TREK PHILIPS MTB Maratons 2010

Bilžuki → http://www.plasma-power.lv/velo_photo.html

Man jau tagad kājas mierā nestāv nākamgad pašai pamēģināt :)

Paradoksāli, bet no vairākiem braucējiem dzirdēju, ka otrais aplis bija relatīvi vieglāk pieveicams. Protams viņā aizbraukt vajadzēja nedaudz saņemties.[/quote]

ja pirmā apļa beigas būtu braucamas pret kalnu, tad izstājušies būtu daudz vairāk, bet tā kā finišā bija diezgan liels ātrums kauns stāties vnk :D
un pirmais kāpums pa asfaltu bija elementārs! lai gan tas bija zem 9% ceļazīmes, bet tas kurš bija pa granti zem 6% zīmes likās daudz grūtāks!

Pievienojos anlena viedoklim. Startā labāk tomēr būtu stāties pēc spēku samēra (reitingiem).
Ps. Man pirmajā aplī izdevās trāpīties ļoti labā kompānijā tieši tur, kur vajadzēja, lai brauktu savā tempā, paturot prātā to, ka būs arī otrais aplis.
Otrais aplis jau ir cits stāsts.

Liels paldies organizatoriem! :)

[quote=tjotja_sonja]Bilžuki → http://www.plasma-power.lv/velo_photo.html

Man jau tagad kājas mierā nestāv nākamgad pašai pamēģināt :)[/quote]

Nosūtīju pieprasījumu ar dažām bildēm ;) Paldies, skaistas.

[quote=marko]
Nosūtīju pieprasījumu ar dažām bildēm ;) Paldies, skaistas.[/quote]

Hihi pieprasījums saņemts un bilžas jau noteikti tevi gaida pasta kastē :)
Prieks censties :)

'Pudeles jau diezgan bezjē’dzīgi meklēt, bet nu 185 nr pie tevis ir manējā!

uz kadu meilu jasuta pieprasijums lai dabutu bilžas?? jo epasts tev privats

zem bildem var redzet :)

zem bildem var redzet :)[/quote]

Tur zem katras lielās bilžas apakšā pie Copyright ir info ar linku uz kura uzspiežot var izlasīt par saņemšanas iespējām :) hihi

Ko lai saka - trases pirmie kilometri parādīja, ka ar braukāšanos pa Siguldas kalniem īsti nepietiek, lai kvalitatīvi brauktu īstu MTB maratonu :)

Paldies dalībniekam (numuru diemžēl nepiefiksēju), kurš atsūtīja palīdzību pēc kritiena, un LOOKam par pacietīgo eskortēšanu uz finišu.

Gaaja gruuti. Meenesis piespiedu atpuutas un 100% nesadziedeetaa trauma bija ljoti labi izjuutamas lietas. Peec Seb’a jutos tiiri jeedziigi, bet sheit gribeejaas peec pirmaa aplja suutiit visu un visus taalu taalu. Liidz beigaam tomeer aizmociijos.
Pasaakums kaa parasti bija ekselents. Paldies organizatoriem!

Paldies Aldim par superīgo batoniņa pusīti - tā mani uzcēla no miroņiem, žēl tikai ka tik vēlu :)
Trase protams tāda uz ko jāskatās ar respektu!!! Paldies orgiem!

Šodien mūsu Maijai vārda diena! Sveiciens!

Nu mana sirds un kājas pieder Pļaviņām! …es gan domāju ka līdz Smiltenes posmam… :)
Katrā ziņā visai Trek komandai vēlreiz palies no manis personīgi, jo tik daudz “lēnos kalnos” biju braucis pēdējo reizi ne-Latvijā.

Paldies, protams, arī fotomāksliniekiem par to ka mums atkal ir iespēja priecāties par saviem ģīmjiem trasē.

Ka jau gaidiju un paredzeju, ta ka pagajuso gadu jau biju braucis, daudz kalni, tehnoski nobraucieni, un ideala atmosfera - plavinu trek posms :) Pats gan diezgan labi izsmerejos, bet tas jau pieder pie lietas :D

P.S Atradu vienu amigo sarkanu pudeli trase no garas distances, jo pasam sogad nacas braukt isaja.

Jautājumiem orgiem: varbūt ir jēga sūtīt trasē kādu savējo čalīti drīz pēc tam, kad visi aizbraukuši, ar mērķi - palīdzēt tiem, kam gadījusies kāda ķibele, kā arī savākt nejauši izkritušās pudeles, ķēdes, rāmjus…?

Nē, nu ideja jau ok, bet kā var nejauši izkrist rāmis? :D

Pēc apbalvošanas Lauris aizbrauca pa trasi ar kvadru+piekabi, lai savāktu visu kas nepieder mežam.
Savukārt es aizbraucu pa trasi pretējā virzienā, lai uzmeklētu potenciālos nefinišētājus.
Pudeles un tml. vietējie uzlasīja vēl brauciena laikā, tās tagad ir trofejas.

p.s. sanāk ka šādās trasēs ar ne mazāku atbildību ir jāpieiet pudeles turētāja jautājumam (ņemiet to vērā Smiltenē).

Tā kā šoreiz psiholoģiski nebiju gatavs nobraukt otro apli :( …
… tad vismaz cerams ka daudz maz lietderīgu darbu veicu pabildējot finišētājus :)

http://picasaweb.google.lv/LiveloTeam/TrekPhilipsMTBMaratons2010Plavinas#

p.s.
Paldies orgiem par jauko trasi un gonku, bēt nākamajam gadam novēlētu tomēr pamēģināt noorganizē vienu garo apli un vienu īso
;)