Vakar redzeeju riteni (paarkraasots ZZK raamis), kuram bija uzlikti pārsleedzeeju rokturi uz atoņiem aatrumiem, bet zobrati tikai septiņi, un prieksheejais paarsleedzeejs uzlikts mazajiem zobratiem, kas domaats tikai uz lielajiem, Uz paarsleedzeeju trosiiteem bremžu apvalciņi. Puisis teica ka riteniitis likts kopaa Velobergaa.
nav jaunums. arī es savu 2o baiku tur vairs nepirku.
Velobergs bija tas, kas uz Valmieras ielas pie Dzirnavu ielas?
Ir, ir tā. Agrāk vēl pievilināja ar zemākām cenām, bet tagad tās stipri vien pietuvojušās veikala variantam (tikai iespējams, ka dubūsiet nepilnu detaļu komplektu, lietotu…). Raimi jāsaņemās, vai arī nāksies Luminu pārdot.
tā lumina taču neko nav vērta- dauzīta taču…
Lieta tāda ka man nekur neviens neko nav mēģinājis iesmērēt vai nogrūst. Visos veikalos man ir labas attiecības, ja jūtu ka pārdevējs ir nekompetents, padalos ar savu pieredzi. Visā visumā prece jānovērtē pašam vai jāpieaicina speciālists, paļauties tikai uz pārdevēju mūsdienās ir vairāk nekā naivi.
Es arii gribu piemest kaadu vaardu par VeloBergu
Velo Bergs ar ZIBU priekshgalaa ir vienkaarshi drausmiigs iestaadiijums!
Pagaajushajaa vasaraa ar lielu smaidu sejaa kjipa “salasiija” man kopaa veljuku pa 190 latiem.
Peec paaris meeneshiem luudzu piereguleet paarsleedzeejus, jo ljooti slikti darbojaas. Mineetais ZIBA tikai paskatiijaas, pavirpinaaja pedaaljus, paskruuveeja trosiiti shurpu turpu (ko es pati arii protu izdariit) un teica - nu re kaa viss kaartiibaa. Protams, kaartiibaa nebija nekas. Tik sviestainu cilveeku nebiju redzeejusi. PAarsleedzeejs nepaarsleedz aatrumus, bet shis smaidot un aciis skatoties man censhas ieskaidrot, ka viss ir kaartiibaa.
Taapat arii iesmeereeja kaut kaadu briesmiigu spidometru, kursh atnjirdzaas peec 5 meeneshu lietoshanas.
Luudzu apmainiit klani, jo gribeejaas, lai lielaaks zobrats prieksheejais buutu. Lika piemaksaat ap 10 latiem. Peec kaada laika braukaajot klanis noriiveejaas un atklaajaas, ka tas ir no PLASTMASAS!!! Ieprieksheejais bija labaaks, bet vinsj man iesmeereeja suudu un LIKA piemaksaat!
Tieshi taapat bija ar velo seedekli, kush man sapliisa burtiski paaris nedeeljas peec velo iepirkshanas. Visnh man iedeva vietaa JAUNU, liekot piemaksaat. JAUNAIS protams bija kudish suudiigaaks… Protams, to es sapratu tikai veelaak, kad kaadu laiku jau biju braukusi.
Shitaa es vinjam meegjinaaju veel ieskaidrot, ka man krakshkji stuures iznesumaa kaut kaadi… Shis i pirkstu nepieduura, lai to noveerstu, kameer es NEUZSTAAJU - teicu - izjauc un paskaties! Izraadiijaas, gultnji izkaltushi bija un vaidzeeja ieeljjjot…
Kad paar mani naaca apskaidriiba, aiznesu piereguleet veljuku citam cilveekam. Vinsh ar sviedriem sejaa 30 minuutes man centaas noreguleet paarsleedzeeju - un beigaas to arii izdariija, (shobriid tas darbojas nevainojami). Cieniitais ZIBA pat pusminuuti shim pasaakumam nebija gatavs veltiit. Turklaat, mineetais cilveeks, kursh apkopa manu velo, mani arii painformeeja par dazhaadiem “murgiem”, kas bija sadariiti veljukam (piemeram, uz paarsleedzeeju trosiiteem samauktas bremzhu troshu gumijas, kuras bija saluuzushas un trauceeja paarsleedzeeju darbiibu un citas nianses).
Moraale: NEKAD NEEJIET UZ DZIRNAVU IELU UZ VELOBERGU UN NELJAUJIET SMAIDOSHAJAM KJEEMAM un citiem no shii kantora JUUS PIEMULKJOT!!!
Man ar kaut kas liidziigs bija.:(
Nu es tur esmu pirkusi dažas detaļas par ļoti normālām cenām. Ar nopirkto esmu apmierināta, nekas man nav mēģināts “iesmērēt”, jo katram pircējam taču vajadzētu būt acīm pierē, kas redz, ko viņš pērk. Savu velo apkopju un remontēju pati, tāpēc nezinu, kā viņi strādā.
No Veloberga arī es saņēmu ne to ko gribēju un vēl pussaskrūvētu. Dakša, stūre, klaņi nepievielkti, ātrumi korekti neslēdzās - dabūju vairākas reizes brauk, lai visu sataisītu līdz galam. Īsāk sakot Velobergu neiesaku.
Valsts policija informē, starp citu
Konstatēti vairāki ar uzņēmējdarbību saistīti pārkāpumi kādā Rīgas sporta preču veikalā. Policija lūdz atsaukties cietušos.
Ekonomikas policijas pārvaldes (EPP) darbinieki pārbaudes laikā sporta preču veikalā „Velo Bergs”, kas atrodas Rīgā, Dzirnavu ielā 135, konstatējuši, ka tiek veikta nelikumīga uzņēmējdarbība, realizētas preces bez izcelsmi apliecinošiem dokumentiem, kā arī par pirkumu netiek izsniegti ne kases čeki, ne kāds cits pirkumu apliecinošs dokuments, tādējādi pārkāpjot virkni likumdošanā paredzētās normas.
2006.gada 12.janvārī, Valsts policijas (VP) Galvenās Kriminālpolicijas pārvaldes (GKrPP) EPP darbinieki pārbaudes laikā minētajā veikalā līdz visu apstākļu noskaidrošanai un galējā lēmuma pieņemšanai atsavināja vairākus velosipēdus, slēpes, sniega dēļus un to piederumus, kā arī motociklu Suzuki, kam nebija izcelsmi apliecinošu dokumentu. Kopumā atsavinātas preces aptuveni Ls 10 000 apmērā.
Tāpat Ekonomikas policijas darbinieki noskaidrojuši, ka veikalā, pārdodot preci, netiek izsniegti ne kases čeki, ne kāds cits pirkumu apliecinošs dokuments, tādējādi padarot neiespējamu likumā noteiktā kārtībā klientam veikt iegādāto preču remontu, apmaiņu vai preces vērtības atlīdzību.
VP GKrPP EPP darbinieki lūdz atsaukties iedzīvotājus, kuri iegādājušies preces šajā veikalā un kuriem radušās pretenzijas pret „Velo Berg” darbību, un lūdz personīgi vērsties VP GKrPP EPP Stabu ielā 89.
Par minēto faktu uzsākts kriminālprocess par noziedzīgu nodarījumu tautsaimniecībā.
Nu jā, cik tad ilgi tā varēja…
Tagad visi var sākt atminēties drūmos atgadījumus, kas norisinājušies minētajā veikalā :)
Ja pareizi atceros, tas bija tas veikals, kur man nopārdeva velolampiņu bez vienas stiprinājuma daļas -savilcēja. Lietot varēja tīri labi arī tāpat, tādēļ negāju atpakaļ lamāties.
Tur tā visai bieži darījās. Delfi.lv pat šī info ielikta, kādam laikam bija ‘pa nopietnam’ pāri nodarīts. It kā jau nav aktīvā velo sezona, varbūt kāds ‘dēļu&slēpju’ konkurents nomizojis. :)
Es arii tanii suuda veloberga iegraabos!!!
es ar tai veikalaa biju ienaacis, man meeginaaja iesmeereet riteni pa apmeeram 200 ls kursh nebija pat 100 ls veerts, es taa pastiijos, parunaajos, un sapratu, ka tas nau ritenju veikals, bet ritenju kapseeta!!! :)))
he-he,tad tapeec tur viss pilniigi tuksh bi` izvaakts;))
Kādēļ man liekas ka Tu esi tas jaunais pārdevējs?
;)
Kāpēc pēc nedēļas? Nevaru vairs nociesties!