Man ir jautājums un bēda tāda ka šodien paripinoties vienkārši,sāka krakšķēt monobloks liekas ka izbeidzies!!!
Vai rīt Plaviņās būs serviss kur varēs iegādāt monobloku un lai to nomaina???man ir Octalik sistēma tik garumu gan nepateikšu…
Ja nebus tad braukšu ar to pašu un centišos nepalikt kkur trases vidu kad tas pajuks pavisam…
[quote=arwis]Man ir jautājums un bēda tāda ka šodien paripinoties vienkārši,sāka krakšķēt monobloks liekas ka izbeidzies!!!
Vai rīt Plaviņās būs serviss kur varēs iegādāt monobloku un lai to nomaina???man ir Octalik sistēma tik garumu gan nepateikšu…
Ja nebus tad braukšu ar to pašu un centišos nepalikt kkur trases vidu kad tas pajuks pavisam…[/quote]
Ja ir tikko sacis krakšķēt, tad vari īpaši neuztraukties, jo krakšķošs monobloks vēl ilgi ies. Nav arī fakts, ka tas ir izbeidzies, dažreiz vienkārši pietiek pārjaukt, iespiest jaunu smēri iekšā.
[quote=arwis]Man ir jautājums un bēda tāda ka šodien paripinoties vienkārši,sāka krakšķēt monobloks liekas ka izbeidzies!!!
Ja nebus tad braukšu ar to pašu un centišos nepalikt kkur trases vidu kad tas pajuks pavisam…[/quote]
Nepšaubu to, ka tas varētu būt monobloks, bet man reiz gadījās, ka šķita, ka skaņa nāk no monobloka, bet patiesībā krakšķēja sēdeklis ( kur viņam stīpiņas bija kaut kā tikušas smiltis un tās sausas sāka krakšķēt kad minos).
Cilvēkam, kurš savāca baltu 750ml pudeli, ko pirmā apļa pašās beigās asfaltētajā gabalā (pretī parkošanās platībai) iemetu zālītē: labprāt gribētu atpakaļ. Paldies! :)
P.S. Liels, liels paldies visiem, visiem, kas šodien kāpumos pašaizliedzīgi palaida. Un palaida pilnīgi visi! Atšķirībā no SEBa :) Kā arī vēl lielāks paldies šodienas šoferītim!
Sveiki visiem ! Es te bikiņ šodien uzcepos par starta koridoriem . Man jau apnicis šo tēmu cilāt, bet ja atrodas pāris( to tik es personigi piefiksēju, gan jau bij vēl ) indivīdu, kuri izliekas nemākam lasīt un pēkšņi nedzird , ka viņiem aizrāda, tad nu vairs neko … Tad kamdēļ rakstīt tādus nolikumus, tad nevajag marķēt trase, tad nevajag finiša līniju u.t.t. . Katra gadijuma man šadi izgājieni tracina. Pagajušo gad, šai trase, jau bija precendents, bet nē atkal kādam vajag līst… Vai tiešam vajag visus kontrolēt . Droši tūdaļ sekos arguments - trase tāpat viss noskaidrojas, kas stiprs tas aizbrauc. Bet nu es te negribetu piekrist. Kāda velna pēc man jāpadzen trases sākuma kādi 50 - 70 brauceju , lai tiktu pie džekiem, kuri uzskata sevi čempiem un uzspļauj nolikumam un lepni gozējas pirmajās rindās un uzšauj pirmajā kalna ar līderiem. Labi lai nu Jums veicas. Šoreiz nepublicēšu Jūsu vārdus, bet Jūs ar savu attieksmi panaksiet, kad mūs atkal kontrolēs, kā mazus bērnus… nožēlojami.
Loti labi noorganizēta gonka. Paldies Trek komandai!
Brīžiem likās, ka 27 km radiusā ap Mežezeru netiek palaists garām neviens paugurs, līkums, cinis utml. :) Vienīgais asfalts - startā kalnā apm.500m un Jauju rolleru slēpošanas trasē :), tas viss mazliet atgādināja Vilandes posmu, kur daži gruntenes gabali ir kā pārbraucieni uz nākamo meža taku labirintu… Tada tā Trek kausa specifika! :)
Mazliet gan patraucēja , ka ejot otrajā aplī, pa priekšu tika dots starts “open"klasei, tomēr nevarētu teikt, ka uzsaucot"pa labo”,“pa kreiso”, “heijā”, butu problēmas šos apdzīt utml. Pats gan SEBos braucu pēdējos gadus Sporta klasē, tāpēc par braucēju kultūru, neloģiku, lamu vārdiem utml.nebūšanām, par kurām sūdzās SEBa Tautas klase neesmu saskāries. Secinājums- laikam Trek klientūra kulturālāka :)
Marķējums, ņemot vērā trases sarežģītību - ideāls! Vienīgi! Apmērm 15 km bija k.kas lidzigs mototrases jeb BMX “pampakiem”, it kā jau nekas traks- apm.100m, taču viens no tiem bija tramplīns, līdz ar to daudzi nezinātāji vai arī tie , kas brauca cieši aiz priekša braucošajiem - lidoja ar “sēdekli vai rokām pa priekšu”. Tur noteikti trūka zīmes “bīstami”! vai tml.
Uzreiz pēc apbalvošanas un loterijas beigām no kādas prombraucošas automašīnas (diemžēl, nepiefiksēju ne marku, ne krāsu), braucot kalnā, nokrita velo saulesbrilles. Izskatās, ka īpašnieks bija tās aizmirsis uz a/m jumta. Brilles ir pie manis, esmu gatavs tās atgriezt īpašniekam.
Sacensības, manuprāt, bija izdevušās. Trase un laiks bija ļoti labs. Sanāca pirmajā aplī netālu pirms “bāzes” nedaudz nomaldīties, bet tas vairāk paša neuzmanības dēļ.
P.S. Braucot otrajā aplī netālu pirms izcirtuma “nobrauciena” manīju vienu braucēju ar šosejnieku :) Nez, viņam izdevās tikt līdz finišam?
Nu ko. Esmu ļoti gandarīts ar pirmo ekskursiju uz Pļaviņām, Mežezeru. :) Organizatoriem milzīgs paldies. Pietrūka kāda rupmaizes šķēle dzērienu punktā, bet tā viss super. Trek Philips posms Pļaviņās - medusmaize gardēžiem :)
Labāk sauc lietas īstajos vārdos… savādāk Tavam komentam nav jēgas.[/quote]
Kam no tā labums ? Varēju jau uzrakstīt protestu pēc finiša, tad kāds paliktu bez medāļa un es iegūtu pāris nedraugu .
Tagad dodu iespēju izpirkt savu vainu par trīs tumšiem piebalgas aliem :)
Labāk sauc lietas īstajos vārdos… savādāk Tavam komentam nav jēgas.[/quote]
Kam no tā labums ? Varēju jau uzrakstīt protestu pēc finiša, tad kāds paliktu bez medāļa un es iegūtu pāris nedraugu .
Tagad dodu iespēju izpirkt savu vainu par trīs tumšiem piebalgas aliem :)[/quote]
Nu re, tad jau Tev savtīgas intereses (aliņš), nevis situācijas uzlabošana! ;)
Trase lieliska, žēl tik, ka spēks tā nepārāk pietiekoši. Mans elektroniskais draugs saskaitīja 1200 kāpuma metrus un kaukādas mistiskas 3000 kal patērētas. Kāpumu summa lielo kalnu trasēm tiek līdzi. Liekas tie kal man bija par maz, jo 5km pirms finiša slēdzos ārā. Paldies par jauku dienu.
[quote=kenzo]
Marķējums, ņemot vērā trases sarežģītību - ideāls! Vienīgi! Apmērm 15 km bija k.kas lidzigs mototrases jeb BMX “pampakiem”, it kā jau nekas traks- apm.100m, taču viens no tiem bija tramplīns, līdz ar to daudzi nezinātāji vai arī tie , kas brauca cieši aiz priekša braucošajiem - lidoja ar “sēdekli vai rokām pa priekšu”. Tur noteikti trūka zīmes “bīstami”! vai tml.[/quote]
piekrītu kenzo, ka tur vajadzeja būt kkadai zīmei, jo pēc tā lidojuma 1. aplī nedaudz dīvaini ap sirdi sametās., bet otrajā aplī redzēju ka viens open klases braucejs krūmos ielidoja!
ja nemaldos, tad ar sosejnieku bija wrongway un viņš arī uz tā tramplīna dabūja palidot:)