Veloraidījums

Protams visiem visi raidījumi nebūs interesanti, tēmas būs vai zināmas vai vienkāši neinteresēs

aplams viedoklis… viss atkarīgs no pasniegšanas veida :) /to pašu parādīt kā noregulēt stūri/sēdekli ar smuku meiču-mehāniķi - un tev tev būs liels pulks fanu/

Arī zināmas tēmas var būt interesantas. Tāpat kā negatīvas emocijas arī ir emocijas (ar to gan nevajag aizrauties).

Delfins, vecais teiciens “sex sells” pēc kāda laika pārstāj strādāt, t.i. cilvēkiem apnīk smukās meičas, kas novērš uzmanību no pamatdomas. Attiecīgi nomainās mērķauditorija. ;)

Mans viedoklis ir reāls, nevis aplams. piekrītu, vajag atrast vairākuma gaumei atbilstošu pieeju, bet paši tak zinat, ka vienmēr kāds procents ir neapmierināts ar kko. Bet tikai smukas meitenes neies krastā, par cik starp braucējiem ir arī pietiekami meiteņu, kurām labāk patīk skatīties uz smukiem puišiem.
Kopējā noskaņa tagad ir skaidra, atliek tikai tikt galā ar noformējumu, bet pirmie iespaidi jums būs pieejami ar treilera iznākšanu, tad ar varēs vairāk padiskutēt. ja ir vēl kādi ieteikumi droši rakstiet.

Ieteikums ir padomāt arī par velotūrismu, jo šis atpūtas veids LV nav pārāk izplatīts. Maršruti, velosipēdi, ekipējums u.c. lietas, kas saistītas ar velotūrismu, un varbūt pat ne tikai LV, bet arī ārpus. Vismaz priekš manis tas būtu kaut kas interesants, par sacensībām, detaļu testiem, hvz vai varēs piesaistīt auditoriju, jo tie jau ir aktīvi velo lietotāji, paši piedalās sacensībās, paši interesējas par detaļu testiem, bet ja interesanti pasniedz…ko var zināt:)

Par formātu TV vs. internets, man patīk Vides Faktu pieeja - viņiem ir raidlaiks TV un ir visi raidījumi pieejami Vimeo: http://vimeo.com/user2643944/videos

Ir veiksmes formula šādam pasākumam! Pasniegtajai informācijai jābūt OBJEKTĪVAI!!! Kāpēc ir miruši visi iepriekšējie projekti? Tāpēc, ka tur 90 % tika skalota apmaksāta informācija. Cilvēkiem ātri pielec, ka tas ko viņam borē, ir apmaksāts un kalpo kāda konkrētām interesēm. Interese par šāda tipa projektiem zūd ātri. Baidos, ka pseido godīgi testi arī nepavilks. Visam jābūt GODĪGI, informācijas sniedzējiem jābūt ar reputāciju (nevis pupainām meičām, kurām pagrūd apakšā ko gribi, ka tikai pasākums apmaksāts).

Sliktā ziņa ir tā, ka manis minētajā formātā Latvijā diez vai projekts ir dzīvotspējīgs ilgtermiņā.

Nu par tām meičām man bija tikai piemērs - visu nosaka pasniegšanas veids (kreatīvi un dažādi).
Nupat jau LTV7 atgriezās vienīgais basīša raidījums “Basketbola apskats”, kur apstāsta notikums vietējās līgās. Beigās nedaudz joku (Kurš kuru?) un top5. Nekas īpašs, bet tomēr labāk nekā kaut kāds tups seriāls.

Raidījuma vadītājs gan kā ierakts stabs… Labs piemērs in-real-life, no kā pamācīties kļūdas :)

Top 5 crashi no gonkām :)

offtopik: Kaspars varētu piestrādāt pie crash-iem :)

Vēl kas, mini-raidījumiem nevajag obligāti video - der pāris bilžu slaidšovs ar komentāriem. Tādējādi aptverot mazliet vairāk notikumu.

Man savukārt labāk kāds Discovery raidījums nevis tups LTV7. :p
Tas tikai kā piemērs. Nevar salīdzināt savā starpā dažādu saturu (seriāli/filmas/raidījumi).

Gaidam decembri un solīto prezentācijas materiālu. Tad jau redzēs, kas tur būs “sakreativēts”. ;) Mani tas vārds nedaudz baida. Jo no pieredzes ar mūsu pašmāju kreatīvajiem darboņiem nav radies labs iespaids.

