hehe ;) paldies, man šķiet, ka tālāk jau vairs nav, kur! :D vsio uže shvačeno.
Kamēr veloceļš būs vienlaicīgi arī trotuārs, es pa to nebraukšu.
Runājot par vantinieku, kāpēc nevarēja labajā malā uzlikt veloceļa joslu!? Vietas tur visiem pietiktu… nē vot… vajadzēja viņiem to trekno nepārtraukto pie barjeras… Turklāt tur varēja ari smuki nobraucienu uztaisīt - uzreiz uz veloceļa turpinājumu, un būtu automātiska priekšroka velo pret tiem, kas brauc no tilta apkšas, nevis kā tagad ir jābremzē no tā kalna… un ja trose plīst… murgs pilnīgs.
Par to izrādīšanos… pietiek palasīties ar komentiem… “es no tās vietas līdz tai vietai pa N minūtēm…” Rīga tiešām ir pārvērtusies par sacīkšu trasi, un gluži loģiski, ka neviens nevēlas redzēt velo sev priekšā.
khe, kā smejies, es šovasar 3 dienas braucu pa Daugavpils šodeju :) adrenalīna deva pietika vairākām nedēļām, īpaši jauki ir kad 5cm no stūres aizbrauc vairākas fūres.
varbūt Birka k-gam būtu otrā tilta galā jāstāv ar jaunu bremžu trosi un Powerbar batoniņu, un kā pūķim baisulim jābiedē visi gājēji projām, lai Delfina jaunskungs varētu NE TIKAI ātri un bezmaksas pārvietoties, baudīt svaigu gaisu un meiteņu smaidus, trenēt savu fizisko formu un kājas, justies pārāks par tiem, kas sasmakumā un šaurībā pārvietojas ar mūsu planētas resursus izniekojošiem dzelzs gabaliem, BET ARĪ justos pietiekoši komfortabli un netraucēti, to visu darot?
Nu Vantinieks toch ir vēl saldais ēdiens, nav broblēmu izbraukt.
Vot uz Salinieka, tur var daudz vairāk adrenalīna noķert :D
:D it īpaši, braucot pa to 30 cm plato trotuāriņu, uz kura lampu stabi stāv ;D nu nez, un kur paliek trotuāriņš, kas ir zem Salu tilta? pa to esmu braucis vairākkārt, nu adrenalīnu piešķir vienīgi tumšie ļautiņi, neviens nezina, cik tumši viņu nolūki, slēpjoties pāreju vietās starp labo un kreiso trotuāriņu - bet piekritīsim, padomju laikos šī ideja par divlīmeņu tiltu bija diezgan advanced. Teorētiski jau nav problēmu - auto augšā, pārejie - lejā. Problēmas laikam sākas, kad teoriju ar praksi jāapvieno.
maršrutā pa vantinieku braukāju jau kādus gadus 6 un tikai vienu vienīgu reizi esmu riskējusi braukt pa brauktuvi (laikam dzīvot gribās). arī tagad, ikdienā braukājot uz/no darba ievēroju “pareizās” puses, lai gan kādreiz tā nedarīju (no rītiem negibējās ostīt “propkas” aromātu).
man jau šķiet, ka visi tie argumenti, ka veloceliņu nebraucu “jo mums tur nav priekšroka; daudz gājēju; citi neievēro pareizo braukšanas virzienu utt.” neiztur kritiku. ne nu tur to cilvēku pūļi pārvietojas, ne arī tādas riteņbraucēju masas kā vienības braucienā; vienkārši daudziem žēl lietot bremzes un kādreiz palaist i cilvēkus, i pretimbraucošos biedrus.
ū, braukt pa (zem) salu tiltu ir tīrā bauda, es (cik nu ir bijusi vajadzība) braucot no K-RAUTA uz centra pusi vienmēr braucu pa leju, un nekādu problēmu. ir pat posmiņi kur xc disciplīnā var pabraukt (uz Lucavsalas).
Nu šoreiz bija domāta braucamā daļa.
Darbdienās gan neiesaku rādīties uz Salinieka :)
Labāk,lai mani auto nobrauc,nekā slāvu tautības narkomāni nosit!
:D kas tev pret latviešu narkomāniem? :D
Latviešu narkomāniem ir tieksme iemest tevi Daugavā…tātad pastāv iespēja izdzīvot :)
Kas vēl nebūs, nu jau pretvalstiskas runas turēs?!
it sevišķi šī lv narkašu tieksme izpaužas uz Salu tilta, ak jā :D varbūt viņi domāja, pod kaifom, ka cilvēki, kuriem putna uzvārdi, var lidot - eee, pamēģinam, ee, dvai davai, … kā Gulbji balti padebeši skrien… :D
sviests.
patiesībā zem šī tilta neko vairāk par nodzērušos bomzi neesmu redzējis.
bet ja jāmirs, tad ar godu! ne jau nu no bomža dūres vai koka spieķos :)
Nu K-RAUTAS apmeklējums noteikti ir retāks par kurjeru pārvietošanos maršutā Pārdaugava-Centrs-Pardaugava
airavs. pastāsti sīkāk, kā man labāk braukt “zem to salu tilta”, ja starts ir Vienības un Ulmaņa gtv. krustojums (destination Centrs). Braucot pa tiltu ar auto nevar redzēt kur vēl citur ar veļuku varētu braukt
O - kritiskā masa reiz varētu nobloķēt ar gājējiem un velobrauciejiem vanšu tiltu prom virzienā. Un pēc policijas ierašanās iebāzt degunā to ceļa zīmi :D
Jakas Rīgā šoferi apmācās un nu ir daudz drošāk pārvietoties ar velo. Vienīgais uz tā rēķina velo braucēji dažkārt sāk atļauties vairāk… Un ne tikai pie mums. Piem. Bernē jau cik reizes esmu redzējis kā velobraucējs nemaz nepaskatoties uz aizmuguri pārkārtojas no sava labā pusē atrodošā veloceliņu uz pa kreisi nogriešanos (pāri mašīnu joslai). Vienīgais laicīgi ar roku parādot pagriezienu. OK vecs cilvēks stīvs kakls vai sieviete, bet izskatās biedējoši. Un nekas nenotiek tikai tāpēc ka tā Šveice… Bet ideja nemainās - nav tā labi darīt!
’
aizbrauc ar velo, atradīsi. zem tilta ir vēl divi ceļi (katrā tilta pusē), kuri no auto nu nekādi nebūs sakatāmi.
lai no centra puses braucot tiktu uz kāda no šiem celiņiem ir jāveic pietiekoši interesants maršruts, tāda gatava maršruta tur pat nav. ja grib braukt pa trotuāru, tad jāaizbrauc līdz Domenikam, tad pa šauro čuru tuneli izbraucam uz tilta, tad pa kalniņu lejā, tad atkal augšā… jautri :)