Velo rullis vai velotrenažieris?

nezinu, es minos blokmājā, bet nekādas briesmīgas vibrācijas nerodas. un skaņa arī nav neko skaļa. varbūt tāpēc, ka paklājs apakšā un gludās riepas.

Kuru izvēlēties & kādi kuram plusi / mīnusi ! cena abiem 75 Ls ???

vai

tātad, pats trenējos 5gadus…esmu braucis uz abiem, uz ruļa ‘‘jāpiešaujās’’ un tas ir bik skļāks…taču statīvā viss ir elementāri un samērā klusi + vari regulēt slodzi.

kaukr lasiju bet vairs nemaku atrast kaukada uzparikte ko var pielikt trenazhierim klat un uz TV vai datora ekrana skatit virtualu treninbraucienu. Nevaru neko darit jo nav tik speciga motivacija uz veltni mit zud interese :)

Pastāv virtual reality, tikai šis prieks maksās krietni dārgāk par parasto stanoku ar regulējamu pretestību.
Ir Tacx Fortius, Elite Realaxiom, Velotron un iespējams vēl kādi ražojumi, baidos ka nesamelojos.

arii uz virtuaalaas realitaates ir jaaminas… biku jautraak jau ir, bet tomeer laiks iet daudz leenaak nekaa uz velo… lielaakais miinus manupraat vr trenazhieriem biezhi vien ir tas, ka nevar mieriigi paripinaaties neminot pedeeljus kaadu mirkli… nu tas rats vnk aatri nobremzeejas, jaunakajam Tacx Fortius tagad gan jau ir iestradats motorins kas iegriez ratu, kad brauc leja no kalna - nu drusku atvilkt elpu sanak, bet nu tik un ta…
maksa nu taa ap 500Ls un uz augshu…

no karlux j-kga nopirku to Tacx virtualas realitates trenazieri, pagaidam izskatas pat loti jauks aparats, salidzinot vismaz ar parasto trenazieri, kurs majas ir nostavejis vairakus gadus un uz ta es esmu uzkapis laikam tikai reizies 2, tad uz šī vismaz varēšu piespiest pa ziemu sevi treneties [cerams :)].
ta kā, ja ir labs darbs, kur var lielo rubli iepelnit tad labak sakraj šādam verķim :)

Sāk palikt ļoti aktuāli šī trenažiera lieta! ;) Vai ir vēl kādā veikalā velorullis, izņemot balticbikes.com? Nu apm. līdz Ls80. ;)

painteresējies Velobiķeros, mēs tur pirkām

Un? Var ko nedaudz sīkāk pastāstīt? ;)

Man liekas, ka labāk tev pastāstīs velobiķeros. Paskaties www.velobikeri.lv, tur ir kontakti, zvani un apjautājies. Zinu, ka tur kādreiz bija gan PVC ruļļi, gan alumīnija. PVC bija mazliet lētāki, alumīnija dārgāki. Bet cenas noteikti nesasniedza 80 Ls. Nezinu, varbūt tagad kaut kas ir mainījies. Vairāk neko es paskaidrot nevarēšu. Rullis gluži tāds kā te bildēs redzamais. Sākumā liekas, ka šaurs, bet pēc laiciņa pierod. Toties iemācīsies braukt pa taisnu līniju. Riepas gan vajag gludas un jaunas, jo alumīnija rullis ar vecām riepām kauca nenormāli.

Roto plastmasas ruļļus vairs neražos. Vēl mazliet ir palicis. Ieskaties BikesBaltic.com

Paldies par info! Velobikeri.lv man derēs - Ls65! Šodien vai rīt tad arī paņemšu! ;)

Tātad, šodien iepirku velorulli iekš Velobiķeriem! Pirmais treniņš jau aiz muguras. Secinājumi: skaļš!!! Būs jāliek sliki, jo pumpainā Schwalbe ir ļoti skaļa! Galvenais ir iesākt mīt un nevajag baigi šūpoties. Pēc pāris mijieniem jau tā lietiņa aiziet ;) Katrā ziņa - interesanta padarīšana! Bet varēja būt klusāks tas rullis, nu bet pēc sliku uzlikšanas tad jau redzēs. Bet, kamēr ārā vēl ± labs laiks - tik pa svaigu gaisu!

nu bet protams ka tas ir skaļšs… ar pumpainam riepām jebkurš rullis vai trenažieris bus skaļš. Jo ātrāk nopirksi slikus jo ātrāk tiksi pie normāliem decibeliem mājās. es vienreiz tīri intereses pēc uzliku riteni ar normālām divcollīgām pumenēm - dzirdēt nevarēja neko, tā kā starpība ir jūtama, kaut gan nevajag lolot cerības ka tas būs galīgi kluss.

Kamēr ar slikiem uz ruļļiem mīsi ne ātrāk kā 35-40km/h tikmēr būs tīri ciesami, bet ja sprintosi uz 80-90km/h tad decibeli vienalga būs neizbēgami, vismaz uz vecaijem padomju laika ruļļiem tā ir, man nav pieredze ar importa ruļļiem bet ziemas vakaros grozu šo
iet samērā klusi ar slikiem. Uz koka grīdas seguma protams rezonē, bet uz betona ir visklusāk.

Varbūt kāds zin, vai Tacx T1850 Satori darbosies ar 26" ratu ?

100% ka darbosies jo ir komplektā pāreja.

Ari ar jaunajiem pie ātruma virs 60km. parādās troksnis pat braucot ar tievajiem slikiem. It sevišķi rezonē plastmasas cilindri, alumīnija mazāk.Vienīgais labums ir ka tu brauc reāli ar visām izjūtām.(manas domas ,varbūt nepareizas)

Kapēc jābrauc ar 60 km/h, nolaid pāris atm. (ja pirmstam bijis max) un to pašu efektu iegūsi arī pie 30 km/h.