Devil_Inside, tu gribētu, lai mums to raidījumu veidotu lietuvieši? Kur tad radīsies tā kvalitāte, ja neviens nemēģinās strādāt un nepieļaus kļūdas?

Vispār jau pa LTV7 ir gan labi, gan slikti raidījumi, tāpat kā pa Discovery. Būsim objektīvi.

Es tikai norādīju, ka nav korekti salīdzināt seriālus ar informatīvajiem/izklaides raidījumiem, jo katram ir sava auditorija.
No vārda “kreatīvs” es Latvijā baidos, jo esmu redzējis pietiekami daudz pašmāju “kreativitātes” izpausmes, kad cilvēki uzskata, ka smadzeņu iznešana ar saraustītiem attēliem, spilgtām krāsām un skaļiem saukļiem ir “kreatīvi”. Pie mums šis vārds reti kad iet kopā ar kvalitāti.

No kurienes uzradās lietuvieši? 8O

Kuru daļu es neskaidri uzrakstīju? ;)

citadalatvija.lv

Pie mums LV nezkāpēc valda uzskati, ja peļņa nav vismaz 100%, tad neko nedarīsim… Tieštāpat būs arī ar raidījumu - kurš ta ies rausies un tērēs brīvo laiku/naudu, ja nebūs atdeve kabatā… Kaut kādu vienu reizi jau var izvilkt.

Jau iekļauts plānā. Pārējiem ar paldies…

Karbonwheel, vinekārši strādā un taisi augšā to raidījumu, tad jau redzēsi, kas, kā - kur jāpielabo, kas jāpapildina, kas jāpamaina. Šeit tu sākumā sakarīgus padomus neatradīsi. Tici man, neviens producents, pirms jauna raidījuma gatavošanas, neskraida pie potenciālajiem skatītājiem un neprasa vai jūs skatīsieties?
Bez tam šeit XC ir reģistrēti 2600 dalībnieki. Dmāju, ka no tiem labi ja puse ir daudz maz aktīvi lasītāji. +/- 1000 cilvēki, kas interesējas! Tā nav tava auditorija. Kā piemēru varu minēt TV - 1000 auditorijas ir 0.05 reitinga punkti TV - tas ir smieklīgi pat priekš maziem nišas kanāliem. Šāds raidījums VAR pastāvēt tikai ar nosacījumu, ka to rāda agri no rīta/vēlu vakarā un tas nāk ar saviem sponsoriem (maksā par ēteru).
Taču tas noteikti nav iemesls, lai necenstos - dari, taisi. Sliktākajā gadījumā gūsi labu pieredzi, zināšanas un jaunus draugus ;)
P.S. Gadījumā, ja sadomā, ka vajadzīga arī studija - padod ziņu, iespējams, ka varēšu palīdzēt!

Kopsh pirmaa puikas piedzimshanas (7 g atpakalj) muusu gjimene dziivo vispaar BEZ televizora un BEZ peerkamaas preses. Shii viena raidiijuma deelj pilniigi noteikti TV kasti savaa dziives telpaa atpakalj nelaidiishu. Taa kaa atvainojiet aktiivisti, bet Juusu plaanotais raidiijums man ir vienaldziigs. Sev intereseejosho informaaciju pilnaa meeraa smeljos www.

Mūsdienās iekš TV tiešām nav ko līst (es būšu pesimistisks, bet šim te raidījumam bez nopietna sponsora netikt uz ekrāna).
Visa jaunatne (potenciālie skatītāji) praktiski dzīvo pie monitora, nevis TV. Drīz vien iekš katra TV būs google-tv (tas pats vien wraperis priekš youtube) un attiecīgi ja tevis internetā - par tevi zin tikai mājsaimnieces, kas nekad nekāps uz velo.

Starpcitu, pat “ko liidziigu Top Gear”…

http://www.youtube.com/watch?v=N77GAsv8X-Q

…ko liidziigu Top Gear?..
Nav izdomas pashiem?
Ctrl+C Ctrl+V ir viss Juusu radoshais potenciaals?
Principaa nebriinos.
Turklaat Top Gear raidiijuma pamataa ir HUMORS. Paarsvaraa labs britu humors. Par zaljo domaashanu, par politkorektumu, pashiem par sevi galu galaa.
Latvieshiem humors saakas un beidzas pie Zhurkas Korneelijas.
Lai labi ripo!