TREK PHILIPS MTB Maratons 2010

Tajās risēs palika mana Mona-X un daudzi citi jauki zvēriņi no šī gada maija un turpmākajiem izpriecu svētkiem manā gaumē,

taču PALDIES par pirmo mtb maratonu manā dzīvē. Gaidīju šoku trasē un to arī saņēmu jau pirmajos kilometros. Atcerējos gan pērnā gada debiju Siguldas skriešanas maratonā, gan pirmo laivošanas maratonu :)) Kad pēc 21km ieskatījos pulkstenī, tad sapratu, ka taisnā gabalā pusmaratonu skrienu gandrīz ātrāk :))) Brīžam pat brīnējos, kā gan spēju vēl ievērtēt daiļos dabasskatus, taču braucot trasi piecas stundas nebrīnos, ka uz mirkli pazuda koncentrācija un kad jau likās, ka, pēc nobrauciena no slēpošanas kalna, būšu iemācījies nobrācienus, tā sākās nelāgais lidojums pēc atraušanās no zemes saskaroties no risēm. Tagad varu tik prātuļot, vai mani būtu glābusi citās dakšas atslēgšana, jo ja pirmsfiniša koncentrācija pazuda pēc 5ām stundām, tad varbūt vismaz tehnika būtu paglābusi…

[quote=LOOK]Pēc apbalvošanas Lauris aizbrauca pa trasi ar kvadru+piekabi, lai savāktu visu kas nepieder mežam.
Savukārt es aizbraucu pa trasi pretējā virzienā, lai uzmeklētu potenciālos nefinišētājus.
Pudeles un tml. vietējie uzlasīja vēl brauciena laikā, tās tagad ir trofejas.[/quote]

Oho! Super!

kā paliek ar komandu vērtējumu? kaut kā nekur neatrodu.

trases pirmie kilometri bija labi. patika. beidzot arī es iemācījos lidot :) dziedēju rētas un kavējos pagājušā gada atmiņās par šo posmu.

Pļaviņas šogad patika tikpat labi kā pērn, un toreiz tas bija - ļoti. Paldies!
Biju gatavojusies uz lielākām grūtībām, bet daudzie taisnie gabali pa vidam ļāva arī atpūsties. Pļaviņām piemīt īpašība atstāt tikai pozitīvas emocijas, vismaz man. Ja trase nav likusies pārmērīgi grūta, varbūt vienkārši braukts pārāk lēnu?

(paldies, Mairi, par offtopiku.;) )

Viens no smagākajiem Latvijā brauktajiem mačiem! Trases plānojums un sagatavošana izcila un organizācija kā parsti līmenī!
Atvainojos par savu vidusmēra amatiera viedokli, bet priekš sezonas sākuma tomēr būtu korektāk, ja uzvarētāja laiks tā arī būtu bijis 2h kā bija paredzēts nolikumā. Jāsaka paldies visuvarenajam, ka trases segums bija praktiski ideāls un maksimāli ātrs! Ja būtu iejaucies lietus, zem 4 stundām nepalīstu :)

Ja jau Maija saka ka bija viegli, tad uz nākošo gadu jāveido trase bez grantenēm :) Pagājušogad man izteikti likās ka grantenes absalūti neiederās šajā trasē, šogad ar palikšu pie ši paša viedokļa.

Mazu grantīti vajag, lai var kādu želeju paspēt iekapāt :)

Želeja jāēd kamēr tramplīnā lido, ar otru roku pamājot meža zvēriem :) Sen nebiju piedalījies un bija aizmirsies, ka jāņem kas ēdams līdzi, nācās iztikt ar dzeršanas punktos piedāvāto un iekostu ābolu, diemžēl pēdējos bezmaksas kilometros motors sāka klepot.

Nu man 1. aplī sanāca pamatīgs lidojums pāri stūrei slēpošanas kalna beigās, iebraucot mežiņā, par laimi paspēju sagrupēties un piezemēšanās bija ļoti mīksta un nesāpīga, velo ar necieta, bet želejas ēšanai gan nepietika laika :)

neesi vienigais! es ari slalomkalna pakaje lidoju pari sturei! piezemejos diezgan sapigi, tagad sap plecs un vel tam visam kivereiz aimugure izlauzu ribu!!! taka lab ka taa.

Interesantākā trase kuru esmu braucis. Protams grūta bet nu tur tā sāls. Nobraucieni pa mežu reāli patika, uz otro apli gāju jau ar tādu kā azartu, gaidot vienu virāžu tad otru. Paldies organizatoriem.

http://www.trek-kauss.lv/rezultati/?sac_id=22#komandas

Oksi, nosūtīju Tev aizvakar e-pastu saistībā ar pedros instrumentu komplektu, bet nav atbildes. varbūt kaut kas ar e-pastu?

Oksi, nosūtīju Tev aizvakar e-pastu saistībā ar pedros instrumentu komplektu, bet nav atbildes. varbūt kaut kas ar e-pastu?[/quote]

Man rādās, ka e-pasts ir aizsūtījies uz Tavu @gmx.de. Atbilde šāda:

Hmm, tādā gadījumā es neesmu drošs, vai mēs runājam par vienu un to pašu Pedros, jo tas, kas ir manā rīcībā,
tika aizdots trasē Anlenam.

Oksi, nosūtīju Tev aizvakar e-pastu saistībā ar pedros instrumentu komplektu, bet nav atbildes. varbūt kaut kas ar e-pastu?[/quote]

Hmm, tādā gadījumā es neesmu drošs, vai mēs runājam par vienu un to pašu Pedros, jo tas, kas ir manā rīcībā,
tika aizdots trasē Anlenam.[/quote]

skaidrs. ja jau tā, tad laikam savu Pedros tomēr neatgūšu (laikam būs kļuvis par vietējo iedzīvotāju suvenīru :) ).

[quote=egils13][quote=Oksis][quote=egils13]

skaidrs. ja jau tā, tad laikam savu Pedros tomēr neatgūšu (laikam būs kļuvis par vietējo iedzīvotāju suvenīru :) ).[/quote]

ja Tev ir 159 Nr, un teici lai meklē Jāni Ozolu ( varbut ciparos un vardos nedaudz kļudos :) , tad tas ir tavs . Komplektā vel vajadzeja būt kādam ķedes posmiņam un enerģijas želejam :)

[quote=anlens][quote=egils13][quote=Oksis]

skaidrs. ja jau tā, tad laikam savu Pedros tomēr neatgūšu (laikam būs kļuvis par vietējo iedzīvotāju suvenīru :) ).[/quote]

ja Tev ir 159 Nr, un teici lai meklē Jāni Ozolu ( varbut ciparos un vardos nedaudz kļudos :) , tad tas ir tavs . Komplektā vel vajadzeja būt kādam ķedes posmiņam un enerģijas želejam :)[/quote]

nē, tas nav mans :) es jau neapšaubu, ka konkrētais tools nav mans, tikai konstatēju faktu, ka savu laikam jau neatgūšu (jo neviens cits atradējs te nav pieteicies).

Manuprāt pēc finiša, kā tūļa, kuru arī es pamanijos izmantot, īpšnieku meklēja Wrongveju.