Veloceliņš Imanta-Lielupe

Es gan pagājušogad, kad braukāju uz darbu, tur gandrīz katru dienu braucu, bet darbdienās jau tur maz ļaužu, tā ka nekādu problēmu un klusāks nekā gar šosejas malu. Brīvdienās gan tur nav ko darīt. Redzēs kāds šogad segums tur būs, vai nebūs pavisam samaitājies pēc bargās ziemas, tad gan būs jārullē pa šoseju :)

[quote=kurjers]Nez ko man tur darīt?! Biju domās kā šī foruma dalibnieki ir jau tāda limeņa braucēji, ka vairs nebraukā pa v-celiņu.
Reti kurš no jums dzīvo blakus celiņam, un nokļūt kaut kā vajag lidz viņam.Gribot negribot ir jābrauc pa pilsētu, cauri satiksmei. Tas ir daudz bīstamāk par šosejas malu, bet tur neiet cauri tādi gājieni - kā gribu tā maucu!
Uzskatu ka v-celiņš tomēr ir vairāk domāts vecākiem ar bērniem, pensionāriem, utt. Nevis tautas klases 2-4 koridora čempionam, kurs tur mēģina atstrādāt "4) siltā laikā var praktizēt svētdienas braucēju un gājēju apdzīšanu :) Tur jau tas sāls.
Pats braucu pa šoseju CAURU gadu, un 9 gadus no vietas.[/quote]

Precīzāk i nepateiksi. Veloceliņš ir priekš cilvēkiem ar ļoti stipriem nerviem.

Sniegs pilnībā no celiņa nokusis, visur var izbraukt. Netīrīts, protams :)
Vispār grūta tā izvēle. Uz šosejas tās mašīnas tā ātri brauc. Bail no pārgalvīgiem braucējiem, kas apdzen pa 1. joslu.
Bet ar šosejnieku droši vien pa celiņu nebraukšu.

Uz veloceliņa novilkt uz snuķa ar letālu iznākumu praktiski neiespējami.
Pa šosejas malu kad tev garām vico visādi ātruma pārsniedzēji ir bik neomulīgi.
Cenšoties braukt pēc iespējas tuvāk labajai malai lai būtu tālāk no auto sanāk braukt pa nelīdzenu un bedrainu ceļu. Bedres jāapbrauc pa labo pusi tb pa smiltīm.
Tumsā pretimbraucošās mašīnas apžilbina un neredzi tās pašas bedres un ceļa/grāvja malu.

Braukt jau var, bet pirmās reizes ir stresiņš.

Uz veloceliņa segums ar nav ideāls, bet visā visumā braukšana ir vieglāka un drošāka.
Šķiet ka uz veloceliņa biežāk gadās stikli.
Dzirdēti biesmu stāsti par ļaunprāšiem kur vāķē vientuļu velobraucēju.

Protams, veloceliņš, tā pat kā šoseja nepieder man vienam un man ir jārēķinās ar apkārtējiem.
Un PROTAMS veloceliņš… tā pat kā šoseja nav treniņa trase kur acis pārgriezis var mīt un justies droši.

Pa šoseju jau neviens jauno likra tērpu un “pārcilvēcisko” ātrumu nenovērtēs. :)

Vai kāds var pateikt, kāds uz veloceliņa pašlaik ir sniega kārtas biezums? Un vispār, cik tur viegli tagad būtu pabraukt? Dikti niez.

pirms triis ned(vairaak gandriiz nav snidzis) celins bij ideaals(gandriz tirs), ciets, lidzens. vism lidz babitei. ja ir velme pec kompanijas piesakos

man arī kopš vakardienas ļoti gribas izbraukt un veloceliņš tepat pie mājām.
Arī varētu piedāvāt kompāniju,bet bail,ka netikšu līdz,jo kopš novembra beigām neesmu braukusi.

Paldies par atbildēm, bet es nenocietos un jau pats pārliecinājos, ka celiņš iztīrīts godam. Pēdas gan nosala.

Ja ir cilvēki, kam der startēt darba dienās no Imantas ap 16:00, tad varētu uzorganizēt nelielu pavizināšanos līdz jūrai un atpakaļ.

arī no Babītes lidz Priedainei ir braucams?

Kuru dienu laižam ?

Tálák par Babíti nav tíríts,šodien biju uz to pusi aizripinājis…

Vai esmu pareizi sapratis no šīs diskusijas - viss veloceliņš no Depo līdz Priedanei un pēc tam tālāk līdz jūrai vēl nav izbraucams? Vai pareizi sapratu, ka tas ir tīrīts un braucams tikai vietumis (Imanta - Babīte)?

Kā to ņem. Ja 31.dec bija līdz jūrai aizbraucams, tad kāpēc gan tagad nē? ;)

Respektīvi, jābrauc un jāskatās?! :)
Labāk jau, lai zinātāji pastāsta, jo negribās izpurgāt savu brīvdienu braucot uz dullo tajā virzienā!

Jūrmalā tagad smuki!

nu, no Babites apvedceļa viadukta izskatijas vakar vakaraa joprojam nav braucams sakot no Babites - sniegs un ledus virsuu

Toties var maukt pa jurmaleni , tik velams ar aizm. gaismiņu

[quote=wheelie]nu, no Babites apvedceļa viadukta izskatijas vakar vakaraa joprojam nav braucams sakot no Babites - sniegs un ledus virsuu

Toties var maukt pa jurmaleni , tik velams ar aizm. gaismiņu[/quote]

Tas otrais variants tiek aktīvi izmants, vakar vakarā varēja manīt vairākus velosipēdistus minoties gan turp gan atpakaļ pa šoseju. Visiem gaismiņas spoži spīd :)

Arī priekšā vajag + lieks atstarotājs nabūs par skādi!

ir kas tirits posma no Babītes līdz Lielupei??ir doma tgd lidz jūrmalai aizripināt