pārslēgšanās, nesalokot zobratus un izvairoties no “chainsuck” ir tehnikas sastāvdaļa ;)
p.s. Nekad neesmu juties tik slikti XC forumā, kā šobrīd… jo netiku uz šo pasākumu.
pārslēgšanās, nesalokot zobratus un izvairoties no “chainsuck” ir tehnikas sastāvdaļa ;)
p.s. Nekad neesmu juties tik slikti XC forumā, kā šobrīd… jo netiku uz šo pasākumu.
Taisns, grantēts autoceļš. Putekļi. Daži līkumi, atkal platais grantētais, tikai ar drebeli.
Es vairs neredzu motivāciju braukt SEB’ā. Tas brīdis ir pienācis.
Jo savādāk - kāda vella pēc es pirku MTB riteni ar izturīgu rāmi, disku bremzēm un pārējām MTB fīčām?!
Pļaviņu trase lieliska, paldies rīkotājiem ! Un paldies Saulei, ka necepināja tik ļoti, kā pagājšgad Pļaviņās, kad tajā izcirtumā varēja garu izlaist.
Retais gadījums, kad cilvēki trasē strādāja precīzi un ar ar atdevi. Armijniekiem paldies, paldies pārējiem , viss sākot ar rādītājiem, regulētājiem un beidzot ar dzeršanas punktiem super.
->wrongway
Brauc ar MTB velo, tad risas netraucēs!
Tramplīnu varēja apbraukt nesamazinot ātrumu!
wrongway’am, ja tā var izteikties, cepums :)
dzeks no Valmieras, kur 9. maijā notiek šosejas gonka ar šosejas velo atbrauc uz pļaviņām :)
[quote=av]->wrongway
Brauc ar MTB velo, tad risas netraucēs!
Tramplīnu varēja apbraukt nesamazinot ātrumu![/quote]
Kad būs MTB, tad braukšu, pagaidām braucu ar to, kas pieejams.
[quote=Baltais]wrongway’am, ja tā var izteikties, cepums :)
dzeks no Valmieras, kur 9. maijā notiek šosejas gonka ar šosejas velo atbrauc uz pļaviņām :)[/quote]
Nu variantu jau nav. Tās ielas jau nav sliktākas par Pļaviņu trasi ;)
[quote=kukulitis]Taisns, grantēts autoceļš. Putekļi. Daži līkumi, atkal platais grantētais, tikai ar drebeli.
Es vairs neredzu motivāciju braukt SEB’ā. Tas brīdis ir pienācis.
Jo savādāk - kāda vella pēc es pirku MTB riteni ar izturīgu rāmi, disku bremzēm un pārējām MTB fīčām?!
Pļaviņu trase lieliska, paldies rīkotājiem ! Un paldies Saulei, ka necepināja tik ļoti, kā pagājšgad Pļaviņās, kad tajā izcirtumā varēja garu izlaist.[/quote]
Laikam es braucu kādā citā SEBā. Kopš 2008 gada Kuldīgas posma, kad tas tiešām tā bija, šitais apzīmējums ir tālu no realitātes. Pga’jušā gada Smiltene , piemārm ne ar ko neatpalika no Trek variantiem. Beiziet taču gvelzt vecas muļķibas!
Cik ilgi vēl rezultāti būs noslēpums?
Jāpievienojas labajiem vārdiem par trases konfigurāciju… Lai arī dažādu apstākļu dēļ neesmu šosezon vēl uzkrājis daudz nobrauktos km un stundas, ar vieglu roku pieteicos maratona distancē… pēc pirmā apļa domāju, ka varbūt nevajadzēja, bet tad atcerējos par jaukajiem nobraucieniem, un lēnā garā nobraucu arī otru apli. Daudzas vietas, gan augšā braucot, gan lejā braucot atgādināja Polijas MTB Challenge ainiņas, tikai mazākā merogā, bet nevarētu teikt, ka vieglākā. Forši, ka ir sacensības, kur var atgūt ierūsējušās iemaņas ātrā lejupbraukšanā, un daudzo slēgšanos no mazā uz vidējo un atkal lielo, un atkal atpakaļ zobratiem :)
Paldies Trek komandai par pozitīvajām emocijām! :)
Šī sistēma strādātu, ja Pļaviņās būtu jābrauc 3 apļi (vai 80 km). 55 km distancē tomēr arī startam ir diezgan liela nozīme.
Trase… Manuprāt vistehniskākā un viena no fiziski smagākajām maratona trasēm Latvijā. Paldies Lauri!
Paldies arī orgkomitejai par sacīksti!
Lūgums organizatoriem - vai varat uzrakstīt, cik dalībnieki devās trasē un cik no viņiem finišēja?
Varbūt nākošgad tiešām 3 apļus?
Droši, bet , lai var izveleties 25,50, 75.
P.S. paldies Mairim par ieteikumu ar ūdeni :)
Plāns jau šogad bija izveidot 1 garo apli un vienu negaro, bet sniegs pa ziemu bija tik daudz, ka plāni pārceļas uz 2011.
Ceru ka izdosies, starp citu, man sanāca ka kopējā distance bija kādi 59 km!?
Šī sistēma strādātu, ja Pļaviņās būtu jābrauc 3 apļi (vai 80 km). 55 km distancē tomēr arī startam ir diezgan liela nozīme.[/quote]
Līdz pat pirmā kalna augšai grupas temps mērens un katrs kurš gribēja meža daļā braukt kopā ar līdera grupu varēja to izdarīt. Turklāt Pļaviņu meža takās braukt grupā vai nē nebija nekādas nozīmes, man labāk patika vienam, jo perfekti var kontrolēt trasi.
Mēs šito lietu precizēsim, bet uz aci ļoti maz bija tādi kuri nometa malā pēc pirmā apļa. Tehniskas ķibeles bija, taču braucēji ļoti uzcītīgi centās visu salabot, lai varētu izbaudīt piedāvājumu līdz galam. Paradoksāli, bet no vairākiem braucējiem dzirdēju, ka otrais aplis bija relatīvi vieglāk pieveicams. Protams viņā aizbraukt vajadzēja nedaudz saņemties.
Šī sistēma strādātu, ja Pļaviņās būtu jābrauc 3 apļi (vai 80 km). 55 km distancē tomēr arī startam ir diezgan liela nozīme.[/quote]
Līdz pat pirmā kalna augšai grupas temps mērens un katrs kurš gribēja meža daļā braukt kopā ar līdera grupu varēja to izdarīt. Turklāt Pļaviņu meža takās braukt grupā vai nē nebija nekādas nozīmes, man labāk patika vienam, jo perfekti var kontrolēt trasi.[/quote]
Nākošreiz pamēģini uzbraukt no pēdējā koridora līdz līderiem, tad redzesi cik Tev būs temps mierīgs . Un iebraucot meža takās trases sākuma ja tev vēl jāapdzen vien pūlits ar braucejiem, redzes cik ātri izdotos un cik spēkus tas paņemtu. Ja abi brauceji ir spēkos līdzigi, viens starte no pirma , vien no pēdeja koridora, es domaju atstarpe būtu paliela + plus vel morālais kaitejums :)