Velo rullis vai velotrenažieris?

Nezinu, man virs 40 km/h jau kule putās, slodze ne pa jokam, kur nu vēl 60!!! Laikam jātrenējas vairāk. Tiesa gan lasot iepriekišējo atskāru, ka man max spiediens ir 2,5 atm.

Nu pa to spiedienu bija domāts tā- ja brauc ar slikiem, tiem max spiediens >5bar. Ja ar tādu spiedienu brauc, tad ripo ļoti viegli, bet samazinot līdz 3bar, būs krietni grūtāk!

Kurs trennazieris tadbeigas ir labaks,rulli vai tas,kur iestiprina tikai aizmugurejo riteni?Letaki laikam ir rulli,bet vai tiem var regulet slodzi?Nav bijusi darisana ne ar vienu ne ar otru:/

vienam māte, otram meita…
…ja gribi visreālakās izjūtas kāpumiem, kritumiem, ceļusegumiem utt, tad cik zinu ar iestiprinamo pakaļējo ratu un elektromotora bremzi (piem Tacx Fortius), ja grbas izbaudīt līdzsvaru un padejot uz velosipēda, tad ruļļi. Var jau būt ka ir arī ruļļi ar elektromotora bremzem (teorētiski pilnīgi iespējams), bet pagaidām neesmu par tādiem dzirdējis…

katram no lielajiem ražotājiem ir pa kādam modelim, vai pa aksesuāram ar bremzi pie viena no ruļļiem,
griez tik ciet! kamēr acis sprāgst ārā!
piemēram no Tacx:

Vienīgais kad piegriezīsi par daudz ciet viekārši tiem ruļļiem pārbrauksi pāri, tā man šķiet, bet pretestības papildināšana uz ruļļiem šķiet interesanta padarīšana.

senos laikos pie ruliem lika klat no svarcelshanas shtangas blinas un bija slodze ka maz nelikas