumīnija.
Manuprāt, vienīgās potenciāli kaitīgākās kustības varbūt ir tās, kuras rodas, vilcienam sabremzējoties un uzsākot braukšanu. Atkarībā no uzkarināmā statīva platuma šis brīvgājiens un pendelēšanās šurpu turpu (braukšanas virzienā un pretēji tam) var būt diezgan ievērojamas.
Ierosinu visiem ieintersētajiem kopā pavizināties ar vilcienu! :) Tad būs iespējams uzkarināt velosipēdu un praksē redzēt, kādas tieši ir tās kustības un kur ir lielākā slodze.
Kad RVR elektrovilciens brauc arī vienmērīgi, vibrācijas uz korpusu ir ne pa jokam. Pamēģini pagulēt, piespiedis pieri vai pakausi kādai braucoša vagona dzelzs daļai! Rakstīt arī normāli nevar, ja vien kaut kā viltīgi necenšas fiksēt elkoni, plaukstu u.tml.
Neviens no šeit rakstītajiem argumentiem mani nepārliecināja, ka karināt aiz rata būtu labi. Vilciens kustas un vibrē, un reāli rats saņem spiedeinu uz vienu kvadrātcentimetru (nevis caur ruepu uz visu ratu kā tas ir braucot).
Pie sienas mājās karinu riteni horizontāli aiz rāmja (vajadzīgi divi palieli āķi vai dzelži sienā). Priekšējo ratu noņemu, un stūri sagriežu paralēli sienai. Ratu uzstutēju (nevis uzkarinu)… Nu tā kaut kā.
velo svars nav tik liels,lai uztrauktos par deformācijām karinot to pie āķa aiz pr. vai aizm. rata, vienigais ka apskrāpē ratus un šad tad arī rāmi, tas šķiet ir vienīgais faktors.
raiter, piedod, bet vai Tev istaba arī vibrē kā vecs RVR vagons?
Veloveikalos un servisos taču karina vertikāli aiz viena rata, un nav dzirdēts, ka tas bojātu riteņus.
Ilgstoša vibrācija, lai arī ļoti mazas amplitūdas, ir tieši tā, kas nodara lielāko ļaunumu. Domāju, daudzi ar skrūvēšanu saistīti puiši un vīri būs ievērojuši, ka 30…20 gadus vecām ~ 220 V kontaktdakšiņām skrūvītes, zem kurām ir ieklemmēti vadiņi, ir paskrūvējušās vaļā (sevišķi tas attiecas uz vecajām padomju dakšiņām). Lieta tāda, ka 50 Hz maiņstrāva kontaktdakšiņas stienīšos inducē Fuko strāvas, kas pārvēršas mehāniskajās svārstībās. Niecīgās pēc spēka un amplitūdas, bet ar to pietiek, lai 20 gadu laikā normāli pievilkta skrūvīte atskrūvētos vaļā.