Salīdzinājumam, man ir Diadoras tāds pavecāks modelīts ar izmēru 46, bet kāja 45… :)
ir taču forši pamocīt veikalus ar laikošanu un tad pasūtīt par 5Ls lētāk no ārzemju bodes. Un tad vēl beigās ieberzties, jo šad tad gadās, ka jauniem modeļiem ar vecajiem modeļiem tie izmēri tomēr īsti nepas. Vai arī nav vienādas izjūtas starp dažādiem vienas virmas vienādu izmēru apaviem. Bet var jau arī paveikties…
Ja tā atšķirība būtu tikai Ls5, nu kaut vai Ls10, tad nedomājot paņemtu vietējā bodē. Bet…
P.S. Ja ir kaukas līdzīgs par cenām, kas līdzīgas turienes, tad esmu atvērts piedāvājumiem.
Nu jā, tām oldšūl gaernēm alternatīvu baigi daudz nav! Grūti iedāvāt trekno gadu kurpes pa lieso gadu cenām! ;)
Kas attiecas uz diadoru, it kā piedāvājums nav slikts (nezinot, cik maksā šipings uz LV), bet diadora ir tas, kas priekš velo ir pilnīgi sūdi. Bet tas ir tikai subjektīvs vērtējums. Pieļauju, ka citi teiks ko citu!
ir jau daži, kas brauc ar diadorām :)
[quote=FOX]Nu jā, tām oldšūl gaernēm alternatīvu baigi daudz nav! Grūti iedāvāt trekno gadu kurpes pa lieso gadu cenām! ;)
Kas attiecas uz diadoru, it kā piedāvājums nav slikts (nezinot, cik maksā šipings uz LV), bet diadora ir tas, kas priekš velo ir pilnīgi sūdi. Bet tas ir tikai subjektīvs vērtējums. Pieļauju, ka citi teiks ko citu![/quote]
Diadorām šiping maksā 26$, tur tak aksīts. Kopējais cīapars saņemot paku ~Ls45.
Cits jau saka, ka basīti aģikos ar nevar uzspēlēt un ar rosiņjola sniega dēlis ir pilnīgs cūc…
Sūds ne sūds, bet galvenais lai kāja labi jūtas. Vai tā ir Diadora vai hvz kāds ūberkrutais mega-brands. Man piem. no līdz šim mērītajām NorthWave labi derēja. Iespējams pie tām arī palikšu, kaut domāju nav tas kvalitatīvākais brends. Būtu miljonārs, tad 100 punkti uz tādu NW nemaz virsū neskatītos.
Man, kad meklēju kurpes dažos veiklaos bija mans 45 (46) izmērs. Un tās kuras bija bija vai nu pārāk dārgas, vai pārāk sū… īgas, lai pirktu. Bet Shimano, kuras patiešām gribēju, izpētot aprakstus u.t.t. Latvijā tad nebija nopērkamas un neviens nevarēja pateikt, kad viņas būs. Tieši tās pats ar ziemas velokurpēm. Nu labi mazliet nokavēju, vajadzēja septembrī pirkt, bet uz šo brīdi arī mana izmēra nekur nekādu kurpju Latvijā nav vispār! Ko tad lai dara, ja nav piedāvājuma. ZZK man vispār teica priekškam tev ziemas kurpes, nopērc mokasīnus :D. Tagad gaidu sūtījumu no CRC.
Par ziemas zābakiem runājot, bija normāls piedāvājums no Veloprofa…
[quote=Baltais]ir jau daži, kas brauc ar diadorām :)
http://www.bob-rock.com/teams.asp[/quote]
Nu viss jau kārtībā. Pa lielam marketings tur ir ok, jo ir vienā grupā ar canondale.
Man, kad meklēju kurpes dažos veiklaos bija mans 45 (46) izmērs. Un tās kuras bija bija vai nu pārāk dārgas, vai pārāk sū… īgas, lai pirktu. Bet Shimano, kuras patiešām gribēju, izpētot aprakstus u.t.t. Latvijā tad nebija nopērkamas un neviens nevarēja pateikt, kad viņas būs. Tieši tās pats ar ziemas velokurpēm. Nu labi mazliet nokavēju, vajadzēja septembrī pirkt, bet uz šo brīdi arī mana izmēra nekur nekādu kurpju Latvijā nav vispār! Ko tad lai dara, ja nav piedāvājuma. ZZK man vispār teica priekškam tev ziemas kurpes, nopērc mokasīnus :D. Tagad gaidu sūtījumu no CRC.[/quote]
man tieši tāda pati ķibele - kuras gribēju pirkt (Bontrager) nebija mana izmēra, kuras derēja tās bija par dārgu, pavisam lētās arī negribējās pirkt, beidzot ZZK nopirku NW un par cik tās ir manas pirmās kurpes tad nav ar ko salīdzināt, bet pagaidām (cik nu ir iznācis pabraukt) esmu apmierināts. nezinu kas būs kad sāksies sezona un viņas dabūs trūkties pa īstam
Ir NW freeride tumšajam sezonas laika periodam un snowam arī NW, domāju ka šā segmenta apavus pieprot ražot!
Es ar NW freeride tipa velokurpēm pirktām kā reiz kautkad februārī braucu līdz pat šim brīdim ieskaitot visadas gonkas etc pa vidam un neko… ne mazako pazimju ka kaut viena dalja no vinjam grasitos sabojaties. (tfu tfu tfu) Varbūt nav “performance” kurpe, toties ļoti ērta kā braukšanai tā iešanai :)
Sveicināti velodraugi :)
Ir pagājusi mana pirmā SEB mtb sezona un esmu riktīgi ar šo visu “saslimis”.
Kā nu gadījās kā ne, bet ziemassvētku vecītis bij atstājis zem egles pedāļus (ne savus) priekš velokurpēm, tātad meklēju velokurpes…
pašlaik esmu noskatījis Gearne G. Tekna iekš veloprofa, bet cena biku pa sālītu, varbūt kāds no shejienes var piedāvāt kautko pa saldāku cenu?!
Cena, ko varētu atļauties būtu ± 45 ls
Kāds aptuvenais izmērs nepieciešams? Man te rūķis ausī čukst, ka Veloprofā briest veco kurpju modeļu izpārdošana.
Ivar, ceru info par kurpju izpārdošanu parādīsies gan webā gan šeit… ;) Arī man būtu interese uz kādu 44 izm.
info parādīsies veikala lapā. Plānojas nākam nedēļ.
ielas kurpēm ir apm. 44 - 43 izm. :)
Par kurpēm man arī būtu interese :) 42.izmērs manai kājai.
Ir aizķērušās SCOTT PRO Carbon 42 izmērs Ls 75

vai
Mavic Fury, izmērs 42.5, cena caur e - pastu…gaidu piedāvājumus…