Velobergs

man ar Velobergu un Raimi sadarbiba saakaas, kad vins man salika veco XC velo - summa bija ap 230 Ls un lidzigu velo savam comam

neemu pie vinja del pretimnakosas attieksmes, isiem terminjiem un labas kvalitates - abi ricuki brauc jau 2 gadus un viss ir bumbaas.

par kvalitati nevar sudzeties kautvai tapec, ka daudz ko nem no vietejam bazem, elkor utt.

kas attiecas uz lietotam lietam, tad suudu var iesmeret jebkuršs. savukart citos gadijumos lietota laba lieta ir daudz izdevigaka par jaunu dargaku sliktaku.

pec tam esmu tur pircis draugiem ricukus un visi ir bijusi apmierinati.

es nevienu neaizstavu, bet saku ka ir - varbut man vnk ir loti paveicies.

uzskatu, ka Raimis ir cilveks ar kuru daudz ko var sarunat un vienoties. vinam tapat ka citiem ir gali un neredzu iemeslu, kapec vinju neieklaut saraksta, kad veidoju cenu aptauju …

Es atceros Zibas “zemaas” cenas uz “kvalitatiivajaam” daljaam un man tai briidi shkjeermi ap duushu sametas.

Ziba tāds manīgais biznesmenīc, bet ja pac nēsi dunduks un orientējies detaļās un cenās tad darījumi sanāca gan ātri, gan lēti.

Tik uzzvani…
Tā viņš man 5dienas vakarā (ap 22:00) saliektu priekšējo dakšu nomainīja (6dien bija sači :o) - to dakšu tikai šinī pavasarī noliku kaktā…
Rāmis arī vēljoprojām kalpo (tpu tpu tpu), lai arī pilnīgi debīlā vietā pudeļu turētāja skrūves, bet toreiz bija laba cena - lētāk kā zzk un svars arī taspac.
Alivio ķēdes spriegotājs arī līdz pat pagājušās vasaras vidum gāja, līdz sačos uz zemē ieraktas drāc atliecu… 16Ls - kaa tagad atceros :)
Priekšējā rumba, lai arī ir kautkāda Acera klases, bet ripo jau kādu 5to gadu, reizi gadā jāizjauc, jāiztīra, mož jānomaina asīte un aidaa - turas kā zvērs! Nevaru vien sagaidīt kad viņa izbeigsies lai var uzlikt ko “krutu” un tad paskatīties kad tā superpuper rumba izbeigsies :)

Riteni gan pie viņa nedrīxtēja koplektēt, palietotas detaļas tā tik sabāza iekšā :|

Tagad Bergamont (tas pats Velobergs) ir Laachpleesha 13 - 1 (pagalmaa), tiko ievaacies un es tur par rami runaat aizgaju, vinju vardi jau nu labi izklausiijaas, bet varbuut aizejiet juus ar, paskatieties un zinojiet man, ja gadiijumaa nekas nav mainijies kopsh veciem laikiem

Es jau aizietu, bet viņiem laikam
kā parasti ir ciet… Laikam pusdienu pārtraukums…

noziedzīga Zibas rīcība, apdraudot braucēja veselību/dzīvību:

tikai dēļ Jāņa, kura biznesu tas skartu, un kurš ir superīgs cilvēks, šī bilde netiek ielikta Zibas jaunās darbavietas sadaļā. pieņemsim, ka šis te attiecas uz Velobergu.

Vai kads gadijuma nezin kur satikt Raimondu kurs agrak Dzirnavu iela rikojas?

a kas tur isti jaskatas.?piedosanu neredzu kas tur isti ir?