Devos šodien uz Rīgu ar domu nopirkt velokurpītes, jo biju salasījies, ka visur tādas atlaides, tādas atlaides, nu atlaides jau bija gan, bet vairākās bodēs nebija mana izmēra, beidzot iepirkos ZZK NW Kameleon, gribētos dzirdēt viedo un piredzējošo atsauksmes par šo modelīti.
Atradu INFO no aiz okeāna foruma:
http://www.backcountry.com/outdoorgear/Northwave-Bike-Kameleon-Mountain-Bike-Shoe-Mens/NTH0071M.html
Esot gana labas :)
Nu jau par vēlu kko uzklausīt! Drīz pats varēsi patiesību atklāt!
Paldies tiem, kas pakomentēja, bet gribējās dzirdēt no kāda personīgās piredzes, bet laikam tādu nav.
Velc tak kājās un stāsti kā ir :)
nu tad kaa bus ir verts pirkt vai nee ? :)
nu pirmie iespaidi pabraukājot ap māju ir labi, kaut ko vairāk varēs pateikt, kad būs kādi pārdesmit kilometri nopedalēti, pagaidām neko sliktu pateikt nevaru, kurpes ērtas, sevišķi patīk aizzdares mehānisms (savilcējs). Neko vairāk pagaidām pateikt nevaru jo nav ar ko salīdzināt, sīs ir manas pirmās velokurpes
Lai nav jātaisa jauns topiks…
Nevaru saprast, vai ir vērts iemīlēt sani un ņemt šīs kurpes no crc,
vai nenožmiegt to dvacāru un paņemt šīs no ebaja.
Gaerne esmu mērījis, tur skaidrs, ka der 47 izmērs, par Diadorām nezinu. Kā ir ar Diadōras izmēriem?
Man kādreiz bija DIADORA, un izmērs atbilda…
[quote=duuzis]Lai nav jātaisa jauns topiks…
Nevaru saprast, vai ir vērts iemīlēt sani un ņemt šīs kurpes no crc,
vai nenožmiegt to dvacāru un paņemt šīs no ebaja.
Gaerne esmu mērījis, tur skaidrs, ka der 47 izmērs, par Diadorām nezinu. Kā ir ar Diadōras izmēriem?[/quote]
Tās no ebaya ir labākas, jo tām ir savilcēju stiprinājums augšā, tas stabilāk turēs kāju kurpē.
der gan…
Tam ir jānāk komplektā ar pedāļiem
Kam atbilda izmērs? Man neviens apavs nav 47 izmēra, maks 46, bet velokurpes, ko esmu piemērījis (Gaerne un Time) vajag 47 izmēru. Diadorām šaubas rada tieši izmērs, jo īsti nezinu vai 47 derēs…
Kam atbilda izmērs? Man neviens apavs nav 47 izmēra, maks 46, bet velokurpes, ko esmu piemērījis (Gaerne un Time) vajag 47 izmēru. Diadorām šaubas rada tieši izmērs, jo īsti nezinu vai 47 derēs…[/quote]
Man šķiet ka velokurpes tieši vajag vienu izmēru lielākas…
Man ar tā šķiet, jo tāda iemesla pēc tiku mainījis apavus, un tagad kāja jūtas super. Būtu labi, ja varētu tās DIADORA’s kaut kur pamērīt, tad būsi drošs, ka neaizšauj garām.
P.S. Apavu izvēlei atdotu balsi par otrajām.
Man ar gaerne ir 46, bet faktiskais visām normālām (kedas nenēsāju) kurpēm ir 44, domā rēkini pats, un ja tā abstraktāk domāt, labāk paņemt lielākas, nekā mazākas.
Man arī Gaernes ir 46, un kāja ikdienas tupelēm ir 44, iepriekšējās 45 izmēra spieda :(
Neesmu e-pastu skatījies, tāpēc nav atbildes. :) Pārbaudu reizi dienā ap 20.00. :)
Nu man ir apmēram 45-46 izmēra kāja. Kupes, kas patreiz kājās ir 46 izm., tūliņ vilkšu zābakus, kas ir 45.5 izm., bet ir arī kurpes, kurās rakstīts, ka ir 44 izm. Gan jau ir kādas kedas arī ar 45 izmēru.
Man domāt, ja tev ir 45 izmēra kāja, tad tās Gaerne velokurpes točna vajadzēs 46 vai varbūt lielāku. Aizej Veloprofā pamēri.
Ja man ecco (tas gan nav nekāds etalons) der 43, tad Gaerne 45 bija ok. Tā kā 2 izmēri klāt ir jāskaita.
Esmu mērījis 2 Gaerne modeļus- abiem derēja “manējais” izmērs. 42- kā visiem ielas apaviem (ecco). Kāja jūtas ļoti brīvi. Salīdzinājumam, šosejnieces man ir Carnac 42.5 izmērs- un tās pieguļ ļoti cieši.
Iesaku nenožmiegties, uzlaikot un pirkt vietējās bodēs. Domāju patreiz var atrast izdevīgu cenu